- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HugóBoss tag A gafika tényleg szép, bár semmi kiemelkedő, vagy olyan, amit ne láttunk volna má párszor. Viszont ez a spanyol konkvisztádorok óriási kalapáccsal a hátukon kifejezetten hülyén mutat. 
 A tájékozódás totál meg van nehezítve, a craft elnyújtott és túlbonyolított.
 A skillek laposak, és így az elején a ranged fegyver kicsit olyan, mint wowban, mikor a tank puskával húzta be a mobokat. Rálövök, kb annyira jó, hogy a figyelmét felkeltem, aztán vagy lövök mégegyet, vagy fegyvert cserélek.
 Én kifejezetten drukkolok, hogy jó legyen, de nem nekem készült.
 Hozzáteszem, hogy a FF még ennyire sem tetszik Egyik játék sem elég jó annyira, hogy a pár órás próba után akarjak vele még játszani, pedig az SWG óta játszottam már néhánnyal. Egyik játék sem elég jó annyira, hogy a pár órás próba után akarjak vele még játszani, pedig az SWG óta játszottam már néhánnyal.van a játékban vendor? Én nem találtam  
- 

la_cc addikt Kifejezetten gear-t a választott frakciós npc-től tudsz venni adott pontokért és szinttől függően. Gold-ért a trade post-ban tudsz venni cuccot, ha nagyon akarnál. Closed béta alatt sokkal jobban futott a játék nálam is, nem tudom, hogy most mi történt. Ami nálam javított a high end performance-on a shadows beállítás levétele, illetve a dynamic resolution kikapcsolása. 
- 

Laraxior titán Kipróbáltam én is. Bár sosem játszottam túl sokat az ilyen fajta játékkal. 
 Gyűjtögessél ezt-azt, aztán craftold össze, aztán azokat is... Millió lehetőség.
 Nem nagyon találtam pl vásárlásra lehetőséget a kis összegyűjtött aranyamból. Pl erősebb fegyvert, vagy jobb páncélt. Persze sok időt nem fektettem a játékba 
 Nem csúnya játék, viszont lehetne még rajta optimalizálni, tekintve a városban, ahol sok a player, ott eléggé beesik az FPS. A színek eléggé élénkek, de nekem tetszik.
- 

jano1102 csendes tag Ez a játék szerintem félkész. A történetet pl. teljesen kifelejtették belőle. 
 Van a corruption és az rossz. Szánalom. A gyüjtögetés és a kraftolás oké,
 de ezekben jobb a FF14. (és ott van sztori is) Mondom ezt úgy, hogy a legtöbb
 manapság elérhető mmo-t kipróbáltam.
- 

HugóBoss tag Kipóbáltam a bétát... Ez az a játék, ami semmilyen részével nem tudott megfogni, Nem tudok olyat mondani, ami igazán tetszett, cserébe van soksok idegesítő dolog benne  De a farmbotok nagyot fognak szakítani... De a farmbotok nagyot fognak szakítani...
- 

bozont veterán Üdv 
 Másnál is összeomlik random a játék? Elég zavaró.
- 

la_cc addikt válasz  m0h0senator

üzenetére m0h0senator

üzenetére
- 

ldave félisten válasz  m0h0senator

üzenetére m0h0senator

üzenetéreMeglátjuk. Szerintem egy skin shop nem fogja eltartani ezt a játékot, ez nem egy tucat koreai MMO. 
- 

ldave félisten Sajna manapság gyakori, hogy a megjelenéskor az ilyesmi még nincs benne, hogy az első bemutatók, tesztek nem ezzel foglalkozzanak, aztán pár hónappal a rajt után meg bekapcsolják ezeket a dolgokat. 
- 

duvi nagyúr Bármi valós pénzért vásárolható tárgy, ami játékbeli előnyöket ad, tuti felháborodást válthat ki. Ezt régebben már eljátszották egy páran és soha nem lett jó vége. Nem hiszem, hogy kockáztatnák a játék létét ilyesmivel. Ha lesz elegendő endgame tartalom, akkor elég lesz az outfit shop is  
 Szerk: #82 ldave
 Igen, talán a TESO féle közbülső megoldás (plusz inventory kapacitás) még szóba jöhet, de szerintem ha ebben gondolkodnának, akkor már induláskor bejelentik. Meglátjuk...
- 

la_cc addikt válasz  m0h0senator

üzenetére m0h0senator

üzenetéreSzerintem lesznek elég hamar "kötelezően ajánlott" vásárolható quality of life cuccok is. Nem hiába csak 40 EUR a játék alapára...  
- 

Mad_Wolf aktív tag Hát engem is meggyőzött, lehet én is megveszem. Havidíj ugye nem lesz? 
- 

la_cc addikt Nekem 6900 xt + 5900x kombóval egyértelműen laggosabb, mint a close béta alatt sajnos...  Nem zavaró annyira, de azért érezhető, lejjebb is vettem a grafikát, de nem sokat segített. Nem zavaró annyira, de azért érezhető, lejjebb is vettem a grafikát, de nem sokat segített.
- 

- 

Mirman őstag Gondoltam adok egy esélyt a beta-nak , sose tudott egy MMO se elkapni. Azt kell mondanom engem ez a 4 óra eddig maximálisan meggyőzött, harc rendszer , craft egyelőre minden tetszik. Grafika MMO-nak teljesen rendben van. 
 Pre order ment is , várjuk a 28-át.  
- 

jano1102 csendes tag válasz  m0h0senator

üzenetére m0h0senator

üzenetéreKöszi. Melyik szerverre mentek? Vagy van értelme 4 napra? Tudunk dungikba menni? (ha jól értettem a zárt béta alatt nem volt lfg) 
- 

ldave félisten válasz  l.skywalker

üzenetére l.skywalker

üzenetéreNem a tárhely a gond, hanem ahol vagyok itt ilyen tanyanet van, ennyit nem tudok letölteni normálisan  
- 

m0h0senator őstag Mennek a szerverek! 
- 

l.skywalker titán válasz  Jack Oneill

üzenetére Jack Oneill

üzenetéreSteam esetében ez két teljesen más telepítő, szerintem is újra kell majd húzni. Amúgy ldave nekem is sakkoznom kell a tárhellyel, előfizettem az Ubi+ra és a Destiny meg a Valhalla kettő elfoglalja az egészet  
- 

m0h0senator őstag válasz  Jack Oneill

üzenetére Jack Oneill

üzenetéreElég valószínű, hogy újra kell majd tölteni a játékot hivatalos startnál. Most zárt béta és az open bétánál is így van. 
- 

la_cc addikt válasz  l.skywalker

üzenetére l.skywalker

üzenetéreÉn meghívó nélkül is leszedtem már. Itt a segítség hozzá. 37 GB és elég gyorsan lejött.  
- 

la_cc addikt   
 A ma induló open test-re kint vannak szerók.Patch notes pedig itt. 
- 

válasz  Jack Oneill

üzenetére Jack Oneill

üzenetéreSzia! 
 "A nyílt béta szeptember 9 -én reggel 7: 00 -kor kezdődik (UTC 14:00), és szeptember 12 -én 23: 59 -ig (UTC 6:59) tart. Az érdeklődő játékosok szeptember 8 -án reggel 7: 00 -kor (UTC 14:00 UTC) kérhetik a hozzáférést."
- 

Jack Oneill veterán Sziasztok! 
 Nagyon kiprobalnam a jatekot, hogy muzsikal a gepemen, mert sajnos nem egy eromuvel rendelkezem. Hol lehet ingyen kiprobalni? Kerlek ne degradaljatok rogton, mert mas jatekokkal tok jol elvagyok, nem elvaras a full beallitas sehol, en mindig leveszem, ami nem kell, egyensulyra torekszem, hogy ronda azert ne legyen. Core i3 4130 3,4 Ghz, Geforce gtx1050TI 4 GB, 12 GB ram. Ezen a vason valamennyire azert menne szerintetek? Megvennem a jatekot, mert baromira erdekel. Koszi elore is.
- 

duvi nagyúr Persze, egyetértek (nekem már ott pihen a steam fiókomban), csak a dolgok miértjére reagáltam  
 #55 m0h0senator
 Jó lenne, ha tényleg összejönne annyi ember, hogy stresszteszt legyen belőle és nem az éles induláskor omlana össze a szerver, vagy néznénk, hogy hanyadikak vagyunk a sorban.
- 

m0h0senator őstag Én is osztom la_cc véleményét, hogy tényleg kapnak "anyait apait" a szerverek és nem az lesz, hogy launch után 5 perccel szerelem fel a kormányt és megyek kamionozni, mert térdelnek a szerverek. Ezért remélem, hogy sokan rámennek, főleg, hogy vásárlás sem kell mert open beta 
- 

üzenetére l.skywalker

üzenetéreRemélem alaposan megizzasztják majd a szervereket és nem az igazi launch alatt szarja össze magát minden, egyébként sok értelmét nem látom csinálni bármit is benne a 4 nap alatt.   
- 

l.skywalker titán 
- 

duvi nagyúr válasz  l.skywalker

üzenetére l.skywalker

üzenetéreRészemről is nagyon várós   
- 

m0h0senator őstag válasz  l.skywalker

üzenetére l.skywalker

üzenetére+1 
- 

L_ajos őstag A teszt gondolom mond valamit? Az hogy minden mechanizmus és lehetőség érdekel amit a béta nyújt és kihasználom nem ok a röhögcsélésedre. Nagyon ferdén gondolkozol baját... 
 A szóhasználatod meg enyhén röhejes és közhelyes, de nincs min gondolkodni. Részemről már túl vagyok rajta, találtam messze összetettebbet és kiforrottabbat. Kösz, csá.
- 

L_ajos őstag válasz  l.skywalker

üzenetére l.skywalker

üzenetéreMár 2x túl vagyok rajta. De most kivárok. 
- 

duvi nagyúr Én semmi cikit nem látok ebben. Inkább az lenne a ciki, ha nem foglalkoznának a bugokkal - mint egyesek - és izomból kiadnák a játékot. Főleg, hogy nem egy single játékról van szó, hanem egy nagyszabású MMO-ról. Itt még több tesztelésre és polírozásra van szükség, mint single társaiknál. Egyébként a cirka 20 óra játék alatt alig találkoztam hibával és ami előfordult az se volt game breaking. Ezen a plusz egy hónapon ne múljon! Ha ők úgy látják, hogy szükség van rá, hát kivárjuk. 
- 

L_ajos őstag válasz  l.skywalker

üzenetére l.skywalker

üzenetéreÉs a bétát úgy is szokták hogy 3 héttel éles indulás előtt, igaz?! Na meg az alpha stb. tesztre is csak szelektáltan engedek be játékosokat, igaz?! - nem , nem igaz. Egy ekkora anyagi és emberi háttérrel rendelkező cégtől ez vér ciki. Ez az 5ik halasztásuk. Tényleg komoly cég és fejlesztő csapat képét mutatják... ja, nem. 
- 

L_ajos őstag Szeptember 28      - ezek nagyon lúzerek... - ezek nagyon lúzerek...
- 

l.skywalker titán válasz  m0h0senator

üzenetére m0h0senator

üzenetéreJa, hogy ja. Szerintem idővel a fejlesztő vissza fogja hívni 
- 

m0h0senator őstag válasz  l.skywalker

üzenetére l.skywalker

üzenetéreNem. Helyi fájlok törlése már ami a bétára vonatkozik. 
- 

l.skywalker titán válasz  m0h0senator

üzenetére m0h0senator

üzenetéreTörölted? Nem csak elrejtetted? 
- 

whitezo88 nagyúr válasz  m0h0senator

üzenetére m0h0senator

üzenetéreEgy kérdés eszembe jutott erről, a Steamből ezt lehet törölni? A sima külön játékként van. 
- 

bypass|HUN aktív tag válasz  m0h0senator

üzenetére m0h0senator

üzenetéreNa ezt nem tudtam....   
 Oké, köszönöm.  Üdv: bypass 
- 

m0h0senator őstag válasz  bypass|HUN

üzenetére bypass|HUN

üzenetéreA bétának vége volt kedd hajnalban talán itteni idő szerint. Szóval majd augusztus 31-én léphetsz be az új karaktereddel. 
- 

Miruken újonc válasz  l.skywalker

üzenetére l.skywalker

üzenetéreIgen, köszönöm! 
- 

Miruken újonc Character wipe még lesz, vagy maradnak? 
- 

kozi71 senior tag Igen ezt tudom, de nem lehet mindennél kijelölni ezt. Egyszer volt a menüben is repair all, de az a gomb sem aktív már nálam. 
- 

kozi71 senior tag Negyedik napja játszom vele, most lettem 19-es szintű. Eddig nagyon bejövős. 
 Sajnos csak amcsi szerveren sikerült elindulnom, EU-s éppen nem ment mikor belekezdtem pénteken, később meg már nem volt kedvem újra kezdeni. Majd ha megjelenik akkor áttérek EU szerverre, akkor úgyis nullázódik minden.
 Egy kérdésem volna addig, hogyan lehet megjavítani a fegyvereket, ruhákat?
 Van egy javító készlet, illetve többféle szintű kivitelben is létezik a piacon ami megvásárolható. Csak éppen még nincs annyi pénzem.
 Ezt hogyan lehet előállítani magamnak?
 Már két fegyvert , és egy ruhát sikerült amortizálnom annyira, hogy áthúzza piros kereszttel, és onnantól nem használható tovább. De ha mindig újat vásárlok, nem javítok, akkor sosem leszek gazdag háztulajdonos.  
- 

- 

whitezo88 nagyúr válasz  l.skywalker

üzenetére l.skywalker

üzenetéreFura pedig megy mint a vaj Highon de köszi a tippet! 
- 

whitezo88 nagyúr válasz  l.skywalker

üzenetére l.skywalker

üzenetéreIgen, nálam is ez van, nagyon idegesítő, neten is többen írnak emiatt. 
- 

ldave félisten Na, ma volt időm pár órát játszani. Így elsőre ez közelebb van a Runescape-hez mint a WoW-hoz  10-es szintig játszottam egy karakterrel, próbáltam mindenféle fegyvert, a varázscuccok annyira nem álltak kézre, a közelharc és a puska az jópofa. 10-es szintig játszottam egy karakterrel, próbáltam mindenféle fegyvert, a varázscuccok annyira nem álltak kézre, a közelharc és a puska az jópofa.
- 

üzenetére l.skywalker

üzenetéreNálam AMD karival nem fordult még elő ilyen, egy ismerősömnél NV-val néha megtörtént, de nem rendszeresen. A játék béta, sok szar fog még előfordulni szerintem mindenkivel.   3-4-szer rányomtam a random karakter generálásra, azóta nem is foglalkoztam ezzel. Nem hinném, hogy lényeges dolog lenne ez egy induló mmo-nál. Nem vagyunk egyformák.   
- 

l.skywalker titán 1 óra játék után folyamat bezár a játék. Crash-el. Másnál is előfordul? 
- 

- 

la_cc addikt A gyengébb minőségű kártyáknál lehet ez, de akkor sem a sw hibája. Én első nap 2.5 órát álltam sorban, igaz nem is EVGA 3090-em van. https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/lh5iii/evga_30803090_ftw3_cards_likely_cause_of_failures/ Úgy néz ki, hogy gyengébb ez EVGA ezen kártyái. 
- 

oriic HÁZIGAZDA 
- 

ldave félisten Most nyáron biztos nem vágok bele egy új MMO-ba, de érkelődéssel figyelem majd a játékot és a topikot, a késő őszi időkre lehet jó lesz. 
- 

novakalex aktív tag HelloHello! 
 Én is kaptam béta kulcsot. Melyik szeróra gyülekezzünk magyarként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Notebook hibák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motoros topic
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- Elado iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyik játék sem elég jó annyira, hogy a pár órás próba után akarjak vele még játszani, pedig az SWG óta játszottam már néhánnyal.
 Egyik játék sem elég jó annyira, hogy a pár órás próba után akarjak vele még játszani, pedig az SWG óta játszottam már néhánnyal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

Nem zavaró annyira, de azért érezhető, lejjebb is vettem a grafikát, de nem sokat segített.
 Nem zavaró annyira, de azért érezhető, lejjebb is vettem a grafikát, de nem sokat segített. 

meg is kaptam a meghívót, remélem lesz időm
 meg is kaptam a meghívót, remélem lesz időm