Új hozzászólás Aktív témák
-
Nedudgi
aktív tag
válasz
Chakotay77 #11 üzenetére
Na ja. Ilyesmi már velem is előfordult: Nem megy...mindent kipróbálsz ami ésszerű...nem megy...csinálsz vmi hülyeséget...megy...
X-akta... -
Chakotay77
csendes tag
Sikerült.
Bocsi, hogy csak most szólok, de azóta nem kerültem internet közelébe.
A megoldás annyi volt, hogy azon a három gépen ahol nem ment néhány oldal, a DNS kiszolgálót átírtam a router címére. Mondjuk ebben csak az az érdekes, hogy a többi gépen nem a router van megadva, hanem a szolgáltató DNS címe, és mégis megjelenítik azokat az oldalakat, amiket az a három gép nem. -
Zoltán
őstag
válasz
Chakotay77 #1 üzenetére
Nekem is volt hasonló gondom, ad-aware nem segített, meg avg sem, de a Spybot S&D igen. Leszedett valamit és a helyzet rendbejött.
-
Nedudgi
aktív tag
válasz
Chakotay77 #7 üzenetére
A Router-ed célkészülék, vagy számítógép? Helyi DNS van? Ne Domain nevet hanem IP-t üss be az adott oldalra azzal ki tudsz szűrni egy csomó mindent ha úgy megy. Próbáld meg a gépről, ahol a difi van, ping-elni a problémás oldalt de ne ip-vel és akkor látszik hogy van-e névfeloldás. Nálunk Proxy csinált eddig csak ilyet.
-
L3zl13
nagyúr
HTTP proxyt használtok a cégnél vagy valami NAT-ot/routert? Ha NAT, akkor a névfeloldás müxik rendesen az adott oldalakra?
-
Blackmate
őstag
Lehet, hogy a spy progik nem szedtek le rendesen? Bar ez csak 1 tipp. En Win2000 SP4-es rencereken talalkoztam ilyennel. Sokaig gondolkozik az iexplorer, gondolkodik, gondolkodik, gondolkodik, de vegül a lap nem jelenik meg. Bezar minden iexplorer, es utana megy hibatlanul. En arra gyanakszom, hogy autamic updaten vannak a gepek, es hogy az cseszne el
. De ez is csak 1 tipp.
-
Chakotay77
csendes tag
Sajna nem, mert ha senki más nem netezik akkor sem nyit meg az a három gép néhány lapot, míg ha másik gépen próbálom pár pillanat alatt megy.
Szerk.: Azt elfelejtettem mondani, hogy próbáltam Mozillát felrakni hátha az Explorer ment gallyra, de ott is ugyanaz a szitu.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
válasz
Chakotay77 #1 üzenetére
Nem lehet , hopy túl nagy az adatforgalom és ezért egyes gépeken time outra fut s ezért van ? Csask 5let nálam nagyobb guruk biztos megmondják.
-
Chakotay77
csendes tag
Bocsi a hülye címért, de hirtelen jobb nem jutott eszembe.
A problem: a cégnél néhány gépen bizonyos oldalakat nem lehet megnyitni, mert a lap nem jeleníthető meg. Az, hogy milyen lapot nem tud megnyitni nem köthető semmihez, de másik gépek viszont ugyanazt a lapot símán megnyitják. Internet működik, e-mail megy, a gépek helyi hálózaton vannak, a net routerrel megy. Minden gép ugyanazon routeren van, tehát nem lehet router hiba. Ad-Aware, SpyKiller, MicrosoftAntiSpyware, Nod32 lefuttatva, mindegyik talált valamit, le is szedte, de a hiba nem szünt meg. Az internet biztonsági beállításai minden gépen ugyanazok. Oprendszer XP SP1 minden gépen.
Teljesen kifogytam az ötletekből. Pls Help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest