- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Nem hiszem, szerintem marad a kemény mag.
Az a PVP zóna nekem pl tök felejtős, be se teszem a lábam oda. 3200 órája egy másodpercet se pvpztem.
Viszont jól felhúzták a Cutlass területet. Vége a kóbor banánfa kitermelésnek
Még az új dungeont megnézem, csak másfél óra után már szerver restart van
Hja meg egy dekát nem profitálok abból, hogy superwide monitorom van, mert minden középre van bedobva -
mikromanus
veterán
Nem tudom milyen a bot helyzet. Sok infót nem találtam, de mintha 11 hónapja a map használatot bekorlátozták volna (overwolf: legyen kevésbé precíz, hogy ne tudják a botok használni). Ettől még lehet vannak botok, de talán az új szerverekkel, patch-csel együtt ezek ellen is jobban fellépnek majd.
A szerver gazdaság annyira azért nem halott. Sok minden nagyon csapott áron megy, de így is nagy lóvéket lehet összefarmolni. A crafting kissé szét van szerintem most cseszve. Már a life skill részeket nézve. (a gear elég olcsó, kivéve a legjobb maxos kombót, mert az meg irreálisan magas árú, az aptitude chestek meg szarásig dobnak anyagot, így a magasabb minőségű anyagok is szaré' húgyé' mennek)
A fresh start mindig a versengésről szól a régebbieknek/visszatérőknek. Mindenki azonos eséllyel nulláról indul, mindenben lehet versengeni az "top-ért". Az aktivitás hatalmas és nagy a pörgés. Ez igen muris.
Az új patch már cross platform lesz. Jöhetnek a konzolosok is. De a régi szerverekre minek mennének? Azok eléggé leüllepednek majd egy időre. Vagy akár annyi előnye azért lehet a patchnek, hogy talán az újrakezdőkön kívül visszacsábul sok régi játékos is a régi szerverekre is.
Az új tartalmakat annyira nem találom jónak. Überfasza ANYAG dömping és fegyver dropok a kényszerített PvP-s területen, rabolható halálkori droppal. Tehát felszopják még jobban a PvP-seket és leszarják (tönkreteszik) a life skill mániásokat. A régi területeket és geart gondolom ezzel ki is nyírják és teljesen haszontalan lesz az amúgy muris összes többi tartalom. Vagy lehet mégis más lesz? Fene se tudja. Teszten nem lehetett ellenőrizni. (De pl az Angry Earth elaljasította a Brimstone Sands egyedi itemjeit. AZok lvl55 item szintűek és nem upgradelhetőek. A 625 GS meg nem hiszem, hogy a 700-zasokkal versenyezhet)
-
-
nyamsas
aktív tag
Nem kötelező, csak ha fresh start world-ön szeretnél egy új karaktert inditani, akkor te már a még újabb story rewamp-ot tudod, "átélni".... xD
Ja meg jön a swimming..... ezt is megértük..@Laraxior: Ja tudom hogy a Nysa tele van magyarokkal, csak sokkal toxikusabbak is.....
Jó nekünk az Aaru....bár, ha nem jönnek vissza az emberkék a legacy szerverekre, akkor esélyes egy Aaru+Nysa merge... -_- -
Laraxior
titán
Jönne egy kis jatekosbazis pluszba, de mivel mar most mondom, hogy a szerverek megint elerhetetlenek lesznek, sok varakozasi idovel, ugyanaz lesz a vege, aki jott az megy is
marad a standard kemény mag.
Meg persze a regieket megint megszivatják, hogy lehessen az osszes motyót lecserelni, mert jon a 725GSde ahogy elnezem plusztartalom nemigazan van benne, pedig a terkep még folytatódna eleg sok irányban.
-
mikromanus
veterán
A nwdb-n épp írják vagy négyen, hogy a patch óta ez nem működik... Azaz korábban működött elvileg. Rosszul időzítettél
Elvileg ezen én már túl vagyok, de nagyon nem emlékszek rá. Nem lehet, hogy a quest marker van rossz helyen? Az épületben nincs valami aktív quest? A térképen nem mutat valami jóféle faction questet itt?
-
nyamsas
aktív tag
Ég és föld a muskéta patch előtt és után. Tudtam tolni 2.5 órát, nem vágott le 1x sem.
Szokni kell hogy látod a lövedéket, annyira lassú lett a fegyver, de sokkal pontosabb, nem kell már az accuracy perk hozzá.Viszont, kikapcsolhatnák a mountokat a városokban, igy is borzasztóan beesik az fps ott, és a jószágok végett még jobban droppol. Meg érezhető hogy tele van a szerver, tisztára microlaggos az egész....
Szeretnék transferelni Asgard-ról, egy új szerverre, de amig le vannak zárva a legacy szerverek is már, addig ez nem lehetséges.
Hétvégén nagyon nehéz lesz belépni késő délutántól kezdve. -
Laraxior
titán
A bow erosebb mint a spear, szoval en is azt a taktikat haszalom, hogy azzal esek neki, aztan harc kozben is visszavaltok, nem tudom hogy a perkek nem jók, vagy most ilyen lett. Mar a ptren is eros volt a bow, de a musketra is hasonlot mondanak. Abbol mar van egy artifactem, csak hat azt nem hasznalom
Hogy mennyien maradnak? Mint eddig.Le fog hamar csengeni a kezdeti lelkesedes.
-
Rendo84
senior tag
Vannak szörnyek ahol bevethető és régebben használtam is. Ha tudsz úgy taktikázni és távolról kezdeményezni támadást és csak 1-2 ellenfelet húzol magadra, teljesen használható. De pl a bow-ot gyorsabbnak hatásosabbnak érzem helyette.
Igazából ha az ember nem küldizget, más szituációkban nem tudom érdemes-e használni. PVP-n kívül. -
Laraxior
titán
Most dobott le. Majd holnap ugy csinalom, hogy delutan 1-2 korul ujrainditom, hogy ne legyen gondja. Bar szerintem az a 2750 ember sok a szervernek.
Van ahol be is esik az FPS, még a szokasosnal is jobban.
Szerintem azt a 28€-t megérte, akinek mar megvan az alap es tetszik neki.
Sztorit jol le lehet nyomni, de tul sok uj cucc kerult bele, még nem jutottam el mindenhova, csak a fő szálat fejeztem be. Igazabol a felszerelest probaltam osszeszedni magasabb gear scorera, de valahogy most nem adja annyira, mint ptrben, mindegy vegulis 690el mar siman vegig lehet szaladni az expedicion is.
A Chameleon bazi idegesito es nagyon eros lett, mellette egy mammut siman gyenge.
A regi teruletekre viszont jobbak a wardos cuccok, mint anelkul. Legalabbis most ugy tunik. Lehet hogyha meglesz a GS700, akkor mashogy fest. Még sok ruhat kell beszerezni. -
Laraxior
titán
Pár mote (life, death, fire...) van benne, meg pár arany.
Ma nem rémlik, hogy behúztam volna, de gyűjtögetéskor adja.Patch nem volt, szóval biztosan van mai is. Még. Patch után meg ki tudja mi lesz, meg mi nem.
Előreláthatólag a market le lesz tiltva, mert biztos lesz valami elqrás... -
nyamsas
aktív tag
Elvileg amúgy is leszedné az egész klienst újra(fájl kicseréléssel), kiegészitve az új fájlokkal. Le van irva hivatalos DC szerón.
De ajánlott a game-t letörölni, még karbantartás előtt, és az egészet újra letölteni egy tiszta telepitéssel, amikor elérhetővé válik a dlc..
Nekem hiába irod, mert itt az amazon és a steam közötti nem igazán jó viszony végett eleve nem lehet előrendelni a dlc-t sem.
Szomorú ez valamilyen szinten, mert az előtöltés sok mindenkinek hasznos, de itt magát a dlc-t sem lehet megvásárolni október 3.-a este előtt, igy előtöltés sem lehetséges, a fenti okok végett.Vicc az egész.....
-
Laraxior
titán
Szerintem kb felesleges, ugyis utana lecsereled egy 700as gear scoreos cuccra, kb az elso random kisebb boss, vagy egy elite run az elysiumon mar legalabb 660-680GS cuccokat dobal.
Oda meg eleg ha hozzacsapodsz a tobbiekhez.
PTRben En is osszeszedtem egy halom felszerelest, aztan az expediciot mar 697es GSal vittem, azzal tok egyszeru volt. Meg a két elite teruletre is be lehet mereszkedni akkor mar. -
Laraxior
titán
En is karddal meg pajzzsal kezdtem az elejen, mondjuk nekem ez volt az elso mmorpg-m, nem tudtam mi fan terem a tank, dps, healer..
De a spear/bow bevalt. Valahova hasznalom meg a greatswordot, ancientek, meg angry earthök ellen. Meg mindenhova lifestealing, igy kenyelmesen el lehet lenni egyedul healer nelkul. -
Laraxior
titán
Én inkabb ugy csinalnam, hogy szakosodok valamire, DPS leszel, tank, vagy healer. Az osszes úgyse lehetsz
Azt kell felfejleszteni maxra.
Aztan ugy keress magad melle csapattarsakat. Dungeonfinderrel nem olyan nehez.Kezdetleges vackaim nekem is vannak mindenfele kaszthoz, de expediciora nem vallalkozok veluk, se tapasztalatom nincs tankozas, meg healelés terén, meg a ruhaim sem a legjobbak, csak olyan kipróbálós cuccok.
-
Laraxior
titán
Én a megjelenés napjától egyedül játszom, nincs olyan hely ahova ne jutnál be, a bossok 90%-a meg is ölthető egyedül is a megfelelő ruházatban.
Egyedül amihez kell a discord, meg a tényleges csapatmunka, az az újonnan betett kukac a 20 millás életével. Amúgyis csak 20-as csoporttal érdemes bemenni, de még úgyis nehéz, mert kell hozzá komplett felszerelés, és a legtöbbnek hiányzik.
Nah ez az egy nincsen meg, de ezenkívül kb mind elérhető. Szerintem lényegtelen melyik factiont választod.
Viszont most eléggé dícsérik a kiegészítőt, szóval lehet, hogy visszaszállingóznak az emberek, ha nem basszák el megint... -
Laraxior
titán
Azt nem tudom mennyi az adó, de azért annyira nem vészes, 3 ház után talán 4-500aranyat von hetente. Craftra meg, fene tudja, egyszer volt elírás valahol és a 2%, vagy 0.2% helyett 20% volt crafoltásonként, asszem talán Brightwoodban
Mókás volt annak aki nem vette észre
Megmarad a ház, csak addig nem tudod használni amíg nem fizeted be az adót.
Asszem 3 fajta házikó van, érdemes a legnagyobbat megvenni, de csak asszem 30-as territory szinttől engedi, viszont abba elfér 3 vagy 4 nagyláda.
Nekem Windsward - Everfall és Ebonscaleben vannak házaim, Brimstoneban meg a fogadóba vagyok becsekkolva. -
Laraxior
titán
Térkép - Filters - Faction influence (itt lesz színes a map)
Farmoláshoz én úgy tapasztaltam, hogy tök felesleges a ruha, mint ahogy horgászathoz is. Sokkal jobban adja a ritka cuccokat, ha csak kajával boostolod magad, illetve az dob valamennyit. Horgászatnál is felesleges a vengeful cucc, elég csak a csali.
Legalábbis én akárhogy próbálkoztam, nekem jobb így.
Craftolásnál már más a téma persze. -
mikromanus
veterán
Nem hiszem, hogy elvesztek. Simán csak most kb négyszer annyi van, mint régen.
#2289Laraxior
Az egyik craftolható greatsword -ön is van bane (anrgy earth). Vagy egy speckó attribútum lesz, vagy elszabták néhol.A gathering skilleknél a 150 a határ a mostani patchnél. Azzal lehet a T3 materialokat kitermelni (wireweave, ironwood, orichalcum, iron hide). A patch után 205 lesz a cél. Annyi kell az szép csicsás lila anyagokhoz.
#2286Laraxior
nem, nem lehet upgradelni 700-ig. Az umbral shardokat kivezetik.
A felszerelésednek megfelelő dropok esnek majd a szörny/terület szintjének megfelelő gear score-ral, meg némi véletlen szórással. Vagy craftolhatsz. Akár BiS itemeket is bár azok elég költségesek lesznek. -
Laraxior
titán
Elég ha kikraftolod a napi 10 terméket, azzal már lehet pénzt gyűjtögetni. Legalábbis nekem csak abból van a bejövő vagyonom.
10 Phoenixwave
10 Glittering Ebony
10 Asmodeum
10 Runic Leather
10 RunestoneMost megy event, azt megcsinálhatod, de nem ad semmi szuper cuccot. Esetleg gyűjtögetéssel éppen behúzhatod a 3 diamond gypsumot, meg ha van lötyid, akkor a topazt is (lvl55+ enemyért jár), éppen az mennyit ad, talán most 15-öt, lesz belőle 3 orb. Ha valamelyik craft szintet lép, akkor oda is kapsz egy emerald gypsumot. Boss killnél bedobja a szürkét is, abból 3 kell egy orbhoz, vannak kisebb bossok, ahol könnyű megszerezni (Skysong Crypt, Skysong Temple)
Ha nincs sok időm, akkor csak az 5x10 craftot csinálom meg. Ott sem muszáj mindent összegyűjteni, lehet vásárolni, csak úgy kevesebb a haszon.
-
Laraxior
titán
Néha beüt, hogy nem veszi a sebzést, ha valami elite bossnál vagy, egyedül akkor eléggé idegesítő lehet, de odébbmozgással megoldódik.
Lőszert, meg nyilakat is tudsz csinálni, vagy esik lootból pár darab.
Lilák között sok magyar van, már az első héten kiraktak.
Egyedül bemegyek kb mindenhova, legyen akár lvl66 zóna, mi meg csoportosan mentünk vagy 5-en, erre elkezdenek taktikázni, én meg berongyoltam a közepére
Egy normális healerrel, vagy tankkal bármelyik bosst agyonütöm. Némelyiket egyedül is, csak sokáig tart.
-
Laraxior
titán
A játék fórumát sem bírták karbantartani, le is lőtték, csak discord van.
Ez a game eleve el volt kapálva, az amazonnak látszik, hogy az első projektje. Fogalmuk sem volt mit, hogyan... szervert nyitunk, bővítunk, utána becsukjuk, összevonjuk, mert most éppen sok a gamer, vagy kevés.
Jó a játékmenet, szép a grafika, kiváló a zene, nekem tetszik, szeretek vele játszani, de a vak is látja, hogy hanyatlik az egész....
Nem is figyeltem ezt a 30 dolláros kiegészítőt, csak a tartalomra koncentráltam. Megveszem, mert nekem bejön, de szerintem mégjobban meg fog csappani a létszám. -
Laraxior
titán
Az eredeti is annyi volt
Viszonylag rendbe szedték a jatekot, de nem lesz itt áttöres, ahogy azt gondolják...Kozel sem lesz annyi vasarlo, mint anno. Kb tizede.
De azzal sem jarna jol senki, ha igen, mert maradt Europaban kb 10 szerver, oda rarepul mindenki, ugyanott vagyunk mint indulaskor -
mikromanus
veterán
Pontosan milyen veszteségről beszélünk egy b2p játéknál? Persze a csicsás rucikból jöhet még lé, de a belépési egyszeri pénz az ami biztos. Az meg megvolt.
A maguk tempójában javítgatják a játékot.
Igazából felesleges rajta görcsölni. Nincs (többnyire) ebben a játékban olyan piszkos pszichológiai trükk mint más játékoknál ahol a függőségre gyúrnak. Nincs az, hogy be KELL lépned és megcsinálni a kötelezőket, meg rulettezni a jobb cuccért ahol kudarcnál bukod ami van. Ha túltoltad simán tarthatsz egy kis szünetet és később visszatérhetsz. Viszonylag korlátos a fejlődés és gearelődés, nincs hosszú távon "kötelező" napi meló amin át kell esni. Elitezni ugyan mehetsz, de 590 fölé nem megy vele a GS. A gipsykkel meg még gyorsabb a haladás. Aki kiég az kihagy egy-két napot/hetet/hónapot és komoly hátrány nélkül visszatérhet. A játék alapjai lassacskán meglesznek elég jól. A csicsát meg pakolhatják bele menet közben. -
Laraxior
titán
A mi szerverünk összevonás alatt van
3-4-ből csinálnak egyet.
De bug az jött dögivel a patch óta...
Némelyik corrupted portalnál nincsen senki, se becsukni, se támadni nem lehet.
Csoportosan nem lehet mozgatni a tárgyakat amik nálam vannak, csak egyesével.
A title-k még mindig minden egyes belépésnél megjelennek, halmozódnak...De legalább van winter-event, aminek egy-két része tök látványos. A meteor tetszik a legjobban
-
duvi
nagyúr
Kicsit túltolták ezt az AFK detektort az utolsó pachben. Tegnap az AH-ban keresgéltem jobb cuccokat. Csak az egér görgőjét használtam böngészés közben és kb. 5 perc után már jött is a figyelmeztetés, hogy túl régóta vagyok inaktív. Itt már el is indult egy timer és további 5 perc után már ki is dobott volna. Gyakorlatilag kétféle ruhadarabot lehet biztonsággal végigscrolozni. Ezután be kell csukni az AH ablakot és újra megnyitni
-
Ereshkigal
őstag
Mit nem értesz?
Egy óra kitiltás, plusz újra kivárni a sort baromi nagy büntetés. Ha az embernek csak 1-2 óra ideje vagy leülni játszani, akkor méginkább. Más játékokban 15 perc büntetés van, és ez be is vált.
Egyébként felébredt a kisfiam, hozzá mentem át, visszaaltattam, és mikor mentem vissza épp elcsíptem a töltőképernyőt.
Mai update: disconnectet kaptam rush közben. Na mondom, rohanok vissza, hátha.... hát nem, szépen kivágott, és még kaptam 1 óra büntetést is...
Két lehetőséget látok: 1. egy kalap szar a kód, véletlenül sincs lekezelve a disconnect, 2. a szokásos "rosszindulat" van itt is, mint az úszás, mount, azothba kerülő travelling, stb. kapcsán. Hadd menjen a parasztnak az ideje valamivel, ha már értelmes mennyiségű concent nincs. -
mikromanus
veterán
mert akkor is tesznek nagy ívben arra ha gond van ha rollback nélkül nem kezelhető. Nehogy már bevállaljuk hogy mi csesztük el. olyan égő lenne. Marad minden és legyezgetéssel oltjuk az erdőtüzet. Majd kifut... Ezért ritka máshol.
Még amikor keményen szétcsesznek valamit csalásokkal, dupe-olással, vagy gamebreaking hibákkal akkor se állnak vissza. Nehogy már jogilag támadhatóak legyenek. vagy valami hasonló lehet a "félénkség" mögött. bezzeg az Amazon. Az biza' beleáll az ütésekbe és állja (?)
-
Rendo84
senior tag
Annyira azért ne lepődj meg, mert a mai világban hány olyan online játék van, ahol nincs csaló egyáltalán? 100-ból 95-nél fellelhető biztosan. Meg kell próbálni elengedni és itt még örülni is lehet, mert a saját játékélményünket szerencsére nem, vagy csak igen kis mértékben befolyásolják.
Sőt az a szomorú sok helyen nem tesznek ellenük semmit, itt legalább aktívak és próbálkoznak. -
nejad
aktív tag
Pedig az lesz 1-2 hónap és csak a trájhárder emberek meg a "nagyobb klánok" fognak maradni. Aki magában vagy csak egy két haverral játszik az úgy is itt hagyja. Még piacozni meg farmolgatni se lehet, hogy az ember nézegetné a monopoli pénzét, mert semminek nincs ára. Kraftnak sincs értelme ha 30-80 goldért meg tudom venni a szintemnek megfelelő legjobb cuccokat (lvl 40 körül). El fog ez is tűnni mint az a vikinges game a valheim vagy mi volt a neve. A hájpvonat elment, pénzt kivették belőle azt ennyi volt. A poén meg majd az lesz ha karácsonykor olyan bónuszokat adnak majd ajándékba amivel dupla nyersanyagot tudsz majd bányászni
-
gabranek
senior tag
Úgy voltam vele, hogy kipörgetem 60-ig (most vagyok 49) aztán majd meglátom, de tartok tőle, hogy nem lesz meg a max lvl. A gyűjtögetős része nagyon tetszik, a többi viszont nagyon nem. Lényegében mást sem csinálok csak fél órán keresztül futok, hogy megcsináljak 3 küldetést amik egymástól minél távolabbra szólnak, a térkép tök más részeire.
Ez a játék még teljesen early access stádiumban van, ráadásul hemzseg a bugoktól. Most már naponta peccselik (ma hajnalban is kapott egyet), de csak egyre rosszabb lett. Ahogy kijavítanak valamit, generálnak vele 4 másik hibát. Lehet, hogy fél év, 1 év múlva már tök jó lesz a cucc, de addigra kongani fognak az ürességtől a szerverek.
Az a leginkább dühítő, hogy idén már másodszorra szívom meg egy félkész bughalmaz megvételével (Elite Dangerous Odyssey).
Most gondolkodok mi legyen...ESO-t vagy GW2-t vegyem elő. Szerintem az utóbbi lesz a nyerő. -
Mirman
őstag
Én is icipicit kezdtem most kiégni , de ma kipróbáltam az Outpost Rusht. Ez valami kibaszott jó. Egyszerre taktikus és intenzív. Csapattal a legjobb hogy tudjatok együtt dolgozni , de soloban is simán lehet nyomni és a végén kapsz 300 körüli goldot (360 volt a win-ért nekünk) 200 azothot meg egy lvl 60 loot ládát. És ahogy észrevettük a cuccaid se romlanak harc közben , tehát még a repair coston se kell aggódni , ez a gold tisztán profit.
Szerintem ezt orrvérzésig fogom tolni. -
Rizzo
aktív tag
Ez nem magyar sajátosság. Az én szerverem egy török szerver, a global chaten szinte nincs is angol szöveg, csak elvétve. A guildem vegyes nemzetiségű, angol nyelvű kommunikációval, ennek ellénére is van nálunk 5-6 török nemzetiségű, aki direkt nem akart török guildbe menni.
-
duvi
nagyúr
A wikin azt írják, hogy "House owners can host a party of up to five players". Egyrészt ezért gondoltam, hogy létezik megosztás. Másrészt az elég fura lenne, ha nem lenne a guildeknek közös guild bankjuk
-
gabranek
senior tag
Azt a hotspotot folyamatosan sokan horgásszák, én még aktívnak nem láttam.
Ha egy hotspot aktív, akkor ugrálnak felette a halak, és miután bedobtad a kukacodat, zöld szöveggel kiírja, hogy beletaláltál. És szinte azonnal kapás is van, valamint 90%-ban zöld és kék cuccok akadnak horogra. Ebben nem vagyok biztos, de szerintem kapásszámtól függ egy hely lemerülése nem pedig időtől. Vagy hogy mennyi idő után lesz újra aktív.Most hogy elkezdtem húzni a szakmákat, meg kellett állapítanom, hogy valami gusztustalan mennyiségű nyersanyagra lesz szükség a max szintekhez.
-
Ellia
addikt
Eddig ilyen gond nem volt, viszont tegnap "indítottunk" egy war-t egy másik frakció ellen, először magyarul került kiírásra, hogy támadunk, meg hol lesz a gyülekező, aztán pár srác vette a fáradságot és angolul is kiírta, hogy jöjjenek még többen, jó buli lesz. Itt szakadt el valami... Mindezt úgy, hogy a hamroniát elég vegyes szervernek érzem a játékosok összetételének tekintetében - sok a spanyol, angol, magyar, de már láttam lengyel, meg német nyelvet is...
A másik kedvencem (bár ez inkább játék béli probléma), hogy van pár játékos aki arra játszik, hogy lopja a nyersanyagokat pofátlanul. pl.: leölsz egy állatott és nem nyomsz helyből a nyúzásra, már csinálja is... Kéne rá valami, fél/1 perces időkorlát míg csak a tied, utána meg szabadrablás, ha otthagyod.
-
Ja igen, ez kimaradt:
We've implemented the groundwork for the character server transfer, and you may see elements of that work in the in-game store. We're continuing to work on this feature, and will have more information on how the system works later this week when we release server transfers.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Crucial 240GB SSD eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest