-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezermester69
csendes tag
válasz
tupacamaru #16526 üzenetére
Szerintem nincs olyan hüle, aki 100x váltja ki. Ez nem jellemző a magyarokra.
(150 slot kell, "a zacsihoz.")(Itt jegyezném meg: A panamera egy f..stalicska. Lassú, tohonya, de legalább nem megy. Viszont álló helyzetben jól kormányozható.)
-
Ezermester69
csendes tag
válasz
edem96 #16520 üzenetére
edem96! Bannoltak. 100%
Mint megannyi embert.
A múltheti BUG, ami hibát elkövettek, azt szépen rád verték.
Merthogy a BUG-ok kihasználásával vétesz a játéketika ellen.
Tudom, lehetne róla hosszasan beszélgetni, hiszen én is úgy tanultam.
NE LOPJ, NE CSALJ, DE HASZNÁLD KI A LEHETŐSÉGET AMI MEGADATIK.Ezúttal ez nincs érvényben. Azt a 3 autót, amit elérhetővé tettek, az a véletlen (Balfék programozó) műve volt.
Éppen ezért, nem szabadott volna kiváltani.Mivel ez mégis megtörtént, bannoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest