Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Félve kérdezem meg...
Aki bejutott és tud vele játszani, milyen a játék? -
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker #598 üzenetére
Hja, de en megint 2-ig dolgozom.
Meg ha verem is neki az autobahnon, akkor sem erek haza 3/4 3 elott.
Mondjuk tegnap amit talaltam szervert ott csak 180 varakozo volt, nekem ugy is oke, ha atmegyek masikra, ha lehet szabadon kovalyogni még -
bypass|HUN
aktív tag
válasz
l.skywalker #595 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Beléptem a Prime-ba, és valóban ott a metódus a játék kiválasztásához, köszi még egyszer
.
Üdv: bypass
-
l.skywalker
titán
válasz
bypass|HUN #593 üzenetére
A Prime Gaming oldalon kell a Steam fiókot hozzá csatolni.
-
bypass|HUN
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy, lehet mások számára banális, számomra kardinális kérdésem.
Van egy steam accountom, amin keresztül / amire megvásároltam a New World mmo-t.
Az általatok is belinkelt honlapon megjelent plusz játéktartalmak eléréséhez a Prime Gaming oldalon egy accountot kell regisztrálni, és vásárolni egy szolgáltatást aminek része a játékbéli tartalmak folyamatos elérhetősége.
Namármost, a steam acc egy xy néven lévő account amin rajta van a game, a prime acc meg egy zq néven lévő másik fiók amin a szolgáltatás van. Hogyan kerül a játékba a szolgáltatással elérhetővé váló plusz tartalom?Üdv: bypass
-
whitezo88
nagyúr
válasz
l.skywalker #591 üzenetére
nem, 2000 ugyanúgy, csak írtam is hogy akkor 1700 körül volt online. Most csak boltba mentem le és kivágott, most már van párszázas sor, aki akar ma játszani logoljon...
-
duvi
nagyúr
Több régióban is beállítottak új szervereket és 2 hétig ingyen lehet költözni, akár régiók között is.
-
whitezo88
nagyúr
Ez engem is meglepett. Este még 3500+ volt Muspelen most fél10-kor 0 sor. Stat oldal szerint tegnap a csúcs 180E EU játékos volt, most 125E már. Ezen a szerón 1700 ember van bent, még van hely. Mivel volt szerver down, sok AFK-ot is kivágtak, az is benne lehet. Sok egy helyben futó ember volt tegnap.
Mondjuk az ausztráloknál az Utopia nem semmi, 6363 a sor, 91h várakozással
de több ottani szerver is még 3000+os
-
duvi
nagyúr
Mennek a szerverek és nincs sorbanállás
-
Laraxior
titán
válasz
BoneDragon #582 üzenetére
Pont jo, meg van ket nap melom, utana 3 szabad.
Ha egyszer belep az ember akkor ugy kell hagyni, vagy kidob magatol, vagy maradsz jatekban.
Tegnap olvastam, irta a csavo, hogy 7000. volt, 4000-ig lement a sor, majd kidobta. Aztan ujra beallt, mar 12000. lett, lefekudt aludni, reggelre aszongya talan jo lesz -
BoneDragon
veterán
Prime előfizual most van pirate pack
-
BoneDragon
veterán
válasz
l.skywalker #578 üzenetére
Ez mind a streamerek miatt van. Azt hiszik az emberek, mert valamelyik kedvencük játszik vele, neki is tetszeni fog. Pont emiatt vannak mostanában még nagyobb szerver gondok új játékoknál. Mindenki rárepül...
Ami totál szivás az esetemben, mert itthon vagyok betegszabin és nem tudok játszani. Én megvárom mig eltünnek a sorok, az kb 3-4 nap. -
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker #580 üzenetére
Pedig mi, akik a sorokban allunk es varunk, jobban jarunk azokkal akik be se lépnek tobbet
-
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker #578 üzenetére
Gondolom a hozzam hasonlo uj belepoknek, azert elegge unalmas tud lenni ez a kb semmit se csinalas a jatekban. Engem mondjuk a grafika is megfogott, de kozel sem biztos hogy lesz benne tobb szaz oram, vagy hogy egyaltalan a kuldetesek vegere jutok. 40€... Ugyis elcsokiztam, vagy elsöröztem volna, szoval olyan mindegy.
Azert egy szep femdobozt meg beszerzek hozza -
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon #577 üzenetére
Mondjuk számomra ez meglepő, hogy minden MMO esetében van egy valag ember aki megveszi kemény valutáért a játékot, 3 napig játszik vele aztán továbáll?
-
BoneDragon
veterán
Több órás sorok vannak? Jaj senkise számított erre egy új mmo-nál, amire mindenki rárepül, mint légy a szarra.
-
l.skywalker
titán
Ez a validabb:
Amazon's New World MMO is crushing it on day one.
• 700K concurrent players on Steam
• 925K concurrent viewers on Twitch -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
m0h0senator #573 üzenetére
Az volt kb az első dolgom amint beléptem
-
m0h0senator
őstag
válasz
scyllafren #572 üzenetére
Nálam Global off
-
scyllafren
senior tag
Es persze, hogy day 1-tol scammer oldalak mar hirdetve vannak global chat-en. Remelem minuszban fognak kiszallni, es megszunik a spam, en legalabbis jelentem/blokkolom mindet azonnal.
-
Laraxior
titán
Nem nagyon lehet gunyolodni az amazonnal, meg Bezosszal
Eleg rovidre zartak a temat.
-
Hexarius
kezdő
-
Hrigh_77
tag
https://forums.newworld.com/t/known-issues-for-launch/238068
Ez alapján mi a lóf@szt csináltak eddig? Ennyi hiba egy nap alatt csak nekem tűnik soknak? Vagy ez egy ilyen fejlesztésnél "normális" ? -
Laraxior
titán
Mondjuk az amazontol meg kell hagyni, kicsit gordulekenyebb indulast vartam...
Mert ezt indulasnak sem lehet nevezni.
460, mire bejutok, csorog az ora, hogy mehetek munkazni... -
törölt tag
EU szerverek totál offosak ahogy nézem.
-
l.skywalker
titán
-
BoneDragon
veterán
Direkt benyomtam kora délután valami streamet dropok miatt és most nézem, kb csak fél órája kezdte el számolni az időt...
kapja be a twitch.
-
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker #550 üzenetére
Hja, az engem nem zavar, becsatlakoztam oda, ahol volt hely.
Nem fogok több órát várakozni.Valamit csak javítottak még rajta, mert határozottan jobb a VGA kihasználtság, de azért még kellene vele foglalkozni. Mindenesetre szépen fut.
Elégedett vagyokNem tudom emberek mit csinálnak, de lvl8-as karakter már talpig aranyban futkározik, én meg örülök, ha egy lyukas csizmát fel tudok venni.
De tetszik ez a gyűjtögetés, craftolgatás. Elég lesz megjegyezni, hogy mihez mi kell, mit csináljak , hova tegyem -
Mad_Wolf
aktív tag
Én este 9 körül tervezem folytatni. Szerintem jobb ha most beállok a sorba, addigra csak lemegy 😁
-
válasz
l.skywalker #550 üzenetére
Ja, lesz helyette sok refund.
-
Synaptic
senior tag
Kb 2 órája állok sorba és még mindig csak 586
-
Miruken
újonc
Számomra a játéknak kicsit BDO feelingje van
-
Laraxior
titán
1246... 4 perc alatt lement 1214-re...
-
-
-
Na, Black Armyt már reportolták a név miatt.. Páran írtuk nekik, hogy esetleg nézzenek már utána a történelemkönyvekben, hátha meglepődnek, hogy az BLM előtt is volt már ilyen, de hát fölöslegesen...
-
Az tuti. Kivártam a sort, dobott egy hibaüzenetet, hogy nem tud csatlakozni. Most kezdődik elölről, csak hátrébb vagyok.
-
Laraxior
titán
válasz
l.skywalker #534 üzenetére
Szoval ez is olyan, jobb ha nem lepsz ki amig ki nem dob magatol, kulonben az eletbe nem jutsz vissza.
-
Sorban állásnál 3 féle sor van?
-
Chatről:
- We need more turkey.
- No no, no pls, less turkey.
- I mean turkey, no Kebabs... -
Hrigh_77
tag
Százhuszas sor, egy óra alatt harminccal kevesebb... Még jó, hogy felkészültek... Dilettáns banda...
-
Shopban egyébként egész jól visszafogták magukat, bár a housing cuccoknak rendes ára van és az azért tud előnyt adni.
-
válasz
BoneDragon #521 üzenetére
HoT óta van raid, az valamikor 2015-ben jelent meg, Fractal talán régebb óta, a Strike pedig PoF óta, de az is már elég régen kijött. A különbség nem a nehézségben van, a kulcsszó a vertical/horizontal gear progression alatt kell keresni. NWben is bőven lesz farmolás az endgame gearhez, mert itt még a dungeon kulcsokat is craftolni kell majd.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
BoneDragon #521 üzenetére
Nekem az endgame hiányáról az Archeage ugrott be, hatalmas hype, gyönyörű graf, jó játékmenet és fizika, de konkrétan nem volt kész a játék, elérted a max szintet és trade runokat mentél és ennyi. A nagy endgame főszigeten volt egy kezdő kis bázis és amúgy teljesen üres volt, sokáig semmit se lehetett csinálni. El is halt a játék, ahogy néztem utána kb csak ingame cosplayról meg oda nem illő skinekről szólt.
-
BoneDragon
veterán
GW2-ben raid először mikor jelent meg? 2 éve? Előtte semmi pve end game content nem volt azon kivül, hogy ölöd a world bossokat meg ugrálsz eventeken... Azért fél évem van a játékban, pár karaktert felhúztam...
Bele lehet kötni abba amit irok, de messze nem kell annyi időt ezekbe beleölni, hogy nagy f*szod legyen, mint pl egy wowba, swtorba és társaiba.
New World is ilyen lesz, mivel nincs benne célzott endgame PVE content és guild max a pvp-hez fog kelleni. Majd jövő hónaptól én is becsatlakozom, addig figyelek. -
válasz
BoneDragon #518 üzenetére
GW2nek melyik része nem PvE? A raid, a fractal vagy a strike missiönök? Bőven több kihívást jelent, mint wowban a flexi raidek.
BDOra én pont 0 Ftot költöttem, amire kellett az a játék, arra bőven jó volt így is.
-
duvi
nagyúr
Én se jelentkeztem guildbe. Van egy szűk baráti kör, akikkel együtt toljuk, szép komótosan a saját nyugis tempónkban.
-
válasz
BoneDragon #515 üzenetére
Ez nem igaz, csak megfelelő játékot vagy célt kell választani. Én 2 gyerek és meló mellett is tökéletesen elvoltam GW2vel és BDOval is. Itt sem lesz másképp, ha otthon vagyok a gyerekekkel, nincs játék, csak ha alszanak. Nem leszek top1 player, de nem is érdekel, kis ügyességgel a legtöbb játékban így is bőven átlag fölé lehet érni, csak nem az első két hétben.
-
Mondjuk nekem az nem tetszett a BAval kapcsolatban, hogy még meg sem jelent a játék, de már egy közepesen béna logóra építve merchandise cuccokat kezdenek értékesíteni. Illetve a shop még nem indult el, de akkor is. Értem én, hogy majd ők lesznek a nagy összetartó erő, de na... Őszintén megmondom, örülök, hogy végül nem oda kerültem be, nekem már a streamek is kicsit sok volt, amit néztem, ez végtére is egy játék és a főnökömmel nem beszélek a melóról.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Laraxior #513 üzenetére
Ezért nem játszom már huzamosabb ideig MMO-val. Mindegyik ilyen sajnos. Ha nagy f*szt akarsz, akkor pár ezer órát bele kell nyomni, főleg ha még guildben is benne vagy, ahol vannak elvárások... Kinőttem már ebből, elvagyok én egymagamban a saját kis tempomban.
Múlt év végén bepróbálkoztam hardcore wow raideléssel, 1 hónap után úgy kiégtem, hogy hetekig a gépet sem kapcsoltam be. Azóta teljesen ki vagyok égve a játékokból. -
whitezo88
nagyúr
BA-ba én pont nem kerültem be de barátnőm igen, mesélte este többórás fejtágítás volt náluk az egész guildnek, meg reggel 6-tól már gyülekező volt Discordon, nem csoda
Sokezer órám van WOW-ban, egy időben komolyan vettem a raidelést, de már régóta nem tudom. Játszani akarok, nem dolgozni, hogy ilyen kötelességeim legyenek.
-
Laraxior
titán
-
-
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon #505 üzenetére
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon #505 üzenetére
Redditet olvasva mindenről az jön át hogy fos szar , teljesen mindegy a témakör .
Szerintem teljesen rendben volt a futás , én egy órát tudtam most tolni , elvittem a frakció választásig és leadtam a goldot a klánnak , délután folyt köv.
Amikor egymás mellett van 50 campfire akkor picit beszaggat , de se városban se nagy tömegben szerintem nem vészes. 2560p-n játszom i7 , 3060Ti .
-
duvi
nagyúr
Kezdőhelyen max. grafikával a legnagyobb tömegben is megvan a 65 FPS. Kicsit távolabb a tömegtől már 95-100 között mozog.
-
Hexarius
kezdő
A gáz, hogy az amcsik jönnek eu szeróra mert nekik még nincs...Szidják is őket.
Kari már megvan, de sorbanállás van. Csak a szokásos.
-
duvi
nagyúr
10 perc alatt bejutottam 873-ról, szóval baromi gyorsan engedik be a népet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest