Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Ebben a patchben nem sok újítás jön. EZ nem arra van. Kis kiigazítás az új "fresh start" serverek előtt. Az utóbbi évben viszont rengeteg minden változott ami kényelmetlen volt sokaknak:
- olcsóbb a teleport, nem függ a cipelt súlytól és távolságtól (max 20 azoth az ára)
- nincs belépő kulcs a dungeonokba. napi-heti limit van, de az elég bőséges és a játékosok 99%-nak nem igazi korlát (valami 25/nap, meg 25/hét korlát van azt hiszem). Van extra nehézségi szint a dungeonokon extra jutalommal (mutated dungeons)
- könnyebb a felszerelés szintezése lvl60 felett. Nem csak elite chest run az opció. A dungeonok dobják szarásig a jobb itemeket. Különböző tevékenységekre színes kavicsokat kapsz amit át lehet váltani "gypsum orb"-ra. Ez napi egy garantált gear upgradet jelent az adott itemtípusra. 600 felett shardokat ad amiből lehet upgradelni a GS 590 feletti itemeidet (ha már elérted a 600-at). A dungeonok és az elit chestek is dobnak ilyen umbral shardokat
- a lvl 54 (?) és afeletti minibossok egyedi (named) itemei garantált 590 GS szinten esnek. Azaz egyszer kifarmolod és nem kell bíznod a szerencsédben, hogy nem 475 GS lesz. Ha jó, akkor mehet az upgrade 625-re.(alacsonyabb szinten vannak ilyen garantált named itemek és másfajta nem garantált szintűek is. De magas szinten minden named item fejleszthető 590-es)
-átalakították a kezdő szintezős main questet. Könnyebb, gördülékenyebb és érdekesebb. A kezdő zónákat is teljesen átgyúrták. Sokkal változatosabb és szórakoztatóbb minden
- szintezéshez nem kötelező dungeonokat csinálni. ki lehet hagyni a korábbi ilyen quest ágat és lehet nyomulni anélkül is.,
- bármelyik városból eléred az összes város storage ládáját és ingyen pakolgathatsz kedvedre a városok közt. Ez jó sok hely és könnyebb pakolgatás mindenkinekEmellett vannak új dungeonok, új szép nagy zóna sok érdekességgel és fantasztikus új elhalálozási módokkal. Jó egyedi/nevesített kifarmolható itemek (fegyverek, ring, earring, stb). Az új hellyel új elite chest run lehetőség, meg stockpile körút akinek az tetszik. Új armor az új fenyegetések ellen, új anyagok, extratámadó "skill" kövek, fejlesztett gemek a felszerelésbe és sok más (visszatérőknek) új cucc...
-
törölt tag
WAVE 1 – NOVEMBER 2, 4:00 PM UTC
Central Europe | Artemis
South America | Artorius
US-East | Medea
US-West | Yonas
WAVE 2 - NOVEMBER 2, 5:00 PM UTC
Central Europe | Gawain
US-East | Myrddin
WAVE 3 - NOVEMBER 2, 6:00 PM UTC
Central Europe | Apophis
US-East | Devourer
WAVE 4 - NOVEMBER 2, 7:00 PM UTC
Central Europe | Cleopatra
South America | Gaea
US-East | Amarah
US-West | Ennead
Australia | Sutekh -
törölt tag
Rengeteg mindenen változtattak. Érdemes elolvasni a patch-note-ot erről. [link]
Az új szervereken csak új karaktert lehet kezdeni. Nincs transzfer.
Én is várom a holnapot.
Megnézek egy új karit.Ha neked 36os a karid, akkor mindenképpen az új szerveren, friss karival vágnék neki.
-
Mirman
őstag
De most viccelsz ugye ?
Nehogy nálad egyenértékű legyen hogy valaki egész nap normálisan játszik mint hogy reggel 8-től délután ötig fut a karaktere a nagyvilágban egy macro miatt ?!Meg milyen önbíráskodásról beszélsz ? Nem IRL megkereste és tarkón lőtte hanem kivágott előtte két fát. Ne bohóckodjunk már.
-
nyamsas
aktív tag
Igen, lőszer és a nyilvessző is 50-es tétel/db. De a nyilvesszőből aszem 2 fajta volt.
Az elején én is abba a hibába estem, hogy túl sokfele kellett a pontokat kiosztani.
Az elején kard+pajzs, és muskéta(rifle), igy raknom kellett az erőre is, meg az ügyességre is, meg még akkor intelligencia(muskéta skill végett), és még akkor legyen valamennyi életem is....
Aztán én is néztem videót, hogyan is a legjobb ez. igy lett a rapier+musket kombó. Nekem nagyon bejött ez a kettős.
Igy újra kiosztottam az attri pontokat, dex és int-re.
Életet craftoltam a felszerelésemre, meg még ahova tudtam, dex-et, és intell-t.A legjobb, hogy lvl 20-ig, vagy lvl 19.99-es szintig ingyen ki lehet osztani az attribute pontokat bárhova, ismét, ha úgy látod, hogy nem jó helyre osztottad őket. lvl 20 Utána már felszámol valamennyi büntetést erre, de hogy pontosan mit, azt már nem vágom, mert pont lvl 20-on hagytam abba az open beta-t.
Elvoltam, na..
-
Én vívódom szokás szerint a tőrös - elvileg lesz, talán már startra - karakter és a healer között. Ráadásul ugye itt speciális a dolog, mert kb. bármit tudsz keverni bármivel.
OB alatt Saltpetert kicsit nehéz volt szerezni, mert sokan jártak a barlangban a kezdőterületen. Illetve az elején Hempet nem találtam, aztán ráállt a szemem. Én imádtam, hogy így kell összepakolni még az alap lőszert is.
-
nyamsas
aktív tag
Egy filléredbe nem kerül az ammo. Mindent le lehet craftolni.
Külön le craftolod a gunpowder-t, ahhoz kell aszem 3 fajta mati:- Faszén, amit akár gallyakból is lehet craftolni.
- Kis kő, vagy kavics, simán felveszed a földről, nem kell bányászni.
- Saltpeter, amit barlangokban találsz, a földön.Aztán magához az ammo-hoz kell, akkor:
- Gunpowder,
- Linen
(Linen-t, a Fiber nevű matiból lehet craftolni, amit a Hemp fajtájú növények adnak.)
- Iron Ingot
(Iron-t bányászol, és craftolsz belőle iron rudakat)
Ennyi a történet. Ha csak 1-et craftolsz a lőszerből, az 50 db skúlót ad a rifle-be. Ez már nem muskéta amúgy, csak ez a neve.
A muskéta addig muskéta, ameddig elől töltöd meg, ez már hátul töltős, ezért hivom rifle-nek. -
Hexarius
kezdő
Én mindenhol is tank voltam. Először pajzsos kardos, muskétás voltam. Muskétát nem akartam elhagyni az kevés játék használja, no meg imádom. Váltottam rapierre a pajzs helyett és eléggé bejött. Én gyanítom az elején ezt a párost fogom tolni. Mondjuk a Blunderbuss-ra is kíváncsi leszek ami lehet, hogy jön nyitáskor.
-
la_cc
addikt
-
Én nem agyalnám ezt túl, mert elvileg datamining alapján lesznek új fegyverek is a játékban, amik nem voltak eddig elérhetőek és az openbeta után tuti balancolnak majd ezerrel. Ha pl startkor lesz, akkor tuti rápróbálok a daggerre. Pontosabban daggersnek írták, tehát lehet ez dual wield lesz. Bennem amúgy is kettős érzés van, 15-17 évet főként healerként toltam le, de második kedvencem az a klasszikus daoc féle infiltrator. Imádtam anno. Itt ha lenne valami ilyesmi, akkor lehet arra mennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest