-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #5423 üzenetére
Nekem is van Suprám és R34-esem is és egyiket sem bántam meg.Mindkettőben látok fantáziát ha jó cuccok kerülnek bele tényleg jó lehet még az sem zavar annyira,hogy kicsit rosszabb a kezelhetőségük.Nem azt néztem mikor megvettem, hogy "ezekkel a sz@rokkal még versenyt sem lehet nyerni akkor meg minek" hanem az elsődleges szempont az" akarom mert jól néz ki". Egy bizonyos film széria mutatta meg nekem ezeket a csodás autókat és azóta is tetszenek.A hangjuk az teljesen rendben van és remélhetőleg még jobbak is lesznek.Az én Suprámra is elkelne egy ültetés és egy bodykit mert így elég ártatlanul néz ki.
-
gyuszito
senior tag
válasz
tutuhawer #5423 üzenetére
Szeretem a Toyotát, megtartottam starterból..utálom caymant vagy mia rákot, utálom a Z4 et...eladtam őket..Skyline-ig még nem jutottam el...Érdekelne a dolog, hogy mit javítanak, mert a Supra már jócskán 500 felett van statilag, de még mindíg nem az igazi....Borzalmasan instabil, és rendkívül hullámzik, de szeretem, így megmarad...Ha visszatér javítva, akkor az én mostani Suprám is javítva lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest