-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
Pedig valaki említette,hogy találkozott egy brutál Alfával ami az ő GT3 RS-ért is leverte.Viszont ha valaki jól összerakja és olyanokkal kerül össze akik nem olyan hardcore versenyzők akkor azért lehet sikerélménye. Nem egy emberkével találkoztam akik nem bírták kezelni a kocsijukat és faltól falig mentek vagy állandóan a trafficot lökdösték mert ugye már 10 vagy 20-as szinten kell nekik a GT3 RS mert az mindent lever.
-
-
noblem1983
senior tag
Próbálnék belépni erre kiírja,hogy túl sok a játékos a szerveren.Akkor minek vettem starter pakkot ha ilyenkor be sem tudok lépni? Egyik szerverre se.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Sanchez638 #7007 üzenetére
2 órás karbantartás lesz,hogy kijavítsák ezt a brutál laggot
-
noblem1983
senior tag
Ez a játék újradefiniálja a türelem fogalmát.Olyan tetű lassú.A Valentinos patch óta egyre rosszabb a helyzet bár néhány kocsit leakcióztak de azért tehetnének valamit mert kész kínlódás. Szedtem a gyémántot de nem úgy mint ahogy eddig.Kb 20 másodperc mire megérkezett a hangjelzés hogy "oké haver veheted fel a következőt" hiába állsz ott alatta.
-
noblem1983
senior tag
Megnéztem a Spade Streeten az 1.helyezettet és szerintem csaló.Van néhány csillagos ideje amint láttam.Kizárt dolog,hogy olyan időt menjen az RX-8-cal és a 2.-ra 1.3 másodpercet ráverjen mikor utána sokáig csak MR2-esek vannak egymáshoz nagyon közeli idővel.
-
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #6911 üzenetére
A hitelességét én is kicsit megkérdőjelezem mert a srác multis idejei sajnos nem biztatóak de szerintem azért mert privátozott és ott próbálták.Viszont van 5 Murcielagoja szóval talán az hihető de mégis eltér az enyémtől a balanced verzió.Most már a fene se tudja melyik a jó
-
noblem1983
senior tag
válasz
HellAbove #6906 üzenetére
Nekem az első boostos autóm volt mert nagyon szeretem úgy a Lamborghiniket általában.Sokáig nekem sem volt az igazi de azt ha jól emlékszem Baller világított rá a helyes alkatrészekre nevezetesen:
Motor: Ursa
Turbo: Ursa
Váltó:Velocicom
Felfüggesztés: Ursa
Fék:Medion v. Ventura
Gumi: Medion
Nekem egyedül a gumi más az veloci mert még nem találtam mediont.Nekem bevált ez a sorrend. -
noblem1983
senior tag
válasz
RootRulez #6848 üzenetére
Ügyes ez a hacker, már más néven nyomja az egyest de még most sem tudták elkapni.Elkelne egy ilyen ember a csapatukba.Remélem azért tudják mit csinálnak MD-ék mert ez a heti 2 verda kicsit sok.Mi lesz majd később mikor már nem tudnak kihozni másik kocsit?Inkább ezt a töltési hibát javítanák ki.
-
noblem1983
senior tag
Ez a két nap nem fog tetszeni. Az a két "nyamvadt" verseny ami ha tele van a szoba jobb esetben be sem tölt,hála valentines patchnek most meg állandóan kapom privát üzenetben az egyest egy kettes számrendszerbeli karaktertől.
-
noblem1983
senior tag
Szerintetek a színkód amit valaki írt,a GT3 RS-be az ugyanúgy működhet Carrera S-ben is? Mert a Murcielagora bevált és a Mclaren MP4-re is jó a Sylarhun féle 2.verzió.
-
noblem1983
senior tag
Ja és persze csabamagyar24-ről se feledkezzünk (a másik oldalon jót nevettek rajta) és mostanában láttam egy lencse nevű gyereket szintén magyar aki a BMW Z4 GT3-at hajt(a baromnak boostos verdája van ami megy is és mégis csal). Múltkor 3 cheater között ért be akik közül az egyik 600-al ment, a másik kettő meg 2 másodperc alatt volt 300-on.
-
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #6698 üzenetére
Én csak annyit mondok, aki tudja hogy zajlik a való életben pl. a DTM versenyek mennyire szorosak. Hasonló autók(Audi/Mercedes) csak a pilóták különbözőek esetleg egy kis apró beállítás különbség van.Kicsi az esély arra,hogy ne lenne még egy olyan autó mint az övé és arra is mivel ez egy arcade stílus nem szimulátor ezért több a viszonylag jó játékos így az ideje úgymond megközelíthető lenne ha nem használ hacket amit a képek alapján bőszen használt de okosan.Ezért sem valódi az ő ideje és aki lenullázta neki az megérdemel egy nagy respectet.
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #6661 üzenetére
Szerintem egész jól néz ki. Az autóról annyit,hogy ritkán látok a játékban de lehet csak azért mert még ismeretlen a versenyekben és félnek belefektetni a boostot vagy csak egyszerűn brit autó ellenesek(Aston Martin is ritka bár Mclarenből van bőven). Egy biztos az autó nagyon jó, én top T2-esek közé sorolom, kezes bárányként kanyarodik és a sebessége is elég meggyőző.
-
noblem1983
senior tag
Facebookon lehet szavazni mely autón legyen 50% kedvezmény.Rányomtam a Pagani Zonda-ra hátha bejön mert 5000 boostot szerintem megér az a dög.
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
Az Alfa C8-at nem szabad lebecsülni mert nagyon jó verda,igaz nekem még a kis profilomban van de akkor is jó.Nem értem miért nem látok belőlük többet.Mindenki csak a Porschékkal meg a Murcielagóval esetleg RTR-X-el megy meg mostanában az MP4-12C. Alig látok LFA-t vagy Alfa 8C-t de az Aston Martin is nagyon ritka.Nehezen hiszem el,hogy azokat ennyire kevesen szeretnék.
-
noblem1983
senior tag
válasz
WASPZotya #6261 üzenetére
Az a 0-zás a verseny végén nekem is előfordult ma többször is,a Corvette Z06 IGC-s verzió tényleg jobb lett.Összefutottam két ISF-el az egyik beauty volt meg gondolom a másik is mert egész jól mentek.Ha valakinek volt esetleg sima ISF-e észlelt valami javulást az autóban?
-
noblem1983
senior tag
válasz
nmemlekszem #6100 üzenetére
Akkor úgy tűnik még gyakorolni kell egy kicsit vagy a Murcielago helyett a Carrera S-el vagy a Mclarennel kell próbálkoznom.
-
noblem1983
senior tag
Múltkor engem is lecsítereztek mert hogy mentem én egy alap Carrera S-el 1.47.4-et az Agostini Avenue-n nitro nélkül ő meg RX-7-tel lemaradt mint a borravaló.Sokan nem ismerik mit tud egy-egy autó a pályákon mert túl sok a csaló vagy mert az ő idejükkel sincsenek tisztában és így nincs összehasonlítási alapjuk. A Lancia Delta viszont tényleg fantasztikus verda bár az enyém szinte alap de mégis jó és a lefújószelep hangján mindig jót mosolygok .
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #5770 üzenetére
Úgy volt ahogy mondtad bár a kanyarodásban kicsit rosszabbra számítottam de tetszik az Aston Martin V12.(Supra után kész mennyország a kanyarvétele).
Más:Előbb mentem egy Ford GT ellen.Rajtnál azt hittem bealudt,jókora előnyre tettem szert,beérek célba aztán pár másodpercre beér ő is,és akkor engem átrak 2.pozícióba 3.5 másodperc pluszba.Persze a végsebessége is érdekes volt 359 egy olyan pályán ahol annyira sehol nem lehet kigyorsítani esetleg nitróval de azt sem használt.De azért feljelentettem.
-
noblem1983
senior tag
Na megvettem én is az 50k-s pakkot.Köszönöm a leírást hozzá.Vettem belőle egy fantasztikus 2012-es Carrera S-t meg majd lesz még más verda is. A boostos bodykitek le vannak árazva úgyhogy így igazán jó vétel volt azzal együtt.Alkatatrészeket pedig inkább a játékban keresem meg, hogy legyen valami motiváció is a dologban.
-
noblem1983
senior tag
Valaki nem tudja véletlenül miért nem működik a moneybookers-el történő fizetés? Egyszer próbáltam de akkor kevés volt a pénz a számlámon most meg egyáltalán nem akar tovább menni.Nem az olcsó boostot akarom megpróbálni hanem euróban.
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
_stick_ #5699 üzenetére
Nekem az az érzésem,hogy oké lehet sok autót venni abból a boostból meg alkatrészt de ha minden megvan akkor mi mozdít majd meg hogy leülj játszani? Meglesz minden kocsid,fullos lesz a sok alkatrésztől amit nem sajnálsz megvenni. Ha nyersz egy alkatrész el fog maradni az az érzés,hogy de jó ettől jobban fog menni valamelyik kocsim vagy épp szebb lesz egy színezett üvegtől vagy neontól.
-
noblem1983
senior tag
Én is csináltam egyszer paypalt de nem vagyok validált mivel csak sima maestro kártyám van azt meg nem lehet beregisztrálni.Vajon működhet anélkül is ha van a paypalos számlámon pénz?
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #5591 üzenetére
Tegnap én is egy 17-es szintű MR2-vel birkóztam az E30-asommal ami egész jól megy de akkor is csak 3.5 másodpercet kapott tőlem pedig nem sokat hibáztam.Persze nyomkodta veszettül a poweruppokat meg 4 magnetet is rám küldött a kis nyomi.Szerintem is túl erős.Valamit elnéztek a srácok mikor T1-be tették.
-
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #5423 üzenetére
Nekem is van Suprám és R34-esem is és egyiket sem bántam meg.Mindkettőben látok fantáziát ha jó cuccok kerülnek bele tényleg jó lehet még az sem zavar annyira,hogy kicsit rosszabb a kezelhetőségük.Nem azt néztem mikor megvettem, hogy "ezekkel a sz@rokkal még versenyt sem lehet nyerni akkor meg minek" hanem az elsődleges szempont az" akarom mert jól néz ki". Egy bizonyos film széria mutatta meg nekem ezeket a csodás autókat és azóta is tetszenek.A hangjuk az teljesen rendben van és remélhetőleg még jobbak is lesznek.Az én Suprámra is elkelne egy ültetés és egy bodykit mert így elég ártatlanul néz ki.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Thunderzolee #5293 üzenetére
Azzal az autóval csak önmagát bünteti az ember,mert mást nem tud még elkapni sem abban a kategóriában.
-
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #5283 üzenetére
A 37-es szintemmel nem vagyok elég tapasztalt szóval csak a számokat figyeltem.A számok alapján az ursa motor miatt lomhább lesz az autó de a végsebességhez sokat ad amit lehet ellensúlyozni egy gyorsan kapcsoló velo váltóval (7-10-4)+velo turboval(7-10-0) így "talán" javíthatja ezt a szépséghibát.+Ursa futómű,Ventura fék+gumi így jött ki nekem 694-672-660 (675) a kalkulátorban. Persze a kalkulátor az csak kalkulátor marad.
-
noblem1983
senior tag
Érdekes,hogy amióta lehet találni after cuccokat a játékban azóta alig találok teljesítményfokozó partokat.MD-ék elmentek pihenni és ma biztos arra eszméltek,hogy a gépezet nem úgy működik mint ahogy otthagyták.
-
noblem1983
senior tag
Cheaterektől mentes B.U.É.K. mindenkinek.Sok-sok győzelmet,gyönyörű autókat és határtalan élvezetet(de azért ne vigyétek túlzásba
)
-
noblem1983
senior tag
válasz
- = Zk = - #4967 üzenetére
Megveszed és a tiéd lesz örökre.Ha esetleg kiveszik a játékból akkor is megmarad a garázsodban és használhatod bármikor,módosíthatod tetszés szerint.
-
noblem1983
senior tag
Nekem valamiért lenullázódtak az eredményeim a Diamond&Union pályától magasabb szinteken.Pedig most adott a Murciba egy 13-7-0-as Ursa motort a gyémánt gyűjtögetés.
33.napon megtört a jég a kérdőjeleknél -
noblem1983
senior tag
válasz
sarkany1214 #4924 üzenetére
Mindkettőt próbáltam. Az Audi R8 az egy kalap....Biztos szidhatták az emberek az EA-t mikor megvették boostért azt az ócskavasat. A Posche 959 viszont egy kiváló járgány.Talán egyszer még veszek is egyet mert bár kicsit régi verda és nem is olyan szép de tényleg jó.Ahogy a 7 napos M3-as is jó volt.
-
noblem1983
senior tag
Nem tudom mi van most de jó néhány napja egy gagyi alkatrész kivételével nem adott semmit.Nyertem jó néhány versenyt vagy 2. helyezést szereztem de ma is állandóan rep volt a kártya mögött(legalább 7-szer) meg néha item,elvétve egy kis pénz.A CCX pedig hiába olyan drága de azt valahogy még nem láttam nyerni igaz 1-2-vel találkoztam de azok amatőrök voltak szerintem.
-
noblem1983
senior tag
Lehet valahogy az Ea-s accountot törölni mert egyik haverom csinálna egy másikat és ha jól tudom több account tiltott.
-
noblem1983
senior tag
Érdemes egyébként a maximális telepítést választani vagy elég a standard is ahogy nekem van? Lehet azért nincs Valentino Balboni a kereskedésemben.
Beírtam a starter pack kódot és minden nap kapom azt az üzenetet,hogy van egy kibontatlan ajándékom amit a boost store-on keresztül érhetek el, de én nem látok semmit.A 3 ingyen kocsi oké de azon kívül nem látok semmi extrát -
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #4338 üzenetére
Azt a mindenségit micsoda bonus. Nálam is itt van már de még nem írtam be a kódot mert várom hátha lesz valami 25%-os boost bonus mint a múlt héten. A Valentino Balboni nekem valahogy nincs az autókereskedésben. Most láttam, hogy az aeria gamesnál is lehet már átváltani AP-t boostra de valamiért még nem sikerült, pedig ott van már azóta mióta a jó öreg PT behalt.
-
noblem1983
senior tag
Szerdán megjön a starter pakkom. Az lenne a kérdésem hogy ha csinálok még egy profilt akkor beteszi oda azokat az autókat amiket elvileg a starter pakk tartalmaz?
-
-
noblem1983
senior tag
Én eddig csak a Level-R-ben vettem pénzért autókat de egyáltalán nem bántam meg, mert azt vettem ami tényleg a kedvencem és persze jó is a játékban. Sokkal többet is használtam azokat a verdákat így azt mondom nem volt kidobott pénz és való igaz, hogy a pénzért vehető autók egy kicsivel jobbak is mint a simán megvehetők.
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #3852 üzenetére
Szép.Nekem is ez lesz majd a következő autóm mert már egy ideje nekem is fáj rá a fogam viszont nem sokat látok belőle a versenyeken. Mindenki RX-7-el meg Z4-el nyomul, ezzel talán majd elkaphatom őket.
-
noblem1983
senior tag
Ahogy olvastam jó kis változtatások lesznek. A fakabátok eltüntetése az útról az egyik legjobb húzás.A treasure hunt napi teljesítése szintúgy jó ötlet.
-
-
noblem1983
senior tag
Valamelyik nap láttam egy Shelby GT500-ast parkolni de a shopban sehol sem találtam. Kerestem a shopban de nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Pro Max 64 GB - 90%-os akkumulátor
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- iPhone 13 Mini 128 GB - 84%-os Akkumulátor
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest