- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Attker #14170 üzenetére
Hát, nekem az NFS játékai mindig is a billentyűs irányításról szóltak. Van ugye a Shift, ami gondolom jobb kormánnyal, mert az már majdnem szimulátor, illetve NFS mércével konkrétan az, de a sorozat túlnyomó többsége billentyűvel az igazi. Billentyűn belül is van egykezes meg kétkezes módszer, én pl. csak két kézzel tudok menni, bal kéz gáz/fék (w és s középső bemutató ujj) , powerupok (gyűrűsujj) és hüvelykujjal a kézifék (space), mutatóujjal meg a hátranézés (e), jobb kéz mutató és bemutató ujjal meg nyilakkal a kormányzás.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Attker #14170 üzenetére
én tervezem kipróbálni. A profilerben átállítom a játékhoz direkt rendelt elfordulási szöget 270 fokra és a profilerből indítom - nagyon fontos - a játékot. Kaptam fülest, hogy mennie kell így. Első körben így próbáld. Én is így fogom, de előtte EZT próbálom ki simracewayben
ingyenes, fair, fejlődőképes, ajánlott.Itt a fórum a szomszédban, majd tekints be néha oda is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest