Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Jó Napot ASZFALTBETYÁROK !!
Grat a versenyhez nagy voltál , tecccet (én mikor leszek ijjjen) . Örülök , hogy a porschet választottad nagy kedvenceim közzé tartozik , és bizonyitottad még mindig ott van a szeren a porsche .
A zondás videjó is jó , de a második körbe az a fránya trafik közbeszólt ..
A nitrót jóhelyen- jóidőben nyomod , csak igy tovább ....
Más : rx nyóc , vagy ódi r4 éri meg : várom véleményeiteket .......
-
NFree
addikt
Őszinte leszek hozzád, de elősször is gratt az eredményhez, tényleg begyakoroltjol összerakott futam volt, lessz időm megnézem én is mert kedvenc pályáim egyike a paradise, de 2.22 alatt még nem megy . igaz nagyon jó helyeken lovod a nost, pont ahol a legjobban szükség van rá.
De ne haragudj , igy a videó alapján , majdnem úgy tünik mintha lenne +20-30% gyorsulás a te verdádba az enyémhez képest.
Vedd ugy hogy most semmit sem mondtam
, ha lessz a héten paradise, ráállok ha nekem sikerül 2.14 környéke boldog leszek, de nem tudom.
A lényeg tegnap tényleg jo volt az rs, jól éreztem én is.
Új hozzászólás Aktív témák

- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ha lessz a héten paradise, ráállok ha nekem sikerül 2.14 környéke boldog leszek, de nem tudom.