Új hozzászólás Aktív témák
-
Chakotay77
csendes tag
Sikerült.
Bocsi, hogy csak most szólok, de azóta nem kerültem internet közelébe.
A megoldás annyi volt, hogy azon a három gépen ahol nem ment néhány oldal, a DNS kiszolgálót átírtam a router címére. Mondjuk ebben csak az az érdekes, hogy a többi gépen nem a router van megadva, hanem a szolgáltató DNS címe, és mégis megjelenítik azokat az oldalakat, amiket az a három gép nem. -
Chakotay77
csendes tag
Sajna nem, mert ha senki más nem netezik akkor sem nyit meg az a három gép néhány lapot, míg ha másik gépen próbálom pár pillanat alatt megy.
Szerk.: Azt elfelejtettem mondani, hogy próbáltam Mozillát felrakni hátha az Explorer ment gallyra, de ott is ugyanaz a szitu.
[Szerkesztve] -
Chakotay77
csendes tag
Bocsi a hülye címért, de hirtelen jobb nem jutott eszembe.
A problem: a cégnél néhány gépen bizonyos oldalakat nem lehet megnyitni, mert a lap nem jeleníthető meg. Az, hogy milyen lapot nem tud megnyitni nem köthető semmihez, de másik gépek viszont ugyanazt a lapot símán megnyitják. Internet működik, e-mail megy, a gépek helyi hálózaton vannak, a net routerrel megy. Minden gép ugyanazon routeren van, tehát nem lehet router hiba. Ad-Aware, SpyKiller, MicrosoftAntiSpyware, Nod32 lefuttatva, mindegyik talált valamit, le is szedte, de a hiba nem szünt meg. Az internet biztonsági beállításai minden gépen ugyanazok. Oprendszer XP SP1 minden gépen.
Teljesen kifogytam az ötletekből. Pls Help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest