Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crowent

tag

válasz tutuhawer #9212 üzenetére

Akkor még egyszer!

Stadium & HWY 99 mapon jelentkeztem T3as versenyre a Lamborghini Murci Treasure Hunter editionnal. Ellenfélként egy Mitsubishi 3000 GT-t kaptam, a fentebb leírt statokkal!
    Ó mondom ez szerintem lemegy. A Verseny elkezdődött lehagytam, de 1 autóhosszal volt csak mögöttem, aztán hirtelen az autó mint ha Koenigsegg motorra cserélte volna az előzőt megelőzött (Nitró nélkül) és úgy ott hagyott mint a SZAR!!! A verseny végén néztem max sebessége 308 Km/h volt, és 2 másodpercet rám vert. Na most akinek meg van az általam említett Boostos Lambo, az tudja hogy azért igen csak jól gyorsul az autó, 2 mp alatt 170-180on vagyok ha jól elkapom a rajtot. Jóval több mint 320 Km/h-val haladtam az egyenesekbe, nem is egyszer mentem 365öt, mégsem tudtam utolérni. Ez szerintem lehetetlen, nem elég hogy úgy ott hagy hogy a kis mapon sem látom, de azért még 2 mp-t rám ver... Gondolkodtam lehet hogy hackelt a célig majd megállt és várt 1 kicsit míg beljebb nem érek aztán beért... Kinek mi a véleménye?

Kép sajnos nincs... :( És ha jól tudom a Mitsubishi 3000 GT T1es autó... De ha tévedek sry a lényeget leírtam.

Új hozzászólás Aktív témák