Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Nem tudom mit kell ezen túlragozni kanyargós pályán úgysem a gyorsulás a lényeg (kevésbé), hanem a pályaismeret, mellesleg a 911 ellen sem ment olyan rosszul az az R8.
-
UFO1
senior tag
válasz
chris1997 #9918 üzenetére
Nem R8 vs. MX5 csatáról volt szó, sőt a 911 vagy a Murci már komolyabb ellenfél lehet, persze NOS nélkül (bár ha rosszul van tuningolva el lehet szállni mindkettővel).
Azért azt megjegyzésként hagy tegyem hozzá 37 lvl feletti pályán menni szemétség lenne … a részedről. -
UFO1
senior tag
válasz
chris1997 #9904 üzenetére
Ezt a 4 post-ot összefoglalhattad volna egybe is azért van a szerkesztés gomb, ne keljen a modkerbe mennem legközelebb.
Persze csak viccelek.
A többieknek meg: meg kell mérkőzni ki megy jobban és kár ez a szájtépés.
A régi játékosok tudják mi a jó sőt a legjobb, az ujjak meg majd meg fogják tanulni, de meglepetés mindenkit érhet akár egy rossznak mondott autóval találkozva is.(#9893) xenon2
Ezt meg Tutu linkelte az SG-re akinek kedve van és meg akar szabadulni 1-2 csalótól (TH hack) az itt megteheti, jó párat töröltek azóta a listáról. -
UFO1
senior tag
válasz
thunder1991 #9878 üzenetére
Hogy hogy hogy, ingyen van is kész 1,200,000 IGC = játékpénz!
(#9877) Micsurin
Szerintem ezért chris1997-tól majd kapsz még, mindjárt be is árullak neki. -
UFO1
senior tag
válasz
thunder1991 #9874 üzenetére
Mivel ingyen van nyugodtan megveheted (ha van helyed) jól driftel, a Z6 Carbon viszont elég komoly gép, legalábbis Nfree hasit vele rendesen, alapon viszont még jobban lehet csúsztatni mint a Viper-t, ezért nekem marad úgy.
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9867 üzenetére
Nekem nincs rajta (és ültetés sincs), mert így jobban fordul, de szokás kérdése, Tutu ülteti tehát próbálni kell, kinek hogy megy jobban (a köridőre gondolok). A legszélesebbel stabilabb különben, de néha ez hátrány is lehet pl. kanyargós pályán.
(#9868) thunder1991
Nem különösebben jó egyik sem nem top gépek, ha lesz drift akkor a Viper nyerő lehet, esetleg drag-on mert a Pro Street-be jól ment két keréken. Különben keress a nevemre írtam már, minden T3-asról van leírás az erősorrendet meg sunny84 meg már leírta.
R8-hoz chris1997 ért (csak ő) őt kérdezd. -
UFO1
senior tag
válasz
thunder1991 #9821 üzenetére
A social-ba (esc) minden off-on legyen (és nem árt egy szerveren lenni), a magyar csatorna a free chat-el együtt le van tiltva kb. húsvét óta, mert feltörték a hacker-ek.
Van egy másik nagy fórum még az SG-n is. -
UFO1
senior tag
Ezen nem kell csodálkozni ez egy utcai verseny, milyen béna lenne már ha szellem autókkal mennénk, sokkal felháborítóbb amikor a civil rám húzza a kormányt. Ha meg leramol az ellenfél – egyáltalán mit keres melletted – tolsz neki nitrott, juggert, slinget és el kell lépni, de nem is értem miért magyarázom ezt neked.
Nekem kell a drag, drift esetleg üldözés akár rendőrrel is,a versenyek már unalmasak.
Ha érdekel GTR2 szimulátor, dobok online kód (lehet menni billentyűvel is) ott nincs civil, ha meg kitolnak megkaphatja a fekete zászlót, ráadásul ott úgy mennek az autók mint az álom.Más: ezt nem értem, mi keressünk drag vagy akármilyen pályát, hát már félig készen vannak a lezárt részeken, ezek ott az EA-nál ( De Wellis-ék) észen vannak?
-
UFO1
senior tag
válasz
-Rolika- #9684 üzenetére
Nem tudom nem próbáltam összehasonlítani, de szerintem jobb a forduló képessége miatt. A T3 lambok közt a legjobb szerintem a Valentino Balboni (nagyon harap, jól fordul, nem csúszkál), a T2-ben mind jó.
(#9686) Micsurin
Az jó kérdés még az EA sem döntötte el (mi a misc), amit beleszerelsz az vagy benne van, vagy mehet a kukába ha lecseréled. -
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #9674 üzenetére
Ha nem akarsz szenvedni egyiket sem a legjobb T3-as IGC-ért az Evora utána a Murci.
Bár fogalmam sincs hányas lvl-től lehet venni.
(#9621) chris1997
Most látom valami rosszat ebédelhettél tegnap hogy az RTR-X-et ajánlod elsőnek.Való igaz mostanában nagyon jó, kb. 1 hónapja próbáltam, de baromi rosszul ment csúszkált miegymás, de valamit belepiszkálhattak, mert tegnap gurultam vele párat és néhol jobb időt ment mint a 911.
Nox (vagy aki tudja) most kiveszik ma a matricákat 22-kor (és lesz frissítés) van valami infód, mert reggel 11-kor még bent voltak
-
UFO1
senior tag
Hűha itt is pörögnek a hsz.-ok de mostanában lefoglal a sok meló meg a SG, az ott írtakon jókat derülök néha mint tegnap is.
Tehát murci pláne a TH-s nem mondom hogy rossz, de kanyarodni szerintem nem szeret (pláne ha NOS-t is tol az ember mellé olyan orrtolóssá válik mint a fene), ami szeret az a M1 az nagyon jól fordul utána az RTR-X és csak ez után jön a sorba a 911 (a Top 3-ból), bár utóbbi csak akkor jó, ha a színsor megfelelő hozzá.
(#9637) NFree
Jó ez a fotó, hát így aztán lehet menni nem véletlenül törölték az időit a listáról a csiternek ami a 2. top idő lett volna.
Máskülönben téged utolérni sem könnyű nem hogy lehagyni.(#9646) Crowent
Mondod jól mész az a baj hogy a játék az időeredményeid és a kocsid tuning állapotát (utóbbit néha rosszul) figyelembe véve sorsol melléd ellenfelet. Tehát ha nyersz elmondhatod hogy abban a kategóriában jól vezetsz, de a top pilóták az első 500 körüli időkön belül mennek, nem mondom ahhoz olyan gép is kell ez biztos. És ezt nem lecseszés miatt, de ez az igazság.Az egyik legjobb lambos mag Szarmatrac (nem tudom miért titkos a neve Tutu, és én sűrűn látom fent) ha vele is mentél akkor látni fogod hogy lehet azokkal menni aki ért is hozzá, de elég ha NFree- Tutu- vagy BB-vel mennél látnád hogy gurulnak akik az első 500-on belül vannak. Nem mondom megfelelő autó is kell hozzá bár Tutu mindig meglep az utcai vagy race fosaival és el is megy mellettem csak nem értem hogy, mondjuk én alapvetően és elismerten bénán megyek ami közismert tény.
Az majdnem lemaradt hiába megy valaki jól egyenesben a kanyarban dől el a legtöbb verseny ajánlok egy pályát Verona Tunnel és ott tessék jó időt elérni, bár az pont nem murcival megy jól, inkább MR2 vagy talán Elise (vagy valami pöpecül forduló gép) való oda.
-
UFO1
senior tag
válasz
Biciklista #9585 üzenetére
A felvételnek nem sok értelme van, (egy fotó azért nem árt), mert az EA-t nem érdekli, ha tényleg csalt, tehát rossz autóval nagyon lemaradva is utolér, esetleg elnyom 10 nitrot ahol csak 4-et lehet, a verseny végén kell a report ablakba beírni. Sajnos nem csinálnak velük semmit nem úgy mint máshol pl. itt.
-
UFO1
senior tag
Készítettem egy facebook oldalt (kezdetleges tudom, fejlesztés alatt!) aki szeretne képet, videót feltölteni szívesen látott vendég. Így megoldódik, hogy tegyen fel ide vagy máshova fényképet, videót, nem kell külön képfeltöltő oldalra reg-elnie. Aki szeretne részt venni a szerkesztésben, hírek események közlésében (admin jogokkal) különösen megköszönném.
Ui: nem azért lett létrehozva ez a facebook oldal, hogy valamilyen előnyt vagy konkurenciát teremtsen bármelyik fórumnak csak egyszerűsítés szempontjából. Aki nem akar képfeltöltő oldalra menni (ami azért véges) egy helyre beregel, pl. az itteni vagy játékbeli nevével és korlátlan tárhely áll rendelkezésére. Fejleszteni, percre pontos (vagy lehetséges titkos) infókat időhiány miatt úgysem tudnám felpakolni. Aki mégis csatlakozna köszönettel várom.
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
LamerGyuri #9554 üzenetére
Én ezt használom mindent fordít, minden nyelvről, hogy a Crome-on (figyelem előbbit is letölti ha a pipa bent marad) hogy működik alapból azt nem tudom.
(#9556) tutuhawer
Nekem jól sikerültek a képek csak én nem töltögetek (talán majd egyszer), bár sajna benne maradt a menü. Tutu te meg más rétegben voltál senki sem látott, ez van különben hívtalak groupba (7-en voltunk befértél volna), de nem jöttél. -
UFO1
senior tag
Ide is felteszem mit szeretnék elküldeni, de most reménytelennek látom reggel 10-kor újra próbálom, ha nem megy valaki tegye meg helyettem és valamilyen módon tegye fel ide az írást (a spoiler alatti részt csak) A 2. évfordulós részhez gondoltam.
Előre is köszönöm, ha nekem nem jönne össze mindenképp jelzek ment e vagy sem. -
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #9437 üzenetére
Ha sikerül egy egyszerű facebook oldalt csinálnom feldobom (22-ig melózok sajna ez a gond
), ha nem sikerül írok neked ide ma este (éjjel) és akkor szívesen venném ha te küldenéd el. Legkésőbb holnap 11-kor lezárom a név listát és belinkelem. Az autót(kat) természetesen szívesen venném ha így, ha úgy alakul.
-
UFO1
senior tag
válasz
MBazsee #9430 üzenetére
Majd ráírlak, az SG-n gyűlik a sok név és 27-én lesz feltéve (akkor van a szülinap) addig kéne összehozni valami fotózást, ha nem lesz megy a nélkül csak a sok név.
SylarHUN
Esetleg neked nincs saját World-os facebook-od (de jó bármilyen), mert leköteleznél, ha te raknád fel nekik.
Ha más nem teszel fel párat a saját műalkotásaidból! -
UFO1
senior tag
Ez csak egy ötlet volt persze lehet autókból is kiírni bármit, (és nagyon jó ötlet) sajna én egész héten melóba ezért nem tudom saját kezűleg megoldani az összeírást, de ha valaki a vállára veszi a dolgot és tud mondani egy időpontot én is benne lennék a fotóban, de ezen a héten csak 22 után vagyok. WEREWOLF esetleg össze photoshop-olhatja vagy aki ért hozzá és mehet De Wellis-éknek.
Viszont a kiírás magyarul (elvileg azok vagyunk és ez a nyelv elég ritka úgy világszerte) legyen majd fordítják ha akarják.A nevek meg ott vannak a PH és a TCM főoldalán az enyém pont nem, de sokan ismernek az SG-n meg valaki megoldja az összeírást. A gepigény-re kidobom én a felhívást holnap.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9394 üzenetére
Csak cseréljen gifet, mert összekevertem(kevertelek) majdnem veled Tutu.
Ja ez majdnem lemaradt.
Nem tudom ki hogy van vele, vagy meg e történt már, de azért megérdemelne egy Boldog Születésnap kívánást (de úgy magyarul nem inglisül) az EA+BB páros a magyar közösségtől (NFSW név szerint). Tudom vannak hiányosságok, bénázás meg egyebek, de egy szülinap az szülinap. Még van rá 2 nap összeírni a neveket, aki veszi a fáradságot engem beleírhat és feldobhatná a hivatalos fészbukjukra.Aki tudja és ott van a többi magyar fórumon terjesztheti nyugodt szívvel. Köszönettel!
-
UFO1
senior tag
válasz
djsonik #9362 üzenetére
Ez lemaradt mert dolgom volt, itt játékok alatt lehet összehasonlítani a VGA-kat, kár hogy itt nem sok fajta van.
-
UFO1
senior tag
válasz
djsonik #9355 üzenetére
GTX 460 már elegendő esetleg 560Ti, persze ha ha van keret 570-580-ast is vehetsz, de az tápcserés, ha csak nincs 850-1000W-os táp. Itt egy összehasonlító oldal (nem csak ezt a 2 kártyát lehet van még pár).
Némelyik játék nem szereti az ATI kártyát, de próba szerencse, én mindenképp nVidiát vennék (bár kicsit drágább), mert a legtöbb játék arra van optimalizálva, nézd csak milyen logó van pl. a Crysis elején. -
UFO1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9341 üzenetére
Ha el tudsz lépni a rajtnál akkor mákod van, ha nem szép poszter lenne az LFA-ból, különösen a Valeninos verzió mutatna jól a betonon,
bár én csak TE-re használom ezért nincs, és nem is lesz benne tuning, de ram skill van benne bőven + a tömegnövelő.
Viccet félretéve jókat megyek néha multiban is alacsony pályákon, nem rég egy Z06-al csatáztam, arra ment ki az egész ki tudja a másikat jobban leramolni, jókat nevettem alatta. Különben a hangja szenzációs (jó fülhallgatóval hallgatni) és a stabilitása is már linkeltem, de új vagy és hátha nem láttad.Az Elise vagy Exige (jól felhúzva) meg kanyargós pályán verhetetlen olyan kanyarsebessége semminek sincs (az LFA-nál is jobban tapad). Az E30 is akkor csipi el, ha sok az egyenes szakasz vagy rátol pár NOS-t, egy a hibája rosszul rajtol és gyenge a nitroja.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9338 üzenetére
Gondom nincs vele, csak ha kijelented látatlanba, hogy eladod az felbosszant, mert jó gép az és kevés van belőle, mert drága volt és most sem olcsó, pláne az egy exkluzív kiadás és azt csak nem kéne eladogatni, mert kell kp. vagy garázs beálló, az az 500 boost nincs egy sör ára sem az IGC meg köztudottan ingyé van. Végül is a vita parttalan, mert te nem vettél startert élőrendelésben, így nem is fogsz kapni, SylarHUN meg meg is érdemli és meg is fogja becsülni.
Az eladásnak akkor lenne értelme, ha boost-ot kapnál érte, akkor talán, de nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon nehezen, de talán megérteném.
De inkább akkor sem! -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9332 üzenetére
Nem akartam ezt linkelni, de most csak azért is.
EVO-VII vs. R34,
Pici tuning,
Még a Veyron sem veri meg ¼ mérfölden.
És a végső bizonyíték melyik a jobb.
Azért haverok vagyunk!?(#9334) SHiZUOKA
No csak szépen beszélni, különösen a Bentey TE-ről, mert felkenlek valahol vele a falra!(#9335) odébbb
Itt van e Camden Tunnel!! -
-
UFO1
senior tag
Új autók, T2 (versenyre is alkalmas típusok?) 3. rész:
Porsche Boxster Spyder (2400 boost) alapon:
A leggyengébb és legrövidebb ferfect a lentiekhez képest. Ami az erőssége, nagyon könnyen fordul a Porsche-k közt a legjobban, így szinte mindent bevesz gázelvételre, vagy a nélkül és ezt végsebesség környékén is tudja, esetleg picit sodródik. Jól ugrik, kis orrfeldobás kíséretebében. Mentem jól felhúzott példány ellen, de sem fordulásban, sem nitro erősségben nem veszi fel a versenyt az E30-al, bár előbbiben nem sokkban tér el. Sebességek 287 és 308 NOS-al.Chevrolet El Camino + TE verzió (2100 boost és 250.000 IGC) alapon:
Erős és hosszú ferfect, jól fordul különösen az alap verzió mivel nincs ültetve jobban becsúszik a kanyarba 4 kerékkel mint a TE 3-an süllyesztve. Utóbbi nagy sebességnél kicsit orrtolóssá válik fordulásnál, viszont valamivel stabilabb különösen ugratón, ott simábban ér földet (nem szitál be). Sajnos itt mindketten elég far-nehezek. Sebességek 288 és 313 ill. 305 és 329 a TE (a második értékek N2O használatánál.)Ford Mustang Boss 302 (3000 boost) alapon:
A legbrutálabb és leghosszabb ferfect-ü gép a 3 közül. Fordulása olyan RTR-X szerű (és a hangja is) csak kevésbé keresztbe csúszós fajta, valószínű a kisebb sebességek miatt. Az ívre könnyű rátenni gázelvételre és stabilan gurul, kevésbé billegős fajta. Ez is emeli az elejét dobbanton, de különösebb nehézség nélkül ér földet. Sebessége 284 és 309 nitroval, de érdekes módon azonos pályákon ugyan azokat az időket ment, mint a Chevi mindkét típusa. A másik érdekesség hasonló ram képességekkel van felruházva mint egy TE járgány persze mindenféle skill nélkül.Minden kocsi IGC-s 1*-os RPM-el és 4*-os perfect-el próbálva, kivéve a TE-be csak 3 fért.
[ Módosította: 7 ]
-
UFO1
senior tag
válasz
callmeakos #9233 üzenetére
Végre hogy visszatértél, valami nagyon über szuper lap lehet az, ha ennyi ideig tartott. Valami kísérleti i506-os NASA fejlesztés?
Semmi újdonság a Dodge Charger letol mindent, persze tuning nélkül, a skill-ekből 12-öt tehetsz egy autóba és azt bármikor átteheted másikba sőt át is lehet másolni őket 10 db-ba. Persze van kanyon, drag, meg drift pálya, jégfolyóval (mindenből több is) és rendőrként is üldözhetsz bárkit, akár helikopterrel is. Egyelőre ennyit a többit majd meglátod.
Ja, és egy deka cheater sincs már, ahogy belépnek kivágja őket a játék és törlődik a profiljuk a 2. belépésnél.(#9234) Lycanon
IE alatt? -
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #9230 üzenetére
Nem elég abból 4 kell a boost a T4–5 mit-tudom én T68-ra vagy mi a fene lesz még. Ez lopás NFS.com.
-
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #9228 üzenetére
Nagyobban nem lehet, mert elfoglalja a fél oldalt és be is lassítja, megoldás egy nagy képet linkként kell feltenni és a név (link) helyére a kis képet beilleszteni mint ahogy fent is van, vagy elég a nagy képet csak sima [link]-nek feltenni.Pl. így.
Katt a képre! -
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9195 üzenetére
Jó a CCX de, drága és ha versenyt is szeretnél nyerni annyi boost-ból kijön pár jó gép T3-ban, pl. 911 GT3, M1, esetleg RTR-X ami mindent ver és így sorrendben esetleg MP4, bár utóbbi 2-be többször belepiszkáltak (butítottak rajta) és nem úgy mennek mint pár hónapja, skill rendszer ide, vagy oda. T2-t meg leírtam mit vegyél, de a döntés a tied ezek csak tanácsok.
-
UFO1
senior tag
válasz
DeadBullet #9185 üzenetére
Csak este, ha ráérek, most nem vagyok játék közelben, ahogy hallottam tuning-al nem rossz olyan amerikai autós csúszkálós fajta. Ha nem sürgős este, vagy ha nem jön össze pénteken lepróbálom.
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9169 üzenetére
A stat nem számít mert nem egységes (tehát össze-vissza van), ami számít milyen erőt, tapadást és nitro erősséget applikáltak az EA-nál egyes típusokhoz, erre majd rá fogsz jönni.
Egy jó példa a skill-es rendszer előtt MR2-vel simán verhetőek voltak a T3-es top gépek is egy arra alkalmas pályán. Ez most is hasonlóan lehetséges, csak jól kell megválasztani a tuningot és a skill-ek mennyisége, stb. stb. (kutyafüle) sem mellékes.Itt egy toplista sunny84-től. Egész használható.
(#9171) Crowent
Jó az a murci nem a leggyorsabb de … az R34-el meg csak Tutu tud menni, tehát ne vedd meg max. ha van sok helyed és mazochista vagy. -
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9156 üzenetére
Hát ha nem akarsz nagyon mellényúlni T1-ből MR2, RX8, esetleg GPX a legmenőbb.
T2-ben az E30 mindent ver, de hasonlóan jó a 1 series M BMW is vagy Elise (van IGC-s), Exige, A1, de jól hasit az El Camino TE is, de az is van IGC-ért 20-as szinttől (és abból a boost-ból kijön 1-1 T1, T2).
Én személy szerint 15-20-as szintig Silvia-n vagy 240 SX-en kívül nem nyúznák mást.
Ezért: pályaismeret, lassabb tempó, gyengébb ellenfelek, több nyerhető verseny, szinte PU mentes futamok.
Persze ezek csak tanácsok nem kötelező megfogadni.Más: a gyémántok nem ugyan ott vannak, játékosonként eltérő városrészekben ill. azon belül más-más helyeken is előfordulhatnak.
-
UFO1
senior tag
válasz
Lycanon #9135 üzenetére
A gyémánt szedést naponta kell, magyar idő szerint 02-től másnap 02-ig elintézni, naponta 15 db van. Ha lekésed, első naptól lehet kezdeni vagy 500 boost-ért folytathatod (ezt nem javasolt, mert ugye ezt kp-ért kell venni, nem játékpénzért), de azt inkább autóvásárlásra, vagy egyébre esetleg garázs beálló helyre szokás költeni.
Gyémántszedő autót venni kell van egy T3-as Murci és egy M1 (ezt érdemes választani mert versenyzésre is alkalmas igaz előbbi csak mérsékelt sikerrel) és egy T2-es Porsche (ez olcsóbb, de csak séta kocsikázni alkalmas), ismertető jegyeik zöld neon van alattuk. Ezekkel lehet látni a nagy térképen is a gyémántok pontos helyét, különben más kocsival csak a kicsin.A nagy gyémánt körül a zöld sávban.
És igen a 2. nap, mint a nevében is van holnap 02 utántól kezdődik.Azért vannak itt is válaszok csak ki kell várni míg valaki a gép elé esik.
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9114 üzenetére
Hagyd a fenébe a T3-at amit írtam T1 kezdőknek teljesen jó, Silvia vagy 240 SX, jól fel kell húzni skill-ekkel a perfect startot 4-5* max. egy PRM sem árt, hogy el is találd, nitro erő és hossz fontos még, persze ha nincs 3*-os jó az IGC-s is kezdésnek. Amíg nincs meg a kp. singli-ben. Több csillagost gyémánton nyerhetsz.
Skill-ek. Pörgősebb fórum SG. -
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9110 üzenetére
De itt van olcsóbb is vagy az említett lengyel fele annyi.
(#9108) tutuhawer
Nem az a gond összeteszi M1-el, GTS-el, 911-el esetleg, tapasztalat. Nekem 15 szinttől egy másik acc-on a Silvia (igaz van benne pro cucc is) ellen MR2-ket dobált T1-es pályán. És ha nem ott megyek le sem írom miket szór mellé, lépek is kifele a lobby-ból, mondjuk letoltam vele 600-as stat feletti R35-otis meg sok egyebet, de kezdők, hát nem hinném.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #9106 üzenetére
Annak jó, aki ért hozzá, ha már Lambo akkor a Balboni Cop azzal elég sok tuningol gépet utolértem pedig alap. Elég neki a T1 gyakorolni a pályákat, csak semmi TE, mert hamar megy a szintlépés.
Vegyél csak úgy is sok az R34 abból mehet 1 a kukába.
Hoppácska van A1-ed, na csak gyere fel gurulunk vele párat, bár nekem az is full tuned, de azt is tudom, úgy sem számít. -
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9101 üzenetére
Feljebb irkáltam vegyél lengyelért, ha már van rá keret, mert fele annyi. Különben felesleges alacsony szinten a T3, mert összesorsolhat erős ellenféllel 15-20-as szintig teljesen jó a Silvia vagy a 240 SX (utcai cuccokkal, csak jó színsorral) utóbbi kényelmesebben fordul, bár nem annyira erős mint szilvike. Eclipse-t messziről kerülni.
(#9102) tutuhawer
Ha egy fossal kezd idő előtt elmegy a kedve és vesztünk még 1 magyar játékost, majd ha penge lesz mint te kísérletezhet a játékautókkal is.
Látom megint meló, hogy így ráérsz irkálni, azért azt elárulhatnád hogy érsz utol azzal az alap E30-al, multiban hasonló egy 2 körösben kap vagy fél kört!
-
UFO1
senior tag
válasz
Crowent #9092 üzenetére
Tutu kezdőknek ne tanácsolj már ilyet, ha nyerni akarsz T1: MR2 vagy RX8, T2: E30 esetleg El Camino (ez jó TE-re is), T3: 911 GT3, M1, RTR-X (ucso a kedvenc csak valamit elcsesztek rajta). A többi gép sétaautó csak kevesen értenek hozzá mint pl. Tutu, de azt sosem értettem, hogy megy úgy a fostalicskákkal is.
És ha lehet kérni használd a hsz-oknál link, kép, stb. gombokat. Thx. -
UFO1
senior tag
válasz
csak IGC #9083 üzenetére
Az Evora mindenképp a legjobb gyorsulásban, kanyarban, nitroban is. Bárki bármit mond a 959-et teszem 2-nak a sokkal jobb forduló képessége miatt, a lényeg a lényeg le kell súlyozni alkatrésszel, hogy stabil legyen és erős 3-4-5* NOS skillel verheti a BMW-t. Nálam az E46 az utolsó, bár alapon könnyű vele menni, tuningolva elkezdi tolni az orrát, pláne egy kis N2O fröccs közben, amiben azért elég erős (meg különben sem szeretem a márkát).
(#9084) Crowent
Nincs, nem is volt, és ha az EA-n múlik nem is lesz. Viccet félretéve, húsvét óta nincs a hacker támadásokat így védi ki a nagyra-becsült és hozzáértő De Vellis banda. -
UFO1
senior tag
BMW M3 E46 GTR - 7 napos reedem kód:
7YQB-798W-KDJK-DVXS -
UFO1
senior tag
válasz
barack1997 #9023 üzenetére
Az hogy valami jól néz ki egy dolog, ez igaz is míg nem nézzük hátulról onnan okádék az a kályhacső, a GPX meg kinéz ahogy, de baromira stabil (a legszélesebb kasznin a hátsó nyomtáv szélesebb) az LFA-hoz tudnám hasonlítani stabilitásban, bár nekem a gyári fóliás RX8 is baromira tapad.
-
UFO1
senior tag
Biztos varázslok vagytok én azzal az Elite izéivel
Eclipseakármivel képtelen vagyok menni tegnap előkapartam és felborultam a rajtnál és már nem először. Attól bénább gépet még nem láttam, Top 1-2 szerintem a top 100-ban nincs benne, borzalmas. -
UFO1
senior tag
válasz
noblem1983 #9010 üzenetére
Nem, az IGC-ről lett volna szó, de az Elite sem megy annyira nekem van full pro, de bénán indul, fordul, nirto után megcsúszhat. azért nem rossz, de RX8, GPX simán veri.
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #9005 üzenetére
Én azt vettem észre valahogy jobban fordul mint Silvia olyan MR2 szerűen billegősen, minden esetre az Eclipse-től mindenképp jobb mert azzal versenyt nyerni, hát vért izzadtam, Mazdával meg ki sem mernék állni.
A Silvia, hát arról annyit pár pro cuccal 600-as stat-u R35-öket úgy hagyom ott mint a sicc mindezt 20 körüli lvl-en.Más: hátvégén valahogy össze kéne hozni pár kört ha már szorítottál nekem helyet.
-
UFO1
senior tag
Én azt vettem észre az ultra alkatrész vonzza a civilt minél több van a kocsiban (ill. versenyben lévő járgányokban) annál inkább. Próbálj ellépni az elején én ott kevésbé tapasztalom a szemét forgalmat, ha mégis sűrűsödnek feldobom a juggert. Kevés 1-2 ultra cuccos vagy a nélkülivel próbáltad már, úgy mi a helyzet.
-
UFO1
senior tag
Nem csak neked van ilyen szerencséd tegnap gondoltam megfuttatom az egyik E30-at (stat 550 felett) Campbell Tunnel-en ketten a lobby-ban El Camino-val (minden stat-ja 500 alatti). Lerajtol majdnem, de egyből rám húz, lökdös amíg bír, én is próbálom letolni, de mint a betonfal, elnitrozok mindig közeledik, rányom egy + kört, eltrafálok egy trafikot a cél előtt, megnyeri.
Érdekesség jobban gyorsult mint az E30, mitől, attól nem nagyon gyorsul jobban semmi T2-ben, nem lehet letolni nitroval, jugger-el, semmivel, úgy fordult rá a célegyenes hajtűre mint a villamos. Név nincs meg, de fekete volt, UV zöld vastag csík középen a motorházon, és hogy ment így, csalt ez van, valahogy össze kéne fogni a tisztességes játékosoknak világszerte és kikényszeríteni a csalók végleges kitiltását, hogy ez lehetséges e, próba szerencse ... talán … vagy mégsem!
-
UFO1
senior tag
Hova tűnt Damon Hill.
Fenét!
Hova tűnt TutuDemon, hova tűnt TutuDemon, valaki ezt mesélje el hova tűnt TutuDemon. -
UFO1
senior tag
Már meg ne haragudjon senki, de ezt a törlést én nem értem, fogom és csinálok új acc-ot, akár 100-at, ha kedvem van (és ha kell a régi név teszek hozzá egy pontot, szóközt, akármit, bár nem tudom melyiket engedi) vagy ha van boost-om veszek amit akarok. Törölni minek is …?????
-
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
Mindenkinek:
Állítsd át EU-ra azt a bisz-baszt utána X kilépsz, megint indítod és menni kell neki. -
UFO1
senior tag
Inkább a csalok végleges kivágását oldanák meg (a sok pénzlehúzás helyett
), ahogy jó pár privát szerveren ez jól működik. Aztán tolhatnák a gép ellen az MW-t trainer-el az idióták.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #8818 üzenetére
Ezzel nem azt akarom mondani csak az jó bele, de ma gurultam multiban egy 911-el valami 743 seb. stat-al (vagy valami UFO tesó lehetett) és hát Mission Street-en 1,14-et futott 3 NOS-al tehát csak jó valamire az a zöld izé.
Máskülönben a gyémánt szór rendesen (3 nap alatt 3 ultra
) és tényleg akkor ad jobban partot, ha előtte versenyzek párat, ha nem szinte sosem dob semmit (kivéve a fix 17. napig).
-
UFO1
senior tag
válasz
chris1997 #8813 üzenetére
Nem hagytam ki semmit azért van kiírva a 2. rész
csak nincs időm írogatni naphosszat és erre volt igény.
Folyt. köv. alkalom add-tán pl. A1, El Camino, Europa, Ford GT 40 MK1, Miura, Boxter, stb. stb.Más: Tutu nyertem tegnap egy ZÖLD ultra tuned motort (csak az van benne ultra a többi pro, de jó a színsor) és annyira nem pásszol a 911-be hogy néhol 4-5s-el mentem jobb időt a másiknál amibe 2-3 ultra is van (2-es profil).
Ma meg egy kék ugyancsak ultra tuned turbot csak a fő profilba ahol sajna nem fér már el.2. Más: Én nem értem ezt az újratelepítést egyszer feltettem és azóta gond nélkül fut a World.
-
UFO1
senior tag
Új autók, T2 (versenyre is alkalmas típusok) 2. rész:
BMW M3 E30 (2400 boost „jelenleg” leárazva) 2 ultra a többi pro abból is 2 sport, 2 imp.:
Ezzel kezdem, mert ez a Top T2 verda. Statja 555, 555, 522, overall: 544. Mint köztudott iszonyatos erősségegű a nitroja és ez az egyik amiben kimagaslik a többi T2-es közül (vagy mégsem?). Nagyon jól fordul (játékautó szerűen), de csak ültetés és szélesített kaszni nélkül, mert attól el kezd tapadni és így nehezebben kanyarodik. Szépen megy hullámos terepen, nem pattog (persze ha nincs tejesen félre tuningolva) és jól ugrik nem dobálja fel az elejét. Kis ívű kanyarban nitrozva kisodródik, amúgy semlegesen viselkedik. Sebességei 314 és 342 NOS-t használva. Szinte kötelező megvenniBMW 1 series M (2400 boost) pro abból 2 tuned, 3 sport, 1 impr.:
A Stat-al kezdem ami 540, 551, 522, overall: 537. Ugyan azzal a 4s hússzú perfect-el próbáltam PU nélkül és meglepő módon ugyan annyit ment hazain mint az E30. Máshogy fordul viszont nem olyan szögletesen inkább kissé – de elhanyagolhatóan – orrtolós, sodródós, sajnos ez nitrozás közben felerősödik és csak a tereptárgyak állítanak meg ilyenkor. Megfékezve könnyen fordul, 4 kerékkel ill. farral csúszva. Nagyon stabil (gyári kasznival ültetés nélkül) hullámos pályán sem jön zavarba, nem tör ki szépen ugrik, bár kissé feldobja az elejét. Sebességi 312 és 340 N2O-val tehát ebből is látható, ugyan olyan erős a nitroja mint az E30-nak. Mindenképp célszerű megvenni.Lamborghini Diablo (2400 boost „jelenleg” leárazva) belevaló színsorú street tuned és 1 race tuned gumi:
Csak mint előbb a stat: 501, 467, 470, overall: 479. Elsőnek megint hazain mentem vele és érdekes módon csak 3s-el ment lassabbat a fentiektől – meglepő! Ez igazán tolja az orrát, sokkal nagyobb odafigyelés kell mint az előbbiekhez, különösen szűk kanyar megy nehezen neki, de érdekes módon ott nitrozva az orrtolása megszűnik és íven fordul. Ez az igazi megcsúsztathatatlan fajtába tartozik hullámon ill. ugratón is simán siklik, nagy hátránya jobban emeli az elejét (természetesen ez is normál body és süllyesztés nélküli). Sebességek 294 ill. 319 nitroval. A rosszabb fordulási képessége miatt, esetleg hátrányba kerülhet a fenti 2-höz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Lenovo legion y520 1050ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest