- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
Ezermester69 #16527 üzenetére
A Panamera-val nem is versenyezni akarok, csak kell a többi Porsche mellé.
Én az a hülye vagyok aki egyszer sem váltotta ki ezt a három gift-et. Már bánom.
Egyszer ki kellett volna hogy meglegyenek. Van egy mellékes acc-om, azon kiváltottam egyszer őket kiváncsiságból és még megvannak. Pedig azon csak egy ingyen Porsche volt csak.
-
Desmond74
tag
válasz
Ezermester69 #16525 üzenetére
Szevasztopol!
Kib@szarintottak engem is asszem, belépésnél feljön az EULA ablak, azt "leacceptálom", utána meg nem definiált hiba, a szarcsimbókok, még azt sem merik egyenesen felvállalni, hogy bannoltak...
Mintha egy bíró megadna egy szabálytalan gólt, aztán egy hét múlva akarná semmissé tenni...
Lesznek itt még botrányos időszakok, nem ez volt az első, és nem is az utolsó.... -
tupacamaru
veterán
válasz
Ezermester69 #16525 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy ha csak egyszer váltotta volna ki őket nem pedig 100x, akkor még most is játszana.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- E-roller topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Commodore 64
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest