- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Á nem, ha már megírom akkor publikus lesz. Majd hétvégén összehozok valamit...bár így hogy jobban belegondolok, nem is lesz olyan rövid, ha mindent tisztességesen kontextusba akarok rakni. Na sebaj, vagy csináljuk rendesen, vagy sehogy, nemigaz?
(költői kérdés persze)
(#69) morfondőr
Ne is törődj vele, ami már frusztrál az nem szórakoztató. Persze ha 40. alkalommal összejön valami végre az rohadt nagy öröm, erre épül részben a Dark Souls recept meg minden, de én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy azt a fél-egy-akárhány órát amit ugyanazon feladat újra és újrapróbálkozásába öltem, éppen fordíthattam volna olvasásra, sorozatnézésre vagy egy másik játékra is. Van aki tartalomért játszik, van aki kihívásokért, ennyi. Én egyértelműen előbbi kategória vagyok. Persze nyújtson valami kihívást is, de 20-szor nekigyűrni magam valaminek az én szememben inkább időpocsékolás már.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest