Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Igen írtam is korábban hogy adott esetben lehet hogy én is váltok ios-re, de azt majd akkor csak jövőre addig még használom a n5-t.
Ezekkel az újabbnál újabb androidos csúcs készülékekkel meg úgy vagyok hogy lehet akármilyen is, ha jön egy stagefright 3.0 vagy akármilyen újabb biztonsági rés, akkor frissítések hiányában megint csak egy elavult eszközöm lesz.. Nem vagyok valami fontos ember de például a bankolást is a telefonról csinálom menetközben, mindenféle vásárlásokat, Amazon eBay, satöbbi. De hát nyilván nem én vagyok az egyetlen
szóval engem eléggé nyugtalanít, ami Android fronton megy.
arra leszek még kíváncsi hogy holnap tényleg lesz-e valamilyen bejelentés a Google részéről hogy Windows Phone ra és kihozza az alkalmazásait. mert az például még egy érdekes dolog lehet ha a Chrome, YT, stb elérhető lesz wp-n... meg ugye az összes androidos alkalmazás előbb-utóbb, a fejlesztők is úgy akarják.
-
LógaGéza
veterán
A Moto X Purenak az a hátránya, hogy olcsóbb, mint a 5X? Amúgy a Z5 nem lett rossz, Snapi810 v2.1 van benne, és elvileg megoldották a melegedést. Ez már nem ugyanaz, mint ami az M9-et hajtja.
Amúgy Meizu Pro 5 is megér egy ránézéstIgaz, 5,7".
Tegnap végre kipróbálhattam egy 6+-t. Nekem egyáltalán nem tűnt ormótlan nagynak, nagyon jól tudtam használni, pozitív csalódás volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest