- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2444 üzenetére
Na meg, ha ez is jön jövő héten, akkor ez valamelyest visszaveti majd az árát, a matrix-oknak....
Kiváncsi leszek rá, ténylegesen behozzák-e...!?Ebből is van sok(Fragments) elrakva, az összes tipusból, szóval......
De szerintem nem csak nekem, hanem sok veteránnak...
Mindenesetre megugrott a fragments-ek ára AH-n, miután a teszt szeróra behozták, ezt a legendary notes-t, mint újdonság. -
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2432 üzenetére
Egy páran még toljuk Aaru szerón, magyarok. Kicsi közösség, de úgy ahogy vagyogatunk.
Én pl. 9 hónap kihagyás után tértem vissza, kb. 2 hete....
Mi eldöntöttük, biztosan nem inditunk új karaktert, nincs az az isten..... -_-Nekem az a véleményem erről a legújabb main story-ról, hogy sokkal gyerekesebb az egész...
Azt a minimális komolyságát is elvesztette a main story, mint korábban. De ez az én véleményem.
(Néztem a bétából elég sokat, és nekem ez igy valahogy nem jön át.)
Igy akkor nem értem miért szenvedtek 2x a story progress-el...
1x már fel lett újitva, területekere bontva, most megint belenyúltak...... xD -
Rendo84
senior tag
-
válasz
Laraxior #2425 üzenetére
Pedig állítólag ez valami nagy megváltás lesz, azért is tartanak open betat. Kíváncsi leszek. Én jelenleg letáboroztam a Once Human mellett, de mindig is egy kis kedvenc marad, a gathering, a musket féle combat az számomra elég egyedi volt ebben a játékban.
A szerveres rész pedig szégyen, egy ilyen anyacéggel a háttérben. Egyszerűen nem értem, hogy miért lépnek bele pont ugyanabba a sz*rba újra és újra.
-
válasz
Laraxior #2369 üzenetére
Fegyverek változtak valamit? Titkon reménykedem, hogy jó lesz pve-re a musket.
Heal jó dolog, de a void mellé elég unalmas. Nekem még előtte be kéne fejeznem az alapból a storyt, hogy meglegyen az utolsó azeroth staff. Kíváncsi leszek, hogy mekkora élet marad mondjuk 2 hét múlva a játékban.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2352 üzenetére
Én be se jutottam... mire hazaértem melóból, már közel tele volt a szerver....igy le sem töltöttem....
Majd várok péntekig. Pénteken hamarabb végzek, addig nem hiszem hogy bejutok...Ugyanazt a hibát követik el, mint amikor a game megjelent...ezek nem tanulnak semmiből sem...aztán meg majd csodálkoznak, miért lesz megint többnyire negativ a játék értékelése....
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2354 üzenetére
az új szerver szabad transferral az nem "fresh start" csak egy extra szerver. A populáció kezelése a célja és nem a "verseny" és muri ami a szezonális visszatérők kedvence. Igazán mókás mikor a sok hülye nulláról kezd, te meg teleportálsz a szerver közepibe egy 60-as full 625-ös GS 200-200 "life skill" szintes 500k goldos karakterral. Más a cél.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2350 üzenetére
fene se tudja. Lehet valami %-os arányban ad statot, vagy valami más stat food mellett extraként is használható lesz, vagy valami kombó buff, mint az eventes óriás pulykacomb. De ez az egyik legmagasabb szintű kaja. A másik az meg a spórafelhőben ad buffot ha jól értem, de abban nincs hal.
-
válasz
Laraxior #2343 üzenetére
Tegnap se kaptam, ha nincs sok időm, akkor azt szoktam behúzni, mert pár perc alatt megvan és az átlagban ~300 gold per nap. Persze lehet van más is ami ilyen gyors, de jelenleg fos gearban vagyok, még a nagyobb azeroth staff sincs meg, próbálom megcsinálni a sárga main questeket, hogy meglegyen.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2331 üzenetére
Lesz egy hosszabb leállás valszeg kedd délután. Pontosabbat csak holnap estefele tudunk, amikor a patch notes is érkezik.
De ha tudok valami pontosabbat, majd megirom.Minden is jön 3.-án, a dlc és az új szezon is kezdődik. De abban elvileg semmi extra nem jön, lényegében csak a season pass journey és a reward track.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2325 üzenetére
Mindenkinek 3.-tól lesz elérhető. Már felhivták NW DC szerón a figyelmet, hogy mindenkinek ajánlják a teljes NW kliens újbóli letöltését, viszont számitsunk lassabb letöltési sebességre a terhelés végett.
Semmi jóra nem számitok azon a héten...szerintem borzasztó bugos lesz... -
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2307 üzenetére
A tier 5-ös Regen poti ára is megugrott, jócskán. 3 hete még alig volt 3 arany, most meg közel 8 arany már.
(Gondolom azért, mert jön az új fajta super regen poti, aminek az alapja a tier 5-ös regen poti lesz. )
Asgard-on tolom, ott elég szépen megugrott.
De másnak az ára is megugrott, szépen lassan kezd helyreállni a market. -
válasz
Laraxior #2312 üzenetére
Igen, érthető, meg megértem amit ír, csak nem szerencsés, ha egy újoncnak így válaszolnak. Én pl. kb. ezért eleve elvetettem, hogy feléjük nézzek. Mondjuk valami aktivitás kell majd az tuti, folytattam a fő questet, bár még közel sem vagyok a végén - 60 lettem, mire meglett a T4 Azeroth Staff
-. Most próbálok skillt húzni, első körben a LS/VG, aztán ha nem tetszik, akkor majd váltok.
-
-
válasz
Laraxior #2307 üzenetére
Előbb végre lenyomtam a Depths-et, normálon vagy hogy kell itt mondani. Mivel 1 tank, 3 DPSsel mentünk, így kénytelen voltam az első bossnál átdobni magam focusra, hogy legyen valami healünk, mert a többi DPS úgy csinált, mint az egyszerű warrior a wowban (minden ami fáj rage-et ad, így egyfolytában belefejeltek minden sebzésbe). Nyilván vicces, de így azért kellemesen nehéznek éreztem.
Nézek szerintem valami buildet, ha jól sejtem, akkor life staff mellé void gauntlet lesz a nyerő?
mikromanus: örülök, ha 60ra felérek, meg húzom a szakmákat, nekem tuti nem lesz 200>250 kilövés
. Igaz, még nem vettem meg a kieget sem, bár hajlok rá.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2307 üzenetére
Azért nem annyira sürgős, mert a 205 könnyű, a 250 meg messze van azért, meg drága. Viszont az alapok eléggé meg fognak borulni.
A "régi" maxos szintű itemeknél a 600+ GS könnyű lesz és az garantált legendary (legalábbis azoth -tal. Mondjuk a tools craft szerintem anélkül is tuti legendary ha 600 fölé craftoljuk. Az új szint viszont nem lesz legendary. Arra kb 675 GS kell, meg azoth.Mondjuk nem lesz új szerver, így meg az egész elég súlytalan. Mindent feloldunk pár óra vagy 1-2 nap alatt és kb semmi verseny a többségnek ezután. A BiS itemekre lehet nyomulni de az néhol idő alapon korlátos (napi craft), meg elég réteg tartalom. Murisabb lehet ha vannak külöbségek és nem mindenki "maxos".
-
-
válasz
Laraxior #2298 üzenetére
Régen durvának tűnt, most talán 170 arany Everfallban Covenantosként, ennél szerintem több volt, de lehet lejjebb vették már. Azt szerintem kérdeztem már, de frakcióból van olyan, amit érdemes választani? Vagy igazából kb. mindegy, mert a játék 90%-a solozható/pugolható?
-
BRABUS113
aktív tag
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
Laraxior #2282 üzenetére
Félreértettük egymást én már a kiegészítőről és a PTR-ról beszélek, nem a jelenlegi felállásról.
"WARD, BANE, RESILIENCE AND EXPERTISE REMOVAL
We’re removing Creature Bane Perks, Creature Ward Perks, Resilience Perks, and Expertise based on player feedback."
"...For Expertise, we’re making adjustments to the Gear Score drops from all creatures based on their level." -
-
válasz
Laraxior #2272 üzenetére
Ah, szeretem a combat rendszerét, bár ahogy nézem még mindig van, hogy nem regisztrálja az ütéseket pl GSsel. Viszont a leveling sokkal, de sokkal gördülékenyebb érzés, mint anno, azon látszik, hogy dolgoztak.
Oh igen, a lőszergyártás. Azt is imádtam, tudom beteg.
Ja igen, ha eljön az idő, kiket "érdemes" választani?
-
válasz
Laraxior #2270 üzenetére
Felvettelek, Nyrdian lett ez a karakter, CactuS sajna már foglalt volt.
flashpointer: Talán régebben is jobb volt az íj, de annyira ritka egy muskétás játék, hogy egyszerűen az tetszett.
Meg nagyon kívnáncsi leszek a Blunderbuss-ra.
Healelés változott amúgy? Én általában healer voltam az elmúlt 20+ évben mióta mmozok, de a startkor kicsit faramuci volt ez a dolog.
-
válasz
Laraxior #2265 üzenetére
Hát, anno is két fegyver izgatott a játékben a Musket és a Blunderbuss. Viszont utóbbit még sose használtam, csak videókon láttam, mert előbb töröltem anno a játékot. Muskétás lövöldözés nagyon feelinges, bár ezek szerint nem túl effektív (utoljára Musket/rapier volt a buildem).
Úgy emlékszem, hogy kikapcsoltam, de megnézem, ha játékba jutok. Hogy tudunk kapcsolatba lépni? Van játékban friendlist? Már nem is emlékszem.
-
válasz
Laraxior #2261 üzenetére
Átvittem a régi karakteremet ide, majd kialakul, de szerintem ha lesz rá időm, akkor újra nekiindulok a nulláról, baromi sok dolog történt benne ahogy nézem, kapott season passt is (sajnos), meg mindenfélét. Szerintem ez full casualban marad nálam, de őszinte leszek, kimentem a város mellé, elkezdtem harcolni a mobokkal muskétával és újra beleszerettem.
Illetve a grafik az csak nálam nem az igazi vagy másnál is olyan, mint ha nem natív felbontásban lenne? Very high fullscreen, de tiszta homály.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2259 üzenetére
Szemmel láthatóan fejlesztői/designer/szerkezeti oldalról közelítik meg. Ami néhol fura (sokkal kevesebb marketing, gyors döntések minden hírverés nélkül), máshol nagyon problémás (0 ügyfélszolgálat, semmi közreműködést igénylő tevékenységre nem költenek a játékon kívül). Ez ezzel jár. Ha olcsó (b2p), akkor bizony a költségeken vágni kell és a plusz tartalmak fizetősek lesznek. Másként nem műlködhet. ha ez nem tetszik, akkor lehet menni f2p/p2w keleti szarokkal játszani, vagy más üzleti modellesbe, ahol másként árusítanak ki téged a játékhoz való hozzáférésért.
A szerver összevonások és bővítések rendben vannak. Ez nem statikus játék. Elvileg a csapatjáték, PvP tartalmak lennének a fő szempontok. A többit úgy tervezték meg, hogy könnyen "szállítható" legyen. Sokkal rosszabb tud lenni, ha egy döglött szerveren ragadsz, nem találsz társakat, nincsenek aktív események, stb.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2256 üzenetére
Ha ingyen adják, akkor csak a pénzt viszi és hosszabb távon fenntarthatatlan. Ennek a magas költség-alacsony bevétel rendszernek köszönhető sok-sok probléma: ritkább javítások, kb 0 ügyfélszolgálat és kommunikáció, ritkább új tartalom, stb.
Vagy ott a másik lehetőség, hogy egy p2w tucat fossá alakítják és akkor a pár megmaradt balek majd fenntartja a rendszert. A NW egyik legnagyobb erőssége, hogy ezt elkerülte (többé-kevésbé)
-
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2246 üzenetére
Azért indul lassan mert "optimalizálták" ezt is. Csak AGS....
Még a legújabb SSD-ken is lassabban tölt be, HDD-n meg inkább hagyjuk is.
Rengetegen panaszkodnak hogy rendesen hazavágták a játék optimalizálást.
Több erőforrást kér mint a S2 kezdete előtt. Valami ott félrement.
Az i-re a pontot a 2.02-es update rakta rá, nálam is, nem hogy javult volna, hanem rosszabb lett, mint az S2 rajtjakor.
Elvileg tudnak a dologról, az viszont már más kérdés, hogy mikor javitják..Egyetlen 1 scarab-ot nem kaptam még viszont én nem is megyek minden nap elit köröket.
Casual szintem tolom, nem vagyok benne company-ba se, egyszerűen nem érdekel ez a része. Frakcióba vagyok, nekem annyi elég. 90%-ban egyedül játszom. -
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2244 üzenetére
Tavaly szeptember óta tolom, 1100 óra körül járok.
Viszont nálam a 2. szezon kezdete óta elég pocsékul fut. A 2.02-es update se hozott megváltást, sőt....
Még ezt a szezon pass-t megvettem, de szinte csak az 5 premium transmog token végett, viszont a harmadikat már nem fogom, szimplán nem éri meg, legalábbis nekem. A skin-ek elmennek, de semmi extra, a ládákból meg hát inkább hagyjuk..
A transmog funkció viszont érdekes, jól kidolgozott UI-t kapott legalább. Az már más kérdés, hogy mennyit fognak elkérni a tokenekért. Dev-ek emlitették, hogy elit ládákból is eshet, de annak szerintem kb. golden scarab drop rate-je lesz. -
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior #2239 üzenetére
A global chaten láttam, valaki arról beszélt ha lesz egy full wipe, akkor ő abbahagyja az biztos.
Nem tudom hogyan került szóba, vagy tényleg ilyen is felvetődött ötletként valamerre? Minden esetre nem hiszek ebben, régi szervert aki nem akarja újrakezdeni, szerintem meg fognak tartani. Sőt ugye kb 1-2 napja lehet a fresh szerverekről már átmenni, sokan váltottak régire is ahogy elnézem.
-
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior #2237 üzenetére
Ha olyan helyen vagyok, én is próbálok felhúzni minél több fegyvert, főként ami dex-es. Illetve én a Poisonhoz szoktam, de közben rájöttem pvp vagy pvm-re lehet az explosive jobb, nem tudom még nem próbáltam ezért is kérdeztem.
Kicsit sajnálom, hogy nem annyira az int-es fegyverekre fókuszáltak a fejlesztők hanem még inkább a strength-eseket bővítették. Az ice és void gauntlet nekem nem annyira nyerte el a tetszésem sajna.
Ez a season 1 viszont jó ötlet volt, kicsit feldobta a játékot.
Illetve belegondolok milyen volt a játék a kezdetekkor, ég és föld mennyi minden bekerült vagy változtattak rajta. -
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior #2234 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Néhány esetben kihasználhattam volna sokkal jobban is, de már késő bánat akkor.
Szerencsére ahogy láttam még vannak azért jó dolgok amikre még él nálam.Nysa szerveren ismertek magyar klánt, ahová becsatlakozhatnék?
Laraxior: ha jól emlékszem te is spear- bow párost használtál. Esetleg nem tudod, vagy nem tudjátok véletlen hogy bow esetén, ha 1 ellenfél elleni sebzést nézünk, nem pedig területre hatót akkor melyik a jobb, melyik sebez többet a Poison vagy az explosive arrow? -
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2195 üzenetére
Az amikor lehet akkor előhívható. Simán csak hosszú az újratöltődése. Kb olyan mint a Khapri és a skorpió boss. Mindkettő 30 percenként jön elő. A bogár nappal. Az elvileg belefér kétszer egy nap (90 perc a nappal). A skorpió meg 30, vagy 60 perc és van egy random respawn lehetősége. A garantált megjelenése így napi egy. A legyőzése után van egy perc, vagy 30 másodperc aktiválni az obelisket és megnézni a rúnát. (+más rúna van azt hiszem nappal és este az ajtón). Elég szivatós.
A nagy piramis melletti oltár rész ahol az a főpap miniboss csonti megjelenik jó hely. Elérhető íjjal 4 extra boss és egymáshoz közel jelenik meg kb 4 különböző boss ott alapból is. Jóféle named itemeket lehet szerezni. (str és agility ringek, meg egy hammert például)
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2192 üzenetére
Ha még nem javították, akkor a corrupted resistes cuccok is sav ellenállást adnak (ami +15-öt ad a max ellenállásra). A tömjén (incense) is megemeli a max limitet. Az életerőd arányában mindenképp sebződsz a savban, azaz teljes védelem nincs. Amíg van a védelmedből, addig azért kezelhető. Amint az eltűnik onnan kezdve kegyetlen gyorsan oxidálódik a kolléga. pity-puty halott vagy ha a tócsában maradsz. Érdekes rendszer, de nekem nagyon kényelmetlen. Főként a böszme nagy gyíkok és a gyomorsav (?) dobáló egyéb szörnyek mellett. De akinek kell egy kis kén, meg jóféle drop, az rágyúrhat és jól is járhat összességében.
#2193la_cc
Nem nullázza le a meglévő karakterét. Persze csak ha van szabad karakterhelye még. Ez új szerver és új karakter. Teljesen független a korábbiaktól.A steramerek meg ha jól értem saját szervert is kapnak majd november 18-án. Addig meg mehetnek kockulni és népszerűsíteni az "igazi" fresh start szerverekre.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2188 üzenetére
Nehézvértezet, meg 610-625 GS, aztán jön a csonti íjász. Tik-tik-tik... burning, meg miegymás, aztán ott is a halálközeli élmény. Vagy berambózol, aztán 2-3 körbevesz és kinyír mintha pucéran rohangásztál volna. Igazán kellemes.
A savas tavacskák se rosszak. Bevetődsz kinyitni a ládát, aztán... argh ... oldódik a probléma.
(kicsit rá kell ezekre készülni, de még úgy is szivatós tud lenni)
#2189Rendo84 Mindig muris egy új kezdet. Mivel nem kell semmit törölni és nincs igazából kötelező "to do lista", azaz bármikor vissza lehet térni, így nincs kockázat. Mókázgathat bárki amíg kedve tartja és ha nem jön be bármikor visszatérhet a régi karakteréhez.
Az új szerver azt jelenti, hogy kb mindenben lehet "versenyezni". Az első lvl50-100-150 a gathering/crafting skillekben érni fog valamit. A régi szerveren kb semmi súlya nincs az ilyesminek. Mindenki elér mindent, semminek nincs ára, vagy ha van, akkor az a szerver már alapból halott. Az új szerver móka és kacagás. Legalábbis egy darabig. Meg jó belépési pont az újaknak is akik ki akarják próbálni, de nem akarnak nagy hátrányból indulni.
-
la_cc
addikt
válasz
Laraxior #2159 üzenetére
1500 óra után bizonygatni, hogy fosbugos az egész?
Az elmúlt napokból pár: OPR-ben eltünik az alsó HUD (nem látod, hogy mennyi a HP/MP/stamina) vagy a scoreboard nem jön elő. Lehetséges exploit, hogy az ellenfél elviszi a Baroness-t pedig nincsenek is ott, hordó sincs lent. 625-ös szürkefegyókban nyomulnak sokan, ez nem tudom, hogy javult-e. Instában néha nem lehet fegyvert váltani, néha segített a meghalás, néha nem. Szintén instában, van, hogy befagy a karakter egy pózban, és csak gyalogolni tud, és semmi egyéb funkció, pl inverntory, nem jön elő. Autorun rendszeresen elmegy. Tegnap tudtam M9-et nyitni, pedig még nincs kiütve.
Bónusz említés, hogy pár hete napokig nem volt trade, mert bugoltatták a craft trófeákat és fix 600-as cuccokat lehetett csinálni. -
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2140 üzenetére
Este 6 után érek rá, szóval csúcsidőben. Ha elakadom, majd megpróbálok segitséget kérni, de könyörögni nem fogok senkinek sem a segitségért....
Szerintem csinálok egy karaktert arra az új szerverre, és majd meglátom, hogy haladok.Ebbe a vidibe néztem bele, a pts-n tolta lvl 1-től kezdve.
-
nyamsas
aktív tag
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2126 üzenetére
MIért mentél oda?
A merge elég elbaszottan volt intézve. (már abból a kevésből amit láttam belőle) Volt egy korábban népesebb magyarosabb szerver viszonylag kiegyensúlyozott frakció helyzetben, erre odabaszták egy egyfrakciós szerver mellé. Hát kapják be. Mondjuk ennek hatására kb mindenki szépen el is húzott más szerverre az ingyen transzferral, vagy a játékból is.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2086 üzenetére
600-ig a "Normál" módon megy, azaz mehet droppal, ládázással, vagy gypsummal is. 600-tól ha 600-as itemet raksz az adott slotra akkor upgradelheted. Ez feljebb viszi aza dott slot GS-ét és a legendary itemét is 600-ról. +1 szint egy shardot eszik és mindig egy-egy növekedés van. Tehát 600-ról 601-re egy kell, 601-ről 602-re kettő, stb. A shardot összeszedheted mutated dungeonokban (talán ez a leggyorsabb), de gypsum nyitogatással is. Amelyik slot elérte a 600-atonnan ad shardot is. 600-on egyet, aztán felette 2-3-4-5-öt. Nem teljesen lineáris mennyi jön plusz szintenként. Van ahol egy gear növekmény nem ad pluszt, csak annyi shardot mint előtte. Talán a craft is adhat shardokat, de ezt nem ismerem hogy működik. Meg talán az is felviszi a GS-t, ha 600-as itemet craftolsz, de mint említettem előbb ezt nem nagyon néztem meg hogy megy, így lehet pontatlan vagyok.
-
duvi
nagyúr
válasz
Laraxior #2064 üzenetére
Négy tier szintű (T1, T2, T3, T4) ház kapható. Minél magasabb, annál drágább, nagyobb, rövidebb a teleport cd-je, több a bepakolható bútorok és ládák száma. Utólag nem lehet módosítani a ház tier szintjét, csak a bepakolható bútorok számát lehet növelni a territory pontokkal.
Az elit ládákon 23-24 óra cd van (néha 23 óra után aktív, de a 24 óra a biztos). -
Rizzo
aktív tag
válasz
Laraxior #2059 üzenetére
A két stat-os fegyverek nem egyenlő arányban erősödnek a statoktól. Spear esetében, mivel az egy elsődlegesen dexterity fegyver, ezért 90% dex scale és 50% strengeth scale. Erre jön még a stat diminishing return, ami nagyjából azt jelenti, hogy minél több van az adott statból, az extra pontok egyre kevesebbet érnek.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2057 üzenetére
Ha nem holt időben mész most is lazán végig lehet menni mások után. Nem a sniperek száma a gond, hanem hogy áthelyezték a ládákat. A legtöbbet sokkal nehezebb kipotyázni amíg ott a boss mellette. Cserébe az egyik boss földbe süllyesztve létezik és ingyé' van a ládája bármikor.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2036 üzenetére
A jobb anyagok adnak plusz szintet a minimumhoz és maxhoz (pl asmodeum). Ez +15-15.(összesen háromnál +45-45)
Armor set ad még 2-2 szintet (+10 össz) és az amulett adhat +5-öt.
Kaja buffból lehet +15.
200-as szakmánál még több pluszt kapsz (pontosan ez nem tudom hogy skálázódik).
Town projektben lehet egy-egy városban valamilyen buff. HA ez épp a te cél itemed szakmája, akkor ad hozzá +5 minimum szintet.
Így összesen 595-600 szint lehet a craftolt itemed. Egy jellemzőt választhatsz charmmal ami biztos rajta lesz. (vagy ha az új statos scrollt használod, akkor egy stat statikus +1 választható. Így még kevesebb a random hatás). -
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2015 üzenetére
Ez egy open world MMO. Az endgame nem is igazán értelmezhető, mert ha jól csinálják nincs vége
Emellett jelentős része az "endgame"-nek a játékosokon múlik. Lehet bepakolni ketrecharcot, meg egyéb statikus elemeket, de az események jelentős része önszerveződő-kötetlen akció lenne. Csak arra kellene némi motivéció is. Mivel nem igazán lehet kifosztani másokat, így a komoly haramia akciók motiváltsága minimálisnak tekinthető. Ott vannak a területfoglalások/ostromok esetleg. Ott a városok utáni bevételek lehetnének motiválóak. Csak azt meg annyira elcseszték már a legelején, hogy ez (és kb a teljes pvp) elég csúful eltört. 1-2 terület túl sok gyempát adott a tulajnak aki annyi előnyt vásárolt össze, hogy nem is nagyon lehet lepöccinteni a "trónról". Más területek meg veszteségesek és kb a kutyának se kellenek. EL van baszva.Ott vannak az outpost rushok, meg endgame dungeonok, de semmi amihez óriási előkészület, meg kemény munka kellene hogy teljesítsd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged