Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Everest / AIDA64 topik
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Van egy takarító cégem, azaz most már kettő. Bankkártyám van egy pár darab nyugodj meg.
Csak nem akartam belevinni addig amíg meg nem bizonyosodtam arról hogy (nem) kell neked ez a dolog.
Egyéb kérdés esetleg?
Ui: magyar a fiam miatt kell mert ő még csak most tanulja az angolt/németet.[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz
#20749568 #1310 üzenetére
Egyik sem magyar. iPad Appot használok, de fel mentem az oldalra is ott lehet beállítani a nyelvet meg a feliratot. Ott sem találtam magyar felíratozási lehetőséget. Most Németben vagyok, de szerintem ha vissza megyek az usába ott sem lesz magyar szub. Akkor ezt megszívtam? Nektek hogy van magyar felirat?
-
aram01
nagyúr
Na vettem kártyát, indul a bonuszhónap, nyelvet hol tudom átállítani magyarra? Se szinkron se felirat. Profilt szerkeszteni/törölni hol tudok? Véletlenül rányomták a kidsre
-
aram01
nagyúr
Magyarán akkor vennem kell egy kártyát, beülni a kódot és úgy mehetek tovább.
-
aram01
nagyúr
válasz
fokukac #1295 üzenetére
Köszönöm, elkezdtem a regisztrációt jött is az első probléma. A prémiumot választottam mert szerintem az éri meg a legjobban. A a probléma a következő: az utolsó lépésnél ad egy választási lehetőséget hogy milyen módon fizetnem a havi díjat kiválasztottam a giftkartyat, erre egyből kéri a kódot. Akkor most hogy is ingyenes?
-
aram01
nagyúr
Koszi srácok 🙂
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Élnék az egyhónapos lehetőséggel, és ha jó később hosszabbitanék.
Kérdéseim:
iPad air, air2 alatt mennek a felíratok?
Milyen csomagot érdemes választanom?
2ipad és egy tv-n néznénk.
Az usában és Németországban tartózkodunk (felváltva)
KosziÚi láttam németben 15€ feltöltő kártyát az hogy működik. Mire elég?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.