- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Szerintem ez ugy fog kinezni, hogy ha eleg ember lesz, aki fizet day1 80 eurokat egy jatekert, akkor marad ez az ar, ha eleget esnek az eladasok, akkor nem. Oszinten szolva szerintem marad ez a 80 euros ar, aztan midnen letezo platformon ez lesz az alap AAA ar 1-2 even belul.
Amiert erre az En reakciom az, hogy le se szarom, az annyi, hogy kb annyi tortenik, hogy eltolodik ket hettel/egy honappal az eddigi menetrend. Ertsd: Megjelenik, 80 penz. Eltelik egy honap, 50 penz (amennyiert regen nyitott), aztan meg egy-ket honap es ugyanugy fillerekert dobjak utanunk meg az online boltban is, mint eddig. Engem ez azert nem zavar, mert alapbol nem vagyok hajlando semmilyen jatekot megvenni az elott, hogy kijott volna legalabb 2-3 nagyobb patch. Amilyen allapotban ezek lenni szoktak megjelenes napjan, azert 5 eurot se fizetnek. 3 patch-el kesobb viszont akar 50-et is orommel, csak addigra meg mar altalaban kijon max 20 penzbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Asustor NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest