Hirdetés
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
én még, azt mondanám nincs az m1 irányíthatóságával semmi bibi,sokkal gyorsabban reagál a kormánymozdulatokra s fürgébb a többi bmw nél 1 probléma csak nagy iven fordul , nem szereti a szűk forditókat ,de időbe ,megcsípett fék + kanyarodás ,tehát ha lecsuszól skésőn kezded akkor elbaszod vele a kanyart de ha időben csinálod jól fordul.
Jó példa voltma 1 futamot mentem csak vele a paradise hotelen ,egy fullos 911 ellen, minden power upp nélkül sikerült menni 1.10 kört asszem nekem bejött, ráadásul voltak hibák.
Nem tudom mikor lessz időm jobban nekiülni,de sok reményem van benne. csak nehogy olyan legyen mint a gts , azt is megvettem , jó kocsinak éreztem , s reménykedtem benne ha megkapja a 3 kulcsos alkatrészeket jólessz nagyon,de sajna nem lett. ezért félek az m1 töl is ,de mégbízom benne.A world garage szerint épített E30 sajna rosszabulteljesít az elvártaknál, igy megkezdtem az átépítést ,csak tényleg nem tudom mi lenne jó bele.
Vettem rst még1et, és ebbe z.z.k.z.p.s alkatrészek lesznek , már ez az benne van , és érdekes modon most nem csúszkál ,(de egyébként ha elveszed a gászt akkor csúszik meg ha álsz rajta, gyönyörüen megy , még nitróval is) demég sajna nembírom vele fogni a másik rs-emet. k.k.z.p.p.p
Vettem ma egy ijen titán packot vagy mi a szart volt benne egy 9.13 as turbó bele raktam az rsbe a régibe ,3 mp el jobbat tudtam vele menni az egyik pályán ami nekem tetszik ,dekevés sajna
1 el nőtt a végseb 371km/h
Új hozzászólás Aktív témák

- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új és Használt Socket775 alaplapok
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest