Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
Nem tudom mi van most de jó néhány napja egy gagyi alkatrész kivételével nem adott semmit.Nyertem jó néhány versenyt vagy 2. helyezést szereztem de ma is állandóan rep volt a kártya mögött(legalább 7-szer) meg néha item,elvétve egy kis pénz.A CCX pedig hiába olyan drága de azt valahogy még nem láttam nyerni igaz 1-2-vel találkoztam de azok amatőrök voltak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- iPhone topik
- Disney+
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bluetooth hangszórók
- Linux Mint
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest