- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
válasz
montana92 #2222 üzenetére
Én megvettem a leárazások alatt és azt kell mondjam rendkívül hangulatos mmo, pedig a béta alatt nem nagyon tetszett, mondjuk a játékidő nagyrésze sorbanállással telt.
A grafikája a legszebb a jelenlegi mmo-k között, a területek nagyon szépek és ügyesen összerakottak - sokat fogsz barangolni mindenfelé, mert a fast travel pontok között gyalogszerrel tudsz közlekedni - már amennyire én tudom, mert most léptem a 43. szintre. Sokszor csak megállok és pecázok, alapanyagot gyűjtök - a craft rendszere szintje adja magát, hogy gyűjtögess - ez is ügyesen meg van oldva.
Eddig, amihez csapat kellett mindehez volt, szóval ez sem probléma. A harcrendszere inkább az esoé, mint a gw féle, szóval az lehet annyira nem fog bejönni. -
Laraxior
titán
válasz
montana92 #2222 üzenetére
Én egyedül játszom, 2000 órája az első naptól.
Nem sok mindenhez kell csoport. Chest runokra az elite területekre is be lehet menni a ládák 80%-át össze lehet szedni, persze időigényesebb, lassabban lehet haladni.
Ahogy fejlődik a szinted, úgy jutsz különböző területekre, mindegyikre más a jellemző, van esőerdős, sivatagos, mocsaras, szép zöld, kietlen pusztaság, tavak, folyók stb... Nekem nagyon tetszik, az elején First Lightban kezdtem, annak a területnek a zenéje is szuper.
A grafika természetesen nagyon rendben van, napszakváltozás, hangok.. stb.
Aztán persze ha lvl 60 leszel, akkor már biztonságosabban mászkálhatsz mindenfelé.
PVP-t sem játszok, nincsen se tapasztalatom, se kedvem versengeni. Elég nekem a sok ellenfél a játékosokon kívül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest