-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
[BB]
csendes tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Szerintem nézzétek meg pár videóját, mielőtt véleményt mondtok. Tőlem nagyon messze áll ez a játékstílus (valószínű ezért nem is lesznek soha top időim
), de azt el kell ismerni, hogy nagyon hatékony.Arra azért kíváncsi lennék, vajon mennyi boostot költhet powerupokra

-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Nem tudom, ezen én is gondolkoztam, hogy ütközés miatti nos e, de akkor időben nem lehetne itt.. Én is próbálgatom úgy kinyomkodni a nitrot kis egyenesekbe amiből még nincs ütközés és inkább visszavettem a gázt, de nem egyszerű, erre tudok csak gondolni. Én routon max 6 nitrót tolok nem karambol miatt, de ebből 2 necces, mert a levágást, már nem könnyű befékezni vele és ált. hibázok is miatta.
Gondolom van aki ezt jobban érzi, vagy csak elkapja, nekem néha sikerül, de nagyrészt csak 1 fasza körre futja, a másodikba belerondít mindig valami, vagy én.
Videót én sem láttam róla, de kíváncsi lennék..link edit: De most néztem az emberke statjait: [link]
Új hozzászólás Aktív témák

- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de azt el kell ismerni, hogy nagyon hatékony.