- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NessaF
újonc
igen, eszembe jutott. De 50 euró nem pénz kibróbálni ezt az alternatívát, tekintve, hogy TV adást nem láttam már kb 8 éve - mert nem érdekel a mások által összaállított tartalom.
Angolul beszélek(vagyis inkább csak értek, azt sem mindig, egy gyors, poénpattogtatós vígjátékkal kutyamód szenvedek)... gyerek angolul jól halad,férj semennyire... így nem tudom, mennyire lennek kihasználva. Lehet, hogy bejön és később kell majd valami jobb. A fentieket tekintve nem járnék jobban a HBO Go-val?
pl. A Netflixen minden tartalom elérhető angol felirattal? -az már világos, hogy a magyar felirat kevés, de nekem nem hiányzik, emberen meg nem segít, mert magyarul sem olvas jól (diszlexia+szlovák anyanyelv). Szóval neki a HBO Go jönne be, de viszont csak heti 1-2 napot van itthon. -
NessaF
újonc
oh, akkor jó, mert épp ezt néztem ki
Csak valahol olvastam (egy hozzászólásban) hogy nagyon loggol, épp Netflix-nél, ezért érdeklődtem, hogy ti mire voksoltok.
Iphon7-ttel, esetleg MacBookkal használnám, a wifikapcsolatban mit takar a normális? Ha filmezni gépen tudok, elvileg működni fog tv-n , nem?
[ Szerkesztve ]
-
NessaF
újonc
Sziasztok. Milyen tévéokosítót ajánlotok, ha Netflix-hez használnám elsősorban?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest