Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T 1000
aktív tag
Hááát, ebbe most ne menjünk bele, de volna néhány pont, ami kérdéses. Egyrészt a honlapot nézve nem látom hogy ezek promóciós árak, ezek sehol nincsenek feltüntetve. Nem látom hogy ezek az árak (tekintettel arra, hogy hűségidő nélküli szerződésről beszélünk), meddig érvényesek? Egy hónapig? 10 évig? Visszavonásig? Milyen egyéb költségek vannak, pl roaming, külföldi hívások díjai, kaució? stb..... A 4gb-os csomaghoz az van írva "Fizetendő díjcsomag tarifa havidíja e-Pack kedvezmény nélkül 4494 (Ft/hó), Csomaghoz tartozó internet opció havi díja 10 486 Ft (Ft/hó), ez e-pack kedvezménnyel csökkentve is 14 480 Ft!!!. Vagyis amikor rányomok a Megrendelem gombra, akkor én ráutaló magatartással ezt fogadom el, és ekkor még nincsen szó egyéni előfizetői szerződésről!!! Megadom az összes adatom, telefonszámom, nyilatkozok, stb. Jogilag semmi nem köti a Netfone-t, hogy nekem az ÁSZF-nél kedvezőbb díjakat számítson fel! Összegezve elhiszem, hogy ez akár még törvényes is lehet, de semmi képen nem jövőbe mutató......Én pl. már végigmentem a megrendelési folyamaton, de a vége előtt kiléptem, mert a feleségem jogász, és minderre felhívta a figyelmem.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Túraautó topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest