- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz OPiiPO #10594 üzenetére
sajnos mar nem tudom szerkeszteni de szerintem amit kiirtam hatar eset (amugy alis netflixre gondoltam de vegul rajottem legutobb is szar volt mert ha 1 fiokot veszel abba bele maszhatnak masok is meg akkor is ha pin kodal van levedve az 5 fiokos pedig anyiba kerul mint netflixen is nagyon kicsi elteres ha van )
es ez meg mindig jo lenne tudjam hogy tudnam megoldani hogy a felulet ne roman hanem magyar legyen
ezt vpnel meglehet oldani? ( talan bongeszobe van olyan ingyenes vpn ahol van magyar ip cim es eleg ha csak regisztracional magyar az ip cimem? vagy a lejatszon is az kell legyen? mert lejatszora tuti nincs ingyenes vpn de lehet meg bongeszore sem olyan ahol van magyar ip cim)[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen, nem írtam oda, hogy a netflix-nél, azt hittem ez ebben a topikban k..ra egyértelmű.
Szóval, ami a netflix-nél DV/HDR az náluk 4K felbontás. Ezt ők hirdették orrba-szájba. De lehet valóságalapja, mert nekem olyat még sosem írt az infó, hogy HDR/Dolby Vision-nál "csak" FHD lenne. Na, remélem így tiszta... -
Vismajor01
addikt
Pedig eléggé igaz. Több sebből is vérzik a netflix.
Először is Premium előfizető vagyok, és nem azért, mert 4 ember használja az accountot, hanem mert 4k tv-m van és azon akarom nézni. Aztán tegnap döbbentem rá, hogy nem hogy nem minden 4k, de a legtöbb csak sima hd! És az újak is, nem is arról van szó hogy nem tudták felskálázni őket a régi, béna cgi miatt. Sejtettem, hogy nem lesz minden 4k de tegnap eléggé kiakadtam amikor böngésztem a kinálatot és elvetve láttam csak UHD-HDR taget.
Másik,
Imdb pontszám alapján nézem a filmeket, látok csomó 8.0+ ratinget.. Mondom azt hogy? Telómon rákeresek a filmekre, és rengeteg! Nem 1-2, hanem RENGETEG olyan van ami olasz, kinai, orosz, francia és imdbn van 450 értékelése.
Az már hab a tortán, hogy neten rákerestem h "Az netflix" és feljött az adatlapja, áthivom a csajt horrorozni és tvn meg istennek se találom meg.. Telón megpróbálom lejátszani és "A te régiódban nem elérhető"
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
sb95
csendes tag
Köszi, igen, elég sokan írták itt PH-n, hogy paypall, revolut, vagy a kettő kombójával fizetik gond nélkül. Amúgy egyik historyban sincs benne.
Valaki írta még régebben itt topikban, hogy neki ugyanez volt, pár nap múlva megpróbálta és jó lett, hát én is ebben bízom, mert a netflix support nem valami sokra jó, látszik hogy India. 3 különböző módon próbáltam fizetni (paypall, revolut, otp) és képes azt tanácsolni, hogy csináljak valami új fizetési típust még és azzal is próbáljam meg, meg csináljak új email címet és azzal csináljak új fiókot És nem fogta fel, hogy nem akarok új email címet, pláne nem új bankszámlát + kártyát hozzá. Már megbocsássanak, hogy pénzt akarok nekik adni. Egy magyar szolgáltatót ennek a 20%-ért cserélnék is le azonnal, ezt is azért nem hagyom, mert nem csak nekem lesz a fiók.
-
Tuomas
addikt
Ha te itt toborzol embereket, akkor az magadnak haszonszerzés, hiszen nem 4 000 ft-ot fizetsz ki, hanem 1 000-t, ha lesz 3 netflix "gyereked". És abban talán egyetérthetünk, hogy baromi unalmas lenne egy topikot olvasni, ahol napi 5ször társkeresés menne oszd meg velem netflixedet jeligével.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
V.Stryker
nagyúr
Amúgy ne mond már,hogy ez akkora etvasz, egy k.rva felirat. Nem tudnak leszerződni pár emberrel itthon, filmenként 10k -t fizetve a feliratért? Ehelyett eszetlenkednek,hogy valami hülye licensz miatt,csak bizonyos ideig elérhető néhol egy-egy filmhez a felirat? Hát milyen debilek kötik ott a szerződéseket? De komolyan....
-
-
törölt tag
Ugyanazon a TV-n a netflix tökéletesen működik. De lehet hogy én minden hibát kifogok a gonál. Ezek voltak az utóbbi időben: nem indul a film, elindul de vállalhatatlan minőségben, vibrálnak a színek, random kijelentkezik az app, előfizetéssel kapcsolatos hibára hivatkozva nem hosszabbítják meg az előfizetést. Egy LG és egy Samsung TV-n néznénk a Go-t, így még azt sem mondhatom hogy gyártóspecifikus hiba lenne. Ha a hálózat nem bírná, akkor valószínűleg nem menne flottul a netflix 4K sem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ne legyetek már ennyire életképtelenek, hogy ennyire nem értitek hárman sem, hogy mit írtam.
-----------
(#2469) azbest
A srác az anyjához ment ki (tehát nem kint él), kifizette ott a netflix-et, itthon magyar címmel, névvel, telefonszámmal ellenőrizve és belépve a családja nem ér el magyart tartalmat. Nem tudták, ez lett belőle. Ennyi a lényege és egy idióta szabály, akárki hozta.
[kilépett ebből a "sóher" témából]
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
ebből megint vita lesz, de szerintem egy erős középfokúval hozható a Netflix
Én az angolt hallás szerűen fordítom azonnal, de...
Szóval, a tkm, aki nekiállna a netflix miatt egy új nyelvet tanulni, ha nem érteném az angolt. Nagyon mézesmadzag szerűen cseszik át a magyarokat (is) ezt észrevettem.
Sok frankó sorozat első évadhoz felirat van, utána meg lfsz sincs.Vagyis szerintem ne a Netflix döntse már el, hogy ő miattuk nyelvet kellene tanulni, nyilván jobb, ha megtanulod és a birtokában vagy egy angolnak, de ő a szolgáltató és ha egyszer Magyarországra is betolták a képüket, akkor gyártsanak feliratokat, kb olyan ütemben, ahogy a Románok.
Vagyis gyártják, csak épp nem engedélyezik a bekerülést, bár nem tudom, hogy működik ez... Ráadásul a Román, mitől sokkal frankóbb országilag, hogy az szinte minden premiernél már ott virít?
Mert én még nem találkoztam olyan sorozattal, amihez nincs, vagy nem lenne ott román felirat és, mint írtam is már premierkor.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
nemvoltam egy ideig, de amint látom ezekszerint megtaláltad, amit javasoltam...
ez az év is jólkezdődik
rögzítsük így az év első napján, hogy az uNOGS szerint jelenleg 445 olyan film van ami magyar nyelvű illetve/vagy felíratú.
na majd később tartunk még néhány leltárt
[ Szerkesztve ]
-
Frawly
veterán
Nem itt kell állítani, ezzel csak a Netflix webes felületének a nyelvét állítod. Filmlejátszás közben kell állítani, lesz egy négyzet alakú ikon, arra rákattintva tudod kiválasztani a hangsávot, feliratot, ott kell keresni olyan English feliratot, ami mögött nincs ott, hogy CC. Ilyen sajnos nem mindig van.
-
sztanozs
veterán
Azt azért nem hiszem, hogy Romániában több magyar előfizető lenne, mint idehaza, de persze tévedhetetlen nem vagyok...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
kmarci25
Topikgazda
Az LG webOS előtti rendszerével rendelkező tv-ken is megfelelő a Netflix app. Egyszerű, mint a bot, de működik. Szemben az HBO Go-val, ami kínszenvedés volt.
Viszont külső feliratot csak pc-n (vagy mókolással mediabox-on) tudsz megjeleníteni, ez nálam fontos szempont.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
fplweb2012
csendes tag
Én ez hajdanán úgy csináltam, hogy még messzebb mentem és rá zoomoltam! Csökken a mélységélesség! Ami közel van éles a mögötte lévő tartalom eléltelenedik. Ami igaz Én TV műsorokat készítettem, de fényképezésnél ugyanez a helyzet. Videónál annyival jobb hogy pl. haladsz a téma felé, közben kifelé zoom-olsz, vagy fordítva. Sokat láttam nagyon kafa effekt. Sok sikert a kísérletezéshez.
[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Fordítsuk meg a dolgot. Ha fizetsz a Netflix-ért, de mégsem tudod magyar felirattal nézni, viszont letorrentezed, és megnézed úgy, felirattal, ahogy szeretnéd, az úgy jobb? Elvégre fizettél érte...
És sok ilyen eset van, mert mert mondjuk csak az első évadhoz van felirat, mint pl. a Narcos-hoz. És ott állsz az első évad végén, függővé tett, és néznéd tovább, de ahhoz már nincs felirat, spanyolul pedig nem tudsz...
Szerintem is az a minimum lenne, hogy a saját húzó-tartalmukhoz biztosítsanak feliratot, és végig, az egész szériához, ne csak beetetésként az elejéhez...
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
törölt tag
Szerintem ez ilyen önmaga meggyőzése hogy jól döntött mikor nCore-ról Netflixre váltott pszichológia.
Mielőtt belém köt valaki: én nem a letöltést éltetem, csak nekem érthetetlen ez a kényelmesebb érv a streaming mellett. Nyilván kényelmesebb, de azért nem ég és föld.
(#1374) kmarci25: HBO GO-n sincs semmi csak egy elkezdett meg egy megnézendő lista. Jó lenne ha lehetne több listát csinálni, én külön gyűjtögetnék 90 percnél rövidebb filmeket, lazább filmeket, keményebb drámákat, hogy ha leülnék nézni valamit, kedvemtől függően válogathassak.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
-
-
azbest
félisten
https://help.netflix.com/en/node/42384
Can I stream Netflix in Dolby Vision or HDR?
Netflix supports two different HDR streaming formats, Dolby Vision and UltraHD Premium (HDR).
What You’ll Need....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Gaming notebook topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -50% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest