- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #5423 üzenetére
Nekem is van Suprám és R34-esem is és egyiket sem bántam meg.Mindkettőben látok fantáziát ha jó cuccok kerülnek bele tényleg jó lehet még az sem zavar annyira,hogy kicsit rosszabb a kezelhetőségük.Nem azt néztem mikor megvettem, hogy "ezekkel a sz@rokkal még versenyt sem lehet nyerni akkor meg minek" hanem az elsődleges szempont az" akarom mert jól néz ki". Egy bizonyos film széria mutatta meg nekem ezeket a csodás autókat és azóta is tetszenek.A hangjuk az teljesen rendben van és remélhetőleg még jobbak is lesznek.Az én Suprámra is elkelne egy ültetés és egy bodykit mert így elég ártatlanul néz ki.
-
gyuszito
senior tag
válasz
tutuhawer #5423 üzenetére
Szeretem a Toyotát, megtartottam starterból..utálom caymant vagy mia rákot, utálom a Z4 et...eladtam őket..Skyline-ig még nem jutottam el...Érdekelne a dolog, hogy mit javítanak, mert a Supra már jócskán 500 felett van statilag, de még mindíg nem az igazi....Borzalmasan instabil, és rendkívül hullámzik, de szeretem, így megmarad...Ha visszatér javítva, akkor az én mostani Suprám is javítva lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest