Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
csak IGC
üzenetére
hat ha igy gondolja akkor ne vegyen semmit. azon a szinten t3 ból , pocséklás.
nem tudom mikor adja be a game az evorát de várja meg , és kész, igc ért szerintem a legjobban kanyarodó. De miota feszegettük a lambó témát csak azzal nyomom , és igen jo sofőrrel az rs lever, de szerintem jó a gép nagyon, lehet vele überelni a top 100 at igen csak
de ha közelebb ér kiprobálhatja a 959-et jól fordul jól is gyorsul , csak kevés a nitró nagyon , meg kicsit csúszkálós.Tutu , tennap nagyon kikaptam a kis lambommal voltam , rs ellen (700feleti stat)
és azk kell mondjam a srác sokat fejlődött, itt az ideje felkötnöm a gatyám, és találkoztam más arcal is , és az is levert , hallod egyre több a rutinos jó soffőr lassan dinoszauroszok leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő