- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Én a megjelenés napjától egyedül játszom, nincs olyan hely ahova ne jutnál be, a bossok 90%-a meg is ölthető egyedül is a megfelelő ruházatban.
Egyedül amihez kell a discord, meg a tényleges csapatmunka, az az újonnan betett kukac a 20 millás életével. Amúgyis csak 20-as csoporttal érdemes bemenni, de még úgyis nehéz, mert kell hozzá komplett felszerelés, és a legtöbbnek hiányzik.
Nah ez az egy nincsen meg, de ezenkívül kb mind elérhető. Szerintem lényegtelen melyik factiont választod.
Viszont most eléggé dícsérik a kiegészítőt, szóval lehet, hogy visszaszállingóznak az emberek, ha nem basszák el megint... -
válasz
Laraxior #2298 üzenetére
Régen durvának tűnt, most talán 170 arany Everfallban Covenantosként, ennél szerintem több volt, de lehet lejjebb vették már. Azt szerintem kérdeztem már, de frakcióból van olyan, amit érdemes választani? Vagy igazából kb. mindegy, mert a játék 90%-a solozható/pugolható?
-
Laraxior
titán
Azt nem tudom mennyi az adó, de azért annyira nem vészes, 3 ház után talán 4-500aranyat von hetente. Craftra meg, fene tudja, egyszer volt elírás valahol és a 2%, vagy 0.2% helyett 20% volt crafoltásonként, asszem talán Brightwoodban
Mókás volt annak aki nem vette észre
Megmarad a ház, csak addig nem tudod használni amíg nem fizeted be az adót.
Asszem 3 fajta házikó van, érdemes a legnagyobbat megvenni, de csak asszem 30-as territory szinttől engedi, viszont abba elfér 3 vagy 4 nagyláda.
Nekem Windsward - Everfall és Ebonscaleben vannak házaim, Brimstoneban meg a fogadóba vagyok becsekkolva. -
Srácok, úgyabb hülye kérdés, de nem találom az UIn sehol. Azt hol látom, hogy nekem mekkora vagy milyen házam van? Még anno everfallban vettem egyet, azt se értem, hogy ennyi inaktivitás után hogy maradt meg.
-
Laraxior
titán
Térkép - Filters - Faction influence (itt lesz színes a map)
Farmoláshoz én úgy tapasztaltam, hogy tök felesleges a ruha, mint ahogy horgászathoz is. Sokkal jobban adja a ritka cuccokat, ha csak kajával boostolod magad, illetve az dob valamennyit. Horgászatnál is felesleges a vengeful cucc, elég csak a csali.
Legalábbis én akárhogy próbálkoztam, nekem jobb így.
Craftolásnál már más a téma persze. -
válasz
mikromanus #2291 üzenetére
Köszi, még mindig úgy van, hogy érdemes geart venni és célzottan farmolni a fát, bőrt, érceket? Geart azt továbbra se tudom rendezni a bankban ahogy én akarom? Ha van 3 farmolós szettem akkor mindig összekeveri?
Van mit bepótoljak, rengeteg a quest, bár a gyilkolási képességem nem az igazi friss 50esen a 4x mobok ütése fáj rendesen. Lightban vagyok, mert anno muskettel fejlődtem - tudom, hogy gáz, de imádom, most áttértem GSre meg shotira.
A másik, hogy elvileg covenantos vagyok, de gyakorlatilag nem látom a területi színeket, csak a városokat - talán egy sárga sincs, inkább zöld - viszont van faction quest hogy álljak át a zöldekhez, lilákhoz. Vagy ez azért,mert szervert váltottam?
-
Laraxior
titán
Azt hittem nehezebb lesz a dungeon
-
mikromanus
veterán
Nem hiszem, hogy elvesztek. Simán csak most kb négyszer annyi van, mint régen.
#2289Laraxior
Az egyik craftolható greatsword -ön is van bane (anrgy earth). Vagy egy speckó attribútum lesz, vagy elszabták néhol.A gathering skilleknél a 150 a határ a mostani patchnél. Azzal lehet a T3 materialokat kitermelni (wireweave, ironwood, orichalcum, iron hide). A patch után 205 lesz a cél. Annyi kell az szép csicsás lila anyagokhoz.
#2286Laraxior
nem, nem lehet upgradelni 700-ig. Az umbral shardokat kivezetik.
A felszerelésednek megfelelő dropok esnek majd a szörny/terület szintjének megfelelő gear score-ral, meg némi véletlen szórással. Vagy craftolhatsz. Akár BiS itemeket is bár azok elég költségesek lesznek. -
Laraxior
titán
válasz
BRABUS113 #2283 üzenetére
Érdekes, mert már találtunk bane-es fegyvert
8.9%-ot adott pluszba valami 686 körüli szinten, 36% dexterityvel, valami bow volt.
Mondjuk hamar lelőtték az egészet, másfél óra futás után.Csóró lóval jól lehet közlekedni... amennyiben az úton mész, Brimstoneban még nem próbáltam a sivatagban mit csinál
-
Húú, nekem nagyon őskáosz, hogy mi hol van.
Ahogy nézem a daily craft nekem még odébb van.
Lehet azt kéne csinálnom, hogy kb. minden cuccomat betörni, minden matimat eladni, aztán kiürítve mindent haladni. Questekből gondolom a Staffos a prio, azon túl van amit érdemes? Vagy csak a boardokról szedjem össze a dolgokat? Azt hol látom, hogy én melyik frakciónak vagyok a tagja?
-
Laraxior
titán
válasz
BRABUS113 #2285 üzenetére
Szóval elmész egy komplett chestrunt mindenhova, aztán amik nem kellenek cuccok azokat salvage, és az abból befolyó umbral shardokkal lehet upgradelni 700ig az értelmes cuccaimat... amiket ugye dobálhatok ki, mert az összes ward-os, gondolom így már teljesen felesleges lesz 625ről 700-ra upgradelni, már ha lehetséges egyáltalán.
-
BRABUS113
aktív tag
-
Laraxior
titán
válasz
BRABUS113 #2283 üzenetére
Azt nem tudom, majd akkor tudom kipróbálni ha elindult.
Berongyolok valami masszívabb helyre, aztán kiderül miket dobnak a dobozok.
Azért látszik, hogy a fejlesztőknek kb semmi tapasztalatuk nincsen, a komolyabb játékosok 2-4-6000 órát beleöltek, mindegyik fajta enemyhez szereztek wardos armort, bane-es fegyvert, komplett szettekkel rendelkeznek, azért vásárolták meg a megvehető loadoutokat, erre eltörlik az egészet
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
Laraxior #2282 üzenetére
Félreértettük egymást én már a kiegészítőről és a PTR-ról beszélek, nem a jelenlegi felállásról.
"WARD, BANE, RESILIENCE AND EXPERTISE REMOVAL
We’re removing Creature Bane Perks, Creature Ward Perks, Resilience Perks, and Expertise based on player feedback."
"...For Expertise, we’re making adjustments to the Gear Score drops from all creatures based on their level." -
-
Laraxior
titán
Elég ha kikraftolod a napi 10 terméket, azzal már lehet pénzt gyűjtögetni. Legalábbis nekem csak abból van a bejövő vagyonom.
10 Phoenixwave
10 Glittering Ebony
10 Asmodeum
10 Runic Leather
10 RunestoneMost megy event, azt megcsinálhatod, de nem ad semmi szuper cuccot. Esetleg gyűjtögetéssel éppen behúzhatod a 3 diamond gypsumot, meg ha van lötyid, akkor a topazt is (lvl55+ enemyért jár), éppen az mennyit ad, talán most 15-öt, lesz belőle 3 orb. Ha valamelyik craft szintet lép, akkor oda is kapsz egy emerald gypsumot. Boss killnél bedobja a szürkét is, abból 3 kell egy orbhoz, vannak kisebb bossok, ahol könnyű megszerezni (Skysong Crypt, Skysong Temple)
Ha nincs sok időm, akkor csak az 5x10 craftot csinálom meg. Ott sem muszáj mindent összegyűjteni, lehet vásárolni, csak úgy kevesebb a haszon.
-
Van valami forrás ahhoz, hogy mit érdemes naponta legalább megcsinálni? Tudom baromi sok mindem van, anno pont az tetszett, higy ha akartam, fogtam magam és kimentem kivágni egy fél erdőt, vagy elbontottam egy hegyet, de ugye a start után csak pár insta volt, semmi extra. Most meg van pass meg event is vagy micsoda.
-
Laraxior
titán
Néha beüt, hogy nem veszi a sebzést, ha valami elite bossnál vagy, egyedül akkor eléggé idegesítő lehet, de odébbmozgással megoldódik.
Lőszert, meg nyilakat is tudsz csinálni, vagy esik lootból pár darab.
Lilák között sok magyar van, már az első héten kiraktak.
Egyedül bemegyek kb mindenhova, legyen akár lvl66 zóna, mi meg csoportosan mentünk vagy 5-en, erre elkezdenek taktikázni, én meg berongyoltam a közepére
Egy normális healerrel, vagy tankkal bármelyik bosst agyonütöm. Némelyiket egyedül is, csak sokáig tart.
-
válasz
Laraxior #2272 üzenetére
Ah, szeretem a combat rendszerét, bár ahogy nézem még mindig van, hogy nem regisztrálja az ütéseket pl GSsel. Viszont a leveling sokkal, de sokkal gördülékenyebb érzés, mint anno, azon látszik, hogy dolgoztak.
Oh igen, a lőszergyártás. Azt is imádtam, tudom beteg.
Ja igen, ha eljön az idő, kiket "érdemes" választani?
-
válasz
Laraxior #2270 üzenetére
Felvettelek, Nyrdian lett ez a karakter, CactuS sajna már foglalt volt.
flashpointer: Talán régebben is jobb volt az íj, de annyira ritka egy muskétás játék, hogy egyszerűen az tetszett.
Meg nagyon kívnáncsi leszek a Blunderbuss-ra.
Healelés változott amúgy? Én általában healer voltam az elmúlt 20+ évben mióta mmozok, de a startkor kicsit faramuci volt ez a dolog.
-
Laraxior
titán
válasz
flashpointer #2269 üzenetére
Greatsword mellé inkább fejsze való, azt is lehet hajigálni, ha nagyon távolsági sebzés kell, csak mert slash dmg-re van bónusz, így jár mindekettőhöz.
-
válasz
Laraxior #2265 üzenetére
Hát, anno is két fegyver izgatott a játékben a Musket és a Blunderbuss. Viszont utóbbit még sose használtam, csak videókon láttam, mert előbb töröltem anno a játékot. Muskétás lövöldözés nagyon feelinges, bár ezek szerint nem túl effektív (utoljára Musket/rapier volt a buildem).
Úgy emlékszem, hogy kikapcsoltam, de megnézem, ha játékba jutok. Hogy tudunk kapcsolatba lépni? Van játékban friendlist? Már nem is emlékszem.
-
válasz
Laraxior #2261 üzenetére
Átvittem a régi karakteremet ide, majd kialakul, de szerintem ha lesz rá időm, akkor újra nekiindulok a nulláról, baromi sok dolog történt benne ahogy nézem, kapott season passt is (sajnos), meg mindenfélét. Szerintem ez full casualban marad nálam, de őszinte leszek, kimentem a város mellé, elkezdtem harcolni a mobokkal muskétával és újra beleszerettem.
Illetve a grafik az csak nálam nem az igazi vagy másnál is olyan, mint ha nem natív felbontásban lenne? Very high fullscreen, de tiszta homály.
-
mikromanus
veterán
Ezt az "expansion" logikát nem igazán értem. Mit kapsz a pénzedért? A régi-új First light zónát és a mutation szinteket a dungeonokban? Hogy lesznek együtt a "Normal" és expansion karakterek? Azonos szerver és csak ezek lesznek a normal accountoknak zárolva? Vagy külön szerver és a lvl65, hátasok, 700GS itemek is le lesznek választva? A magasabb szintű itemek hol lesznek elérhetőek? csak az "új" területeken? Ha igen, akkor a többin hogy lenne a gear? Visszaskálázódik "normálra" ha egyben van a két account típus? Nem teljesen tiszta ez nekem...
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2259 üzenetére
Szemmel láthatóan fejlesztői/designer/szerkezeti oldalról közelítik meg. Ami néhol fura (sokkal kevesebb marketing, gyors döntések minden hírverés nélkül), máshol nagyon problémás (0 ügyfélszolgálat, semmi közreműködést igénylő tevékenységre nem költenek a játékon kívül). Ez ezzel jár. Ha olcsó (b2p), akkor bizony a költségeken vágni kell és a plusz tartalmak fizetősek lesznek. Másként nem műlködhet. ha ez nem tetszik, akkor lehet menni f2p/p2w keleti szarokkal játszani, vagy más üzleti modellesbe, ahol másként árusítanak ki téged a játékhoz való hozzáférésért.
A szerver összevonások és bővítések rendben vannak. Ez nem statikus játék. Elvileg a csapatjáték, PvP tartalmak lennének a fő szempontok. A többit úgy tervezték meg, hogy könnyen "szállítható" legyen. Sokkal rosszabb tud lenni, ha egy döglött szerveren ragadsz, nem találsz társakat, nincsenek aktív események, stb.
-
Laraxior
titán
A játék fórumát sem bírták karbantartani, le is lőtték, csak discord van.
Ez a game eleve el volt kapálva, az amazonnak látszik, hogy az első projektje. Fogalmuk sem volt mit, hogyan... szervert nyitunk, bővítunk, utána becsukjuk, összevonjuk, mert most éppen sok a gamer, vagy kevés.
Jó a játékmenet, szép a grafika, kiváló a zene, nekem tetszik, szeretek vele játszani, de a vak is látja, hogy hanyatlik az egész....
Nem is figyeltem ezt a 30 dolláros kiegészítőt, csak a tartalomra koncentráltam. Megveszem, mert nekem bejön, de szerintem mégjobban meg fog csappani a létszám. -
válasz
mikromanus #2255 üzenetére
A felháborító az, hogy mit ígértek és ahhoz képest mit adtak, illetve hogy hogyan bántak a játékosbázissal. Ezek után szerintem nem én leszek az egyetlen, aki nem fogja - főleg nem előre - megvenni a kiegészítőt pénzért. A játék nagyon jó ötlettel indult, nekem tetszett a combat rendszer is, de amiket műveltek az kritikán aluli volt. Szóval nem a fizetős kiegészítő a gond - GW2 esetén bármikor megvenném látatlanban a soron következő kieget -, hanem a bizalom hiánya. Ezt pedig nem így szerzik vissza.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2256 üzenetére
Ha ingyen adják, akkor csak a pénzt viszi és hosszabb távon fenntarthatatlan. Ennek a magas költség-alacsony bevétel rendszernek köszönhető sok-sok probléma: ritkább javítások, kb 0 ügyfélszolgálat és kommunikáció, ritkább új tartalom, stb.
Vagy ott a másik lehetőség, hogy egy p2w tucat fossá alakítják és akkor a pár megmaradt balek majd fenntartja a rendszert. A NW egyik legnagyobb erőssége, hogy ezt elkerülte (többé-kevésbé)
-
Laraxior
titán
válasz
mikromanus #2255 üzenetére
Azért ekkora szemmel látható csökkenő tendencia esetén illene inkább csak a játékbeli tranzakciókkal fenntartani az amúgyis megcsappant állományt. Megint 1 milliós vásárlást gondolnak, mint az elején? Örülhetnek a mostani játékosok megveszik, de, hogy pluszban bárki is...
-
Laraxior
titán
Az eredeti is annyi volt
Viszonylag rendbe szedték a jatekot, de nem lesz itt áttöres, ahogy azt gondolják...Kozel sem lesz annyi vasarlo, mint anno. Kb tizede.
De azzal sem jarna jol senki, ha igen, mert maradt Europaban kb 10 szerver, oda rarepul mindenki, ugyanott vagyunk mint indulaskor -
-
Laraxior
titán
Greetings, Adventurers!
Ride mounts, wield a new weapon, and explore transformed lands when New World: Rise of the Angry Earth launches on October 3. We can’t wait for players to experience every new feature, including the story behind the fall of First Light, in our first paid expansion. Discover Aeternum’s next chapter for $29.99. New players can pick up both the base game and the expansion for $69.99 as part of the New World: Elysian Edition bundle.
Look forward to Season 3 updates for all players alongside the release of Rise of the Angry Earth. With revamped mainline story quests, open world PvP changes based on player feedback, and quality of life improvements like the removal of Wards, Banes and Expertise, there has never been a better time to visit the Eternal Isle. Check out the announcement trailer below.Here’s an overview of every major update coming to New World as part of Rise of the Angry Earth, plus answers to your most common questions such as new system requirements. We’re also happy to offer players a chance to get an early feel for these features in the next PTR.
RISE OF THE ANGRY EARTH
The lush greenery of Elysian Wilds, powerful new combat options, and primordial Beast Lords await those brave enough to challenge Artemis. You will need to purchase Rise of the Angry Earth to experience the following updates:
NEW STORYFirst Light has fallen. Once a welcoming place for newcomers to Aeternum, the fields have been ravaged by the fury of the Angry Earth. No one is certain what has become of the people and villages that once populated the area, and a deadly barrier has kept all but the most intrepid from attempting to find out. This abundance of earthly powers has awakened the mighty Beast Lords, a new possible adversary facing the people of Aeternum… but with them also comes a boon - the secret to taming and riding animals.
MOUNTSSummon a mount for faster traversal across Aeternum. Master horses, dire wolves, and lions, each with a unique look, customizable equipment and a name you can set. Level up the new Riding Trade Skill to earn upgrades like increased speeds, buffs and higher tier consumable food for your new friend.
NEW PROGRESSIONIncrease your character’s level to 65 and Gear Score to 700 with new attributes to help power up your builds. Increase Trade Skills to level 250 with new items to gather, refine and craft. Complete a new Faction Quest and unlock a new Faction tier loaded with desirable gear and items.
NEW GEAR RARITY: ARTIFACTS
Find and equip Artifacts, a powerful new tier of weapons and armor. Complete a series of quests and awaken the Artifact’s full potential by unlocking its six perks including one unique playstyle-defining perk to change your game.
NEW WEAPON: FLAILThe Flail is a versatile one-handed weapon with the option for an offhand shield. Use arcane magic to enhance attacks and buff allies or debuff enemies for an easier victory. Through a combination of melee, arcane magic, and strong defenses, the wielder can bolster their group’s effectiveness without dropping the offensive.
A ZONE TRANSFORMED: ELYSIAN WILDSThe southeastern tip of Aeternum, formerly known as First Light, has been invaded by the powers of Artemis and the Angry Earth. Explore the raised structures of this magical new landscape and battle the ferocious beasts that have taken refuge in the verdant, unsettled terrain.
NEW EXPEDITION: THE SAVAGE DIVIDEEmbark on a dangerous new Level 62+ Expedition to track down the primordial Beast Lords before chaos emerges from the depths of Aeternum.
NEW HEARTRUNE ABILITY: PRIMAL FURYUnleash your inner beast to deal unarmed light and heavy attacks on enemies.
SEASON 3 CONTENT
Influence Races, a new Season Pass, a main storyline quest revamp, and more are coming for all players in Season 3. Here are some of the highlights:
NEW SEASON PASS
Season 3 introduces a new Season Journey, new Activity Card, new Challenges, and new rewards.
NEW INFLUENCE RACES
Capture new Influence Towers and strike down enemy Factions in open world combat for territorial supremacy. Each Faction will compete for Influence in specific zones during scheduled times. If an attacking Faction earns enough Influence through PvP Missions, Influence Towers, and Forts before the race ends, they’ll receive bonus rewards, plus the opportunity to declare War. If the defending Faction prevents the attackers from scoring enough Influence within the time limit, they’ll earn bonus rewards for both the Influence Race and the next War. Regardless of who wins, the attacking Faction with the most influence can escalate the conflict into War.
NEW MAIN STORYLINE QUEST REVAMP: EDENGROVE AND GREAT CLEAVE
The Edengrove and Great Cleave main storylines are getting an overhaul based on player feedback and improvements made to the revamped starting experience. Experience these familiar zones through fresh narratives, more quest variety, and a few new surprises.
WARD, BANE, RESILIENCE AND EXPERTISE REMOVAL
We’re removing Creature Bane Perks, Creature Ward Perks, Resilience Perks, and Expertise based on player feedback. As a result, we will make the following balance changes:
For Banes, we’re increasing the base damage of magic and ranged weapons in PvE to make them more effective alternatives to melee options against multiple enemies.
For Wards, we’re making adjustments on the AI and encounter side to account for the removal of their defensive and offensive benefits.
For Resilience, we’ve added crit reduction to all players via the equip load effects (Light -15%, Medium -20%, Heavy -25%). Current items with this perk will receive the “Health” perk instead which increases the player’s health as a certain percentage of their base health.
For Expertise, we’re making adjustments to the Gear Score drops from all creatures based on their level.
Stay tuned for more weapon and perk balance updates as we continue to implement player feedback in Season 3.
SEASONAL EVENTS
Events will continue to be free for all players. This season includes the following returning favorites:
NIGHTVEIL HALLOWCostumes are coming alongside the return of Baalphazu, Marquis of Terror. Banish the demon and his horde of ghoulish Pumpkinites for a chance at temporary Mask skins, treats, and other limited-time rewards.
TURKEY TERRORTurkulon is back for revenge. Hunt down the feathered menace and his ‘fowl army’ to earn new rewards.
EXPANSION FAQCAN I PURCHASE RISE OF THE ANGRY EARTH WITHOUT OWNING THE BASE GAME?
New World is required to play the expansion. Rise of the Angry Earth is a continuation of the main story quest featuring some of the game’s most difficult challenges yet.
DOES THE RISE OF THE ANGRY EARTH EXPANSION INCLUDE THE PREMIUM REWARD TRACK?
The Premium Reward Track is a separate purchase from the expansion and must be bought individually.
HOW DOES RISE OF THE ANGRY EARTH EXPANSION WORK ACROSS DIFFERENT CHARACTERS ON THE SAME ACCOUNT?
New World: Rise of the Angry Earth is account-wide and will be accessible to all of your characters regardless of their world.
WILL RISE OF THE ANGRY EARTH EXPANSION CONTENT BE AVAILABLE FOR A LIMITED-TIME LIKE SEASONAL CONTENT?
No, the expansion content will remain available regardless of the Season, while Seasonal content will continue to cycle about every 3 months.
HOW WILL NEW WORLD: RISE OF THE ANGRY EARTH IMPACT MY ABILITY TO JOIN PLAYERS WHO DO NOT OWN THE EXPANSION?
New World: Rise of the Angry Earth is the only way for players to experience the Elysian Wilds zone, the Primal Fury Heartrune, the Savage Divide Expedition, the Flail weapon, Artifact gear, mounts, progression updates, and revamped Mutations. All other modes, events, and quests will remain accessible for everyone to enjoy together.
WHAT CHANGES ARE COMING TO REVAMPED MUTATIONS WITH RISE OF THE ANGRY EARTH?
To further improve Mutations as an endgame activity, we’ve revamped the experience for level 65 players. As a result, you will need to purchase Rise of the Angry Earth and max out your character level to enter Mutated Expeditions. Based on player feedback, Mutations will have 3 difficulties and a weekly limit of 100 Mutations. This added accessibility means less time waiting for groups and more opportunities for players to help less experienced Adventurers.
Players can also look forward to more desirable endgame rewards. For example, players that complete Elite Mutations will have a chance to earn Artifacts. Here’s the difficulty breakdown.
Intermediate: Requires 650 gear, includes Mutation
Hard: Requires 675 gear, includes Mutation and Promotion
Elite: Requires 700 gear, includes Mutation, Promotion, and Curses
WHAT ARE THE SYSTEM REQUIREMENTS TO PLAY NEW WORLD?
New World has continued to grow since launch and reached a point where the PC requirements for running the game need to scale with these new experiences. To improve the game’s client performance for all players throughout Aeternum, New World will require the following system requirements alongside the release of Rise of the Angry Earth:Minimum Specs
Processor: Intel Core i5-10500 @ 3.10GHz / AMD Ryzen 3 3300X
Memory: 8GB RAM @ 3200 MHz
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB / AMD Radeon RX 590
DirectX: 11 and 12
Hard Drive: 100 GB
Disk Read Speed: 2000 MB/sRecommended Specs
Processor: Intel Core i7-10700K @ 3.80GHz / AMD Ryzen 5 3600X
Memory: 16GB RAM @ 3200 MHz
Graphics: NVIDIA GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 6600
DirectX: 11 and 12
Hard Drive: 100 GB
Disk Read Speed: 2500 MB/s -
Laraxior
titán
válasz
flashpointer #2249 üzenetére
Egyelore a tegnap eerkezett event sem indul el
remelhetoleg ma orvosolják
-
flashpointer
őstag
uj patch oktoberben: Mountok, lvl 65, magasabb skillek
-
Laraxior
titán
válasz
nyamsas #2247 üzenetére
En is egyedul jatszom a kezdetek ota, de siman bemegyek egyedul is elite teruletekre, ugyesseggel meg turelemmel kb az osszes boss megolhető egyedul is. (Azert kb 10% nem)
Can hogy csak a napi craftot csinalom meg én is, azert mar nem toltok 12 orat egyhuzamban a gameben
De megnyugodtam, hogy nem a rendszer hibaja a lassu betoltes. -
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2246 üzenetére
Azért indul lassan mert "optimalizálták" ezt is. Csak AGS....
Még a legújabb SSD-ken is lassabban tölt be, HDD-n meg inkább hagyjuk is.
Rengetegen panaszkodnak hogy rendesen hazavágták a játék optimalizálást.
Több erőforrást kér mint a S2 kezdete előtt. Valami ott félrement.
Az i-re a pontot a 2.02-es update rakta rá, nálam is, nem hogy javult volna, hanem rosszabb lett, mint az S2 rajtjakor.
Elvileg tudnak a dologról, az viszont már más kérdés, hogy mikor javitják..Egyetlen 1 scarab-ot nem kaptam még viszont én nem is megyek minden nap elit köröket.
Casual szintem tolom, nem vagyok benne company-ba se, egyszerűen nem érdekel ez a része. Frakcióba vagyok, nekem annyi elég. 90%-ban egyedül játszom. -
Laraxior
titán
válasz
nyamsas #2245 üzenetére
Napi egy scarab beesik ha vegigfutsz mondjuk 2-3 elite helyen, heliopolis mindenkeppen ott van vagy 10-12 lada.
Nekem mostanaban bazi lassan indul el a game, pedig még uj rendszerem is van. Azonfelul csak a varosban van fps drop, de ott rendesen, amugy fix a 120fps.
Elkezdtem az atlas fallent, hatha adja, de egyelore nem ugyfest -
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2244 üzenetére
Tavaly szeptember óta tolom, 1100 óra körül járok.
Viszont nálam a 2. szezon kezdete óta elég pocsékul fut. A 2.02-es update se hozott megváltást, sőt....
Még ezt a szezon pass-t megvettem, de szinte csak az 5 premium transmog token végett, viszont a harmadikat már nem fogom, szimplán nem éri meg, legalábbis nekem. A skin-ek elmennek, de semmi extra, a ládákból meg hát inkább hagyjuk..
A transmog funkció viszont érdekes, jól kidolgozott UI-t kapott legalább. Az már más kérdés, hogy mennyit fognak elkérni a tokenekért. Dev-ek emlitették, hogy elit ládákból is eshet, de annak szerintem kb. golden scarab drop rate-je lesz. -
Laraxior
titán
válasz
flashpointer #2243 üzenetére
En azota is tolom napi rendszeresseggel
-
flashpointer
őstag
Megjeleneskor par honap alatt jatszottam vele vagy 250 orat aztan most par hete visszaneztem miujsag, elkezdtem egy uj karit felvittem 60 ig, sokkal konnyebb lett a szintezes, mutat mindent es nem kell keresgetni egy nyamvadt ladat egy oran at mindenhova benezve, a szintek csak ugy porognek, a zonak fele eleg a max szinthez kb raadasul a zavaro bugokat is kiirtottak, legalabbis a szamomra lathato reszuket. Az uj map eleg nehez szoloban friss 60kent de hangulatos ( egyiptom, roma) es nagyon jo itemeket lehet kvesztezni, ha valaki vissza akar nezni es jatszogatni annak erdemes lehet ranezni.
-
mikromanus
veterán
válasz
Rendo84 #2241 üzenetére
Azt hiszem nem kell ehhez semmi. Az item minőségi osztályától random esik a material. Talán a jobb item minőség magasabb az esély és ennyi.
Ezek a scrap-ok használhatóak az adott szakma közvetlen szintezésére, vagy átalakítható azt hiszem alapanyaggá is (pl asmodeummá). Erre viszont már magasabb szint kell az adott szakmában. -
Rendo84
senior tag
Lenne egy kérdésem ezzel a leírással kalcsolatban, illetve hogy mit is jelent pontosan, sajna nem egészen értem:
Changes to Salvaging Gear – All gear can be salvaged for unique scraps that can be used to craft items of that type! For instance, if you salvage a legendary weapon, you have a chance to get a “Perfect Salvage” that might earn you Legendary weapons scraps. These scraps can be used to craft another weapon OR can be used to increase your weaponsmithingEhhez kell valamilyen item bármi, vagy ez salvage-nél csak véletlenszerűen vagy sikerül vagy nem és ennyi?
-
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior #2239 üzenetére
A global chaten láttam, valaki arról beszélt ha lesz egy full wipe, akkor ő abbahagyja az biztos.
Nem tudom hogyan került szóba, vagy tényleg ilyen is felvetődött ötletként valamerre? Minden esetre nem hiszek ebben, régi szervert aki nem akarja újrakezdeni, szerintem meg fognak tartani. Sőt ugye kb 1-2 napja lehet a fresh szerverekről már átmenni, sokan váltottak régire is ahogy elnézem.
-
Laraxior
titán
válasz
Rendo84 #2238 üzenetére
Sokkal játszhatóbb lett. Kár, hogy mire teljesen rendbeszedték már kikoptak a játékosok.
Gyors utazáshoz letettek egy halom shrine-t, meg a 625-ös GS maxoláshoz sem kell már annyi shard. PVP-t nem tolom, nyugalmasabb a PVE.
De jönnek még tartalmak, idénre bőven be vannak plánolva. -
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior #2237 üzenetére
Ha olyan helyen vagyok, én is próbálok felhúzni minél több fegyvert, főként ami dex-es. Illetve én a Poisonhoz szoktam, de közben rájöttem pvp vagy pvm-re lehet az explosive jobb, nem tudom még nem próbáltam ezért is kérdeztem.
Kicsit sajnálom, hogy nem annyira az int-es fegyverekre fókuszáltak a fejlesztők hanem még inkább a strength-eseket bővítették. Az ice és void gauntlet nekem nem annyira nyerte el a tetszésem sajna.
Ez a season 1 viszont jó ötlet volt, kicsit feldobta a játékot.
Illetve belegondolok milyen volt a játék a kezdetekkor, ég és föld mennyi minden bekerült vagy változtattak rajta. -
Laraxior
titán
válasz
Rendo84 #2236 üzenetére
Facebookon van New World csoport, ott van elég sok hozzászólás, hogy ki melyik szerveren van
Igen én használok spear-bow duot sok helyen, közben bevettem a greatswordöt is, mert sok helyen kell a slash dmg.
Kipróbáltam az explosive arrow-t, de nekem nem jött be, nem vagyok egy nagy célzómester, ezért inkább a poisont használom.De mindegyikre van bónusz ha éppen olyan ruhád van.
-
Rendo84
senior tag
válasz
Laraxior #2234 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Néhány esetben kihasználhattam volna sokkal jobban is, de már késő bánat akkor.
Szerencsére ahogy láttam még vannak azért jó dolgok amikre még él nálam.Nysa szerveren ismertek magyar klánt, ahová becsatlakozhatnék?
Laraxior: ha jól emlékszem te is spear- bow párost használtál. Esetleg nem tudod, vagy nem tudjátok véletlen hogy bow esetén, ha 1 ellenfél elleni sebzést nézünk, nem pedig területre hatót akkor melyik a jobb, melyik sebez többet a Poison vagy az explosive arrow? -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a first craft bónuszt valamivel, valahogyan vissza lehet állítani?
-
törölt tag
válasz
Dinasti #2229 üzenetére
Én a helyedben fresh start szerverre mennék. Egy napocska a jele.
Biztos minden szerón fellelhető pár magyar.
Én Crassuson vagyok. Van egy kis magyar company is itt.
De itt a fórumon is össze vissza vannak az emberek.
A végén úgy is mindenki egy helyen lesz a sok merge miatt. -
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Most töltöm le a játékot . Vannak itt szerver választási lehetőségek ? És ha igen hol találhatók magyar játékosok többségben? Vagy klán esetleg egy mentor féleség akit zargathatok ha lesznek kérdéseim? Előre is köszönöm !
-
mikromanus
veterán
válasz
montana92 #2226 üzenetére
A PvP önbevállalós. PvE módban nem tudnak ártani neked. Max úgy, hogy rádhúzzák a szörnyeket míg te épp nem vagy a gépnél.
A guild annyira nem fontos, de be lehet szállni bárhova. Biztos van sok "gyűjtő" guild is ami "nem túl aktív, csak legyen" alapon megy. A frakció választás viszont fontos. Ha a saját frakciód uralja a területet, ha a sajtát frakciódé a helyi erőd akkor is kapsz extra buffokat (a terület területre ható előnyöket, a fort globális bónuszt). Emellé még a saját ház is adhat némi előnyt. De az már később lesz és nem a legelején. Frakcióváltáskor elveszíted a korábbi terület fejlesztéseidet és csak négyhavonta egyszer válthatsz. Így válassz megfontoltan már elsőre!
#2227basaharc502
A gyűjtögetés-irtogatás láthatóság része az ArcheAge rendszerre hasonlít. csak itt sokkal több a szedegethető anyag és gyorsabban termelődik újra minden (órák-napok helyett 5-15 perc, vagy legfeljebb egy óra). -
basaharc502
aktív tag
válasz
montana92 #2226 üzenetére
A táj és a felfedezés öröme eddig nálam csillagos 5. Sőt a tájat alakítani is tudod, ha átmész favágó stílusba, komplett erdőket lehet letarolni, így kidolgozva a gyűjtögetést mmo-ba még nem láttam, pedig jópár megfordult már a gépemen.
Nem vagyok egy nagy játékos már, de amióta megvettem (1,5 hét) kerek 40 órát tettem bele, ami nálam igen nagy szám...nem tudnak már a mai játékok úgy lekötni, mint régen, de a New Worldnél konkrétan várom, hogy mikor tudok leülni 1-2 órát tolni vele - tegyük hozzá, hogy mmokkal mindig is szerettem eljátszogatni. -
montana92
csendes tag
Köszi mindenkinek az infót! Ezek szerint mellőzhető a pvp és anélkül is élvezhető a játék.
Különösen a változatos tájak és a felfedezés öröme ami nagy plusz nálam - szerintem beruházok rá..
Köszi mindenkinek mégegyszer! -
basaharc502
aktív tag
válasz
montana92 #2222 üzenetére
Én megvettem a leárazások alatt és azt kell mondjam rendkívül hangulatos mmo, pedig a béta alatt nem nagyon tetszett, mondjuk a játékidő nagyrésze sorbanállással telt.
A grafikája a legszebb a jelenlegi mmo-k között, a területek nagyon szépek és ügyesen összerakottak - sokat fogsz barangolni mindenfelé, mert a fast travel pontok között gyalogszerrel tudsz közlekedni - már amennyire én tudom, mert most léptem a 43. szintre. Sokszor csak megállok és pecázok, alapanyagot gyűjtök - a craft rendszere szintje adja magát, hogy gyűjtögess - ez is ügyesen meg van oldva.
Eddig, amihez csapat kellett mindehez volt, szóval ez sem probléma. A harcrendszere inkább az esoé, mint a gw féle, szóval az lehet annyira nem fog bejönni. -
Laraxior
titán
válasz
montana92 #2222 üzenetére
Én egyedül játszom, 2000 órája az első naptól.
Nem sok mindenhez kell csoport. Chest runokra az elite területekre is be lehet menni a ládák 80%-át össze lehet szedni, persze időigényesebb, lassabban lehet haladni.
Ahogy fejlődik a szinted, úgy jutsz különböző területekre, mindegyikre más a jellemző, van esőerdős, sivatagos, mocsaras, szép zöld, kietlen pusztaság, tavak, folyók stb... Nekem nagyon tetszik, az elején First Lightban kezdtem, annak a területnek a zenéje is szuper.
A grafika természetesen nagyon rendben van, napszakváltozás, hangok.. stb.
Aztán persze ha lvl 60 leszel, akkor már biztonságosabban mászkálhatsz mindenfelé.
PVP-t sem játszok, nincsen se tapasztalatom, se kedvem versengeni. Elég nekem a sok ellenfél a játékosokon kívül is. -
montana92
csendes tag
Sziasztok!
Lehet volt már, de:
Teljesen egyedül játszva (mennyire) élvezhető a játék? Guild tagság és minden hasonló megkötés nélkül.
Illetve maga a világ és felfedezése kb milyen játékidőt nyújt? Vagy egyáltalán élvezetes-e?
A pvp teljes egészében kihagyható-e, vagy benne van a pakliban hogy lépten-nyomon random levágnak?
Igazából egy casual mmo-t keresnék (az eso harcrendszere nagyon ótvar nekem, a guild wars 2 az amivel még elszórakozom, de egyre többször nagyon hamar ráunok) és nem tudom eldönteni ez ekként játszva élvezhető-e. -
Laraxior
titán
válasz
basaharc502 #2217 üzenetére
Probald ki a fegyvereket es ugy fejlodj, hogy melyik tetszik. En is az elejen karddal kezdtem, de aztan valtottam a spear-bow kombóra es ez is maradt.
De mindegyiknek van elonye, hatranya is.
Egyedul is jol jatszhato, nagyjabol mindent meg lehet csinalni igy is, kiveve a dungeonokat. -
törölt tag
válasz
Valaki van a Crassus szeron innen?
Es mondjuk muta kepes? -
Puma K
nagyúr
válasz
flashpointer #2218 üzenetére
"Once you reach level 10, New World will ask you to choose a faction to ally yourself with. The decision can be reversed, but it should be noted there is a 120-day cooldown to do it, so pick wisely." - [link]
-
flashpointer
őstag
válasz
Semmi visszafordithatatlant nem lehet csinalni, ez nem egy wow ahol a kezdeni karaktervalasztas meghataroz mindent, barmikor lehet barmilyen rolet-t jataszani csak cucc kerdese meg kicsit gyakorolni kell a fegyverekkel. A legnagyobb megkotes talan hogy milyen frakciot valasztasz az elejen mert csak olyan guildbe lehet menni ami veled egy frakcioban van es regen 3 honaponkent lehetett valtani, most nem tudom leroviditettek-e
-
basaharc502
aktív tag
Én beruházok rá, nagyon megtetszett az ingyenes hétvége alatt...van valami olyan tanács, amit érdemes lenne megfogadnom, mielőtt komolyabban belevágnék? Nem vagyok hardcore gamer, de nem szeretnék x óra után rájönni, hogy valamit nagyon elcsesztem, vagy valamit már az elejértől nagyon kellett volna csinálnom, de nem csináltam
-
Laraxior
titán
válasz
flashpointer #2213 üzenetére
Olyasmi lehet, mert utoljára 400ezer volt, de ha azóta felment, akkor szuper
-
Laraxior
titán
-
Puma K
nagyúr
Helló,
még ugyan az ingyenes hétvégét élvezem, de már harmadjára tologatom az egér gombját a 20 eurós add to cart gomb felett...
Ami eddig egyedül irritál azaz, hogy állandóan tele vagyok pénzzel... de emiatt nem tudok szétszedni meglévő tárgyakat (fegyver-ruha) amik feleslegesek így nem tudom javítani a használatban lévő cuccaimat...
Gyártani kéne 2000 darabnyi (ennyi limitet látok) javítókészletet és akkor ez a gondom megszűnne...?
Illetve a pénz limit... ez valami féle állandóan jelenlévő korlát? Később sem szűnik meg?
-
Laraxior
titán
Ingyenesen jatszhato a jatek a hetvegen, ha esetleg valaki...
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Van valaki aki kontrollerrel játssza a játékot?
Gondolkodom, hogy megveszem, de csak akkor, ha PS5 kontrollerrel tudok tökéletesen játszani.Köszönöm szépen!
-
Callisto
őstag
Lehet kipróbálnám a játékot. Lehet tudni melyik szervert részesítik előnybe a magyarok?
-
la_cc
addikt
válasz
adamkaa777 #2197 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy hány órád van a game-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest