Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Többször halasztották, újratervezték, a faction résztől én még mindig félek ebben a formában, mert így, hogy nincsenek független területek baromi gyorsan egy kézre kerülhet az egész sziget, onnantól kezdve pedig már nincs értelme a másik kettőnek, ha 1 frakcióhoz tartozik a játékosok 70-80 százaléka. Én ezt úgy csináltam volna meg, mint anno daocban, hogy bizonyos területek foglalhatóak és az ad bónuszt mindenhova, illetve azon a területen belül lenne még külön bónusz, ha ott teszed a dolgot.
Páran azt mondják, hogy jobb lett volna a Lost Arkot elindítani és a New Worldöt elhalasztani jövőre, de végül így döntött az Amazon - lévén a NW a sajátjuk, az LAnál csak kiadók lennének -. Pont emiatt valószínűl, hogy nem fog több halasztást kapni, mert köti őket a szerződés az LA miatt.
-
Hexarius
kezdő
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha jól tudom eddig sem volt szó róla, csak tavaly óta halasztják egy egy teszt után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest