-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #13950 üzenetére
A Stingray még nem volt IGC-s szóval ne panaszkodj
-
noblem1983
senior tag
válasz
stefyY #13940 üzenetére
A másik fórumon is panaszkodnak ahogy olvastam szóval ez már általános probléma tegnap óta. Gyémánt nekem is kimaradt tegnap mert általában este szoktam lenyomni de mikor a "The servers are currently down" fogadott 23 óra után akkor nem reméltem túl sokat, hogy befáradnak megcsinálni
-
noblem1983
senior tag
6T4H-NHPE-6262-GU24 - Ford Police Interceptor 1 napos rental kód
-
noblem1983
senior tag
válasz
1NST1G8R #13860 üzenetére
Mostanában mintha a városban sem lennének annyian szabad kóborlásban. Mentem ma néhány versenyt de megint előjött a "rally pilóta effektus" miután 6-ból csak négy embert volt képes betölteni vagy kilépkedtek a lobbyból vagy csak 2-en mentünk .A régi szép idők pedig most már pálya is alig van mégsem jött össze a 6 ember egyszer sem. Én se nagyon költök így többet erre a bughalmazra. Esetleg amit össze klikkelek PTC oldalakkal azt betolom ha nagyon megfog még valami kocsi.
-
noblem1983
senior tag
Akit esetleg érdekel a B osztályos kocsikon 40% kedvezmény van
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #13846 üzenetére
Mikor még csak 10. szintig lehetett játszani ingyen kb 2-3. naptól de rendszeresen ha jól emlékszem 2011 októberétől. Új városrész nem lenne rossz talán már arra is sort kerítenek ha valami nagyot akarnak dobbantani. Chat sok embernek hiányzik és a játék tisztaságára is kitalálhatnának valamit
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #13760 üzenetére
Megnéztem a Car dealerben de nekem tetszik. A Romeo feliratot a motorháztetőn azt egyből kukáznám de úgy összességében nekem tetszik csak még így is drága. A CCX-R se lenne rossz de a piros meg a rózsaszín nem tűnik túl jó színkombinációnak
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13746 üzenetére
Most sem volt semmi baj. Rendben összeszedtem a kavicsokat és mentem is két versenyt Win7 X64 SP1-et használok
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13744 üzenetére
Két napja bent voltam egy huzamban kb 2 órát de akkor nem volt ilyen amúgy mostanában csak kavicsozok de 2*14 nap(2 profilom van) alatt csak 1-szer volt ilyen. Ezek szerint megint "alkottak" valamit a háttérben ha már ennyien panaszkodtok. Tavaly pont a Valentin nap környékén jött be ez a be sem tölti a versenyt probléma ha jól emlékszem
-
noblem1983
senior tag
válasz
joe007 #13739 üzenetére
Nincs véletlenül túl kevés hely a Windows partícióján vagy ahová telepítetted mert ha ennyit küszködsz vele akkor nem biztos, hogy a játék hibája. Nekem is előfordult már párszor ez a hiba de nem egymás után annyiszor, hogy megkeserítette volna a kavicsozást vagy a versenyzést.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #13722 üzenetére
Aki ki tudta használni az meg is tette ennyi az egész. Balgaság lett volna kihagyni ilyen lehetőséget, és azt ne mond, hogy az a természetes ha 2800Ftot fizetsz mai árfolyamon egy Cinque-ért főleg az nem ha bemégy egy boltba és veszel starter packot min 3300Ft-ért. Nem mihozzánk vannak igazítva ezek az árak sajnos ez a probléma
-
noblem1983
senior tag
válasz
execute93 #13568 üzenetére
Ha még meg lesz a 40%-os akció akkor egy 997-es GT2-t biztos sokan mások is ajánlanák A osztályban a legkiválóbb vagy a Zonda F-et S-ben nagyon ütős de én már úgy vagyok vele, hogy csak az akciós autók "érik meg" mert eredeti áron -itt pont 4000Ft egy autót venni már őrültség
-
noblem1983
senior tag
válasz
execute93 #13561 üzenetére
All Cars-nál nézd és ott különböző színnel(kis négyzet) van egy típuson belül az játékpénzes és a boostos verzió. Pl ha gyorsabbakat akarsz játékpéncért akkor ott a Lamborghini Murcielago LP 640/650, BMW M3 GTS, de van Mazda RX-8(asima nem a 2009-es) RX7-RZ, Pontiac Solstice GXP meg még néhány nyalánkság
-
noblem1983
senior tag
válasz
joe007 #13555 üzenetére
Csak az egy csillagos cuccokat add el mert azok amúgy is vehetők a boltban és a raktáradban a helyet foglalják csak ha tele van. A skilleknél ugyanúgy az egy csillagosok, ha nem használod fel akkor kuka és lesz elég játékpénzed a már abból is sok felesleges van. A Silviától már régóta vannak jobb autók akár osztályon belül is játékpénzért is.
-
noblem1983
senior tag
válasz
joe007 #13551 üzenetére
Arra nem jöttél még rá , hogy a fos 1*-os boltban is vehető cuccokat eladd
? Mert így jó nagyokat szívhattál ha mentek a levesbe az ultra cuccaid esetleg mert tele volt a raktár. Ha meg egy kocsira sem raktál semmi teljesítménynövelő alkatrészt akkor milyen autód van tuningolva ?
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #13488 üzenetére
Nekem S-Z-K-P-P-S színsor van de szerintem a K-K-Z is jó az elejére láttam már olyat is jól menni meg az olyan általános és szerintem szinte mindenbe jó. Jól mondták az előbb, hogy a transtekre vagy a medion gumira menj rá. Pont a kéket szidtam(kestrel/velocicom/zero-ezek mind a kékek) Kicsit nehezen kanyarodott tőle
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #13478 üzenetére
Ha sikerül a végére a P-P-S kombinációt összehoznod nem lesz problémád. Korábban kék gumi volt rajta nekem de szidtam is rendesen aztán esett egy sárga és órási lett a különbség. A Nismo is jó autó az biztos de lehet lesz még olcsóbban is vagy más ami veri mert a nitroja gyenge sajnos mint a Carrera GT-nek
-
noblem1983
senior tag
Tegnap gondoltam megyek néhány versenyt. 4 versenyből a Lunaron egy RTR-x ment 389Km/h-t aztán volt egy már blokkolt aki Aventadorral csalt(ilyen barmok is vannak) és meg alig várom hogy leárazzák mert kell nekem de nem ennyiért. és volt dragben egy 8.91-es Turnpike-os Cinque aki már a rajtnál szájalt és a másikat csalózta. Szóval ennyit a tiszta játékosokról.
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13331 üzenetére
A Nissan senkinek nem adott garázshelyet és mivel eladtad a Z4-et így betöltötte azt a helyet
-
noblem1983
senior tag
válasz
stefyY #13323 üzenetére
Elég ha a nevét megnézem, ha már ilyen találomra beírt neve van akkor gondolom visszaeső csaló és lehet pont Tresure hunt miatt csapták ki. Bezzeg az idióta speedhackerek még mindig bent vannak, hiába jelentik őket, ezért is lehet olyan a droprate amilyen mert ezek ellopják a rendes játékosok elől a jobb helyezéseket.
Ja és annyi, hogy az overallja alapján nem sok minden lehet benne -
noblem1983
senior tag
válasz
Severinus #13318 üzenetére
Szevasz!
Én őt láttam eddig kiválóan menni az Aventadorral a színsorát pedig lefényképeztem K,Z,Z,K,P,P .Támpontnak talán jó lesz. A kék felfüggesztésben pedig igazad van az jó a Lambókban, nekem az van 670-SV-ben is( a turbó kék a zöld helyett a többi ugyanaz) és szerintem jól működhet az Aventadorban is a kék rugó -
noblem1983
senior tag
Bementem ma Downtown Challenge pályára ott volt CLKBLACK meg két cimborája és így 3-an szépen kinyírtak, szétrammoltak, halálig nyomták a magnetet visszafele mentek a pályán.
A végén megkérdeztem mi bajuk van erre azt mondták , hogy unatkoznak és így szórakoznak, mondom oké tényleg unalmas a játék de ennyire?? A végén kiderült, hogy ismerik egymást
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #13239 üzenetére
Szép képek és hát Lambok vannak rajta attól még szebb. Én is toltam korábban de eladtam a PS3-at mert meguntam pont a World miatt. Igaz nekem az első kiadás volt meg de nem tudtam jobb időket menni a béna 180 fokos kormányommal ez is volt az egyik ok. Volt nekem is rengeteg autóm és tényleg jók voltak a tréningek is de annak a verziónak nem volt még olyan ütős a graf-ja, voltak számos helyen lebutított textúrák és az 1000 kocsiból kb 300 a prémium kidolgozású a többi csak portolt fekete séma belső nézettel. Ha nem így van már javíts ki
-
noblem1983
senior tag
válasz
satee76 #13175 üzenetére
Valamelyik nap vettem egy Vipert poénból ,hogy megnézzem mennyire sz.r. Első B-s versenyen MR2-es -szép Viper de úgyis lenyomlak Kaptam is legalább 10 másodpercet 1.5 perc alatt mert az a kocsi nem tud fordulni sem. A hangja szép de az semmit nem ér. Jöhetne már az ACR verzió mert ezt a csúfságot amit ezzel a kocsival műveltek rossz nézni
-
noblem1983
senior tag
Pont mikor a Lambo 640-esekkel mentünk ott is mondtad ,hogy az megy jobban amelyiknél 2 kékkel kezdődött és próbálok a fejlesztők fejével gondolkodni, hogy ez is Murcielago csak erősebb. Nem azért mondtam, hogy stresszeld magad
. Valamelyik nap kifogtam egy ügyes Aventadort és már fényképeztem is a színsorát mert eddig csúnyán szerepeltek akiket eddig láttam
-
noblem1983
senior tag
-
-
noblem1983
senior tag
Eléggé furcsa színsora volt talán piros motorral és a többi idejét is megnéztem és elmagyaráztam neki, hogy Zonda F-el mentem 3:23-at semmi nélkül és tudom mi lehetséges az esetek 99%-ában és mi nem. Otta a gyanús Loop idője a Skirmish meg egyenesen képtelenség, van egy csillagos ideje és az University -s időjén csak legyintettem mert a sima R34-el képtelenség az az idő
-
noblem1983
senior tag
Esti csemege és még privátban is szépen elbeszélgettem vele, hogy ment egy nitróval a Home for the Holidays-en a roadsterrel 3:22-t TRACKERISTU és persze mindent tagadott még azt is, hogy kihagyta a rajtot
-
noblem1983
senior tag
válasz
xenon2 #13099 üzenetére
Ezért én is sírok mert a kocsi elég jó ahhoz, hogy rossz kezekbe kerüljön(csíterek). Rossz lesz nézni ahogy ezzel is 500 Km/h fölött mennek a kis gyökerek. Emlékszem mikor az olcsó lengyel boost idején bejött és haverom szombat reggel 8 óra előtt hívott, hogy vegyük gyorsan a lengyel boostot mert a GTS lealázta az elite CCX-ét Route 55-ön
Más
Remélem szép nagy javítást eszközölnek mert furcsa anomáliák jelennek meg. Tegnap privát dragban hirtelen felgyorsult a kocsim és fékezni sem tudtam és sávot váltani sem és a társam elmondása szerint megütöttem a 390Km/h-t a Reventonnal de pont elkattintottam, hogy leellenőrizzem. Láttam olyat is versenyben, hogy az egyébként nem laggoló és nem csaló Procar átugrott rajtam a semmiből. Ma pedig egy IS300-as ment úgy mint a Cinque viszont a verseny végén egy darab IS300 sem volt a lobbyban -
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #13085 üzenetére
Nekem az Rx-8-al(A-s) és MR2-vel (B-s) nincs bajom az RTR-X-en viszont és is észrevettem, hogy nem olyan mint régen. Van amelyik pályán jó inkább kanyargósokon de a Home for the Holidays pályán ami inkább vegyes ott nem igazán tudtam tartani a lépést a Cinque-vel. Hiába nem hibáztam de esélytelen voltam még 2 nost el is lőttem. A GT3 RS viszont nekem sosem ment annyira, hogy elaléljak tőle, most meg főleg nem ha ott van mellette a Zonda F vagy ha sikerül felhúznom a Reventon-t
-
noblem1983
senior tag
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13023 üzenetére
Így biztos nem megy mint ennek az LFA-ja(nagyon nehezen hiszem el, hogy erre képes ez a kocsi)
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #12927 üzenetére
Én is azt mondom, hogy a Zonda F-et megéri megvenni mert a legjobbak között van de a Carrera S is nagyon jó ügyes kezekben
-
noblem1983
senior tag
válasz
- = Zk = - #12836 üzenetére
Azért mondhatta mert a kocsi alkalmatlan versenyzésre és lehet, hogy IGC-s lesz. A Starter pack mellé kapod a három verdát és a gift-ek között ott van 0 boostért. a Kezdő pénzt csak akkor kapod ha új profilt csinálsz. Az Originen is lehet venni de tegnap még csak 9.99 € volt, de ma már megint 19.99€ az meg nem éri meg.
-
noblem1983
senior tag
válasz
- = Zk = - #12830 üzenetére
Lehet az 576-ban, Ipon Computer-nél, CD galaxis-nál és még van 1-2 de az 576-ban a legdrágább ahogy láttam
Lista -
noblem1983
senior tag
Az Aventador hogy muzsikál? Valaki látott már belőle versenyben? Én egyet láttam eddig de szegényt úgy telibe vágta egy vak tapló nitro huszár Cinque, hogy rossz volt nézni, hogy úszik el az első helye. A +1 körös kilépős versenyzők ismerősek és nagyokat szívnak a 30 másodperc miatt a végén kullogók.
-
noblem1983
senior tag
válasz
xenon2 #12820 üzenetére
Szerintem még most is jó verda csak nem esik bele ultra az a bajom csak pro cucc van benne
Egy pár időm ezzel a jó autóval:
Rosewood Park Loop 1:28.839 #631
Lincoln Boulevard 1:10.4
Rosewood Central 2:33.411 kb ezek amik nem rossz idők de a 997-esGT2- vel tény, hogy lazább a dolog -
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #12818 üzenetére
Jól jártál vele. Nekem is ez a kedvenc Porsche-m és most a Carrera GT is. A külseje nekem jobban tetszik mint a GT3 RS hiába nem megy annyira és a hangja is sokkal szebb mint a GT3 RS hangja. Ez volt az első kocsim amit lengyel boostból vettem mert majd megett a fene mikor behozták a játékba 1 évvel ezelőtt
-
noblem1983
senior tag
Karácsonyi ajándék matrica CKBB-5HQM-JVUC-VNL3
-
noblem1983
senior tag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden World fanatikusnak
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #12741 üzenetére
2800 Ft körül a 8000-es pakk(40 zlotyi), 1400 körül a 3500-as pakk (20 zlotyi) az árfolyamtól függ a dolog
-
noblem1983
senior tag
Tényleg működik a lengyel IP+Moneybookers dolog
-
noblem1983
senior tag
válasz
tatabike #12730 üzenetére
Elég különböző a két dolog és szerintem a tíz-tizenöt ezer forint körül vagyok amit erre a játékra költöttem több mint egy év alatt. Az pedig azt gondolom nem sok és akkor bővült ki az autóparkom amikor nagyon olcsó volt az 50000-es csomag(800 Ft körül ha jól emlékszem). Nem iszok ,nem cigizek, nem anyuci vette ennyit nem sajnálok rá.Az autókat pedig szeretem mindegyiket hiába némelyik nem olyan mint amilyennek lennie kellene
Sylarhun-nak pedig tökéletesen igaza van. Sokat elfelejtik ezt, hogy a kis rammerek, csíterek sehol sem lennének az LFA-jukkal ha nem tejelne senki a fejlesztőknek és nem lennének IGC-s kocsijaik sem mert nem lenne aki kifizetné a jobb boostos verdákat.
-
noblem1983
senior tag
Sg-re raktak fel képet. A meglepi az lesz talán ha meglesz az 50000 db Home for the holiday verseny jutalma(Snowzilla nevű autó állítólag). Egy kis ajándék boost is jöhetne ha már ennyire kitartóak vagyunk. Ez a leárazás dolog meg jó mert olcsóbbak a kocsik de így sem olcsó nekünk. A Carrera Gt-t és a Reventon-t így sikerült megvenni de az Aventador-t jól beárazták
Nem fog annyi szaladgálni biztos mint Cinque főleg így, hogy csak trükközéssel lehet már venni lengyel boostot.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #12717 üzenetére
Én is úgy látom. Valaki vesz egy E osztályos kocsit azzal eltötyörészik egy ideig. Ha kitartó vesz egy viszonylag jó autót IGC-ért és elszórakozik vele de azért nehéz már a 0-ról kezdeni úgy hogy alkatrészt is alig ad a játék és a kocsit hiába veszem meg boostért ha nincs bele alkatatrész ami kellene. Van olyan kocsim ami szinte alig változott a lengyel korszak óta mert nem akar adni a verseny sem mert a kapzsi fejlesztők azt szeretnék, hogy azt is megvegyük de persze azt is random módon ad szóval nem is azt ami nekem kell.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Micsurin #12708 üzenetére
Ha már boostért vetted az Evo X-et el ne add. Garázshely lesz "elég" ha eléred a 60-es szintet. Ott van az ingyen Lancia is az is garázshely ha nem kell. Legalább egyel több autód van és lehet váltogatni ha már verseny nincs elég. A Roadster pedig jobb mint az R35 Spec-V
-
noblem1983
senior tag
válasz
Sirkonyak #12700 üzenetére
Az Aventador kellene de így majd várnom kell, hogy leárazzák. A tetves csíterek meg még mindig nyomulnak. Kezd elég lenni a dologból
. Nehéz kiirtani a gyomot ebből a játékbó és persze a bugok.... ma is volt kétszer olyan, hogy egy bug miatt DNF-et kapott mindenki.Ezért nem fizetek nekik egy ideig. A starter pakkot talán még megvenném de akkor+postaköltség és abban nincs neon,vinyl,rendszám sem.Nem lenne túl nagy probléma ha annyiba kerülne a 8000-es pakk mint a starter de paypalal már fizetni sem lehet. 5700 forintért meg nevetséges a dolog és még a meseautó sem jönne ki belőle
-
noblem1983
senior tag
Egy új event. Az a lényeg, hogy a közösségnek teljesíteni kell 50000 versenyt a Home for the Holidays pályán ahhoz, hogy kapjunk egy újabb autós kódot.Az esemény dec 23.-án ér véget. Akinek van kedve toljon pár versenyt ott. A privát és a single race is számít állítólag
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #12544 üzenetére
De azért a karácsony majd meglágyítja a kis szívüket és adnak egy 1000-est. És jön hamarosan az ingyen Lancia Delta
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #12540 üzenetére
Akkor rosszul emlékszel. 750-et kaptunk karácsony környékén és még 750-et újév körül
-
noblem1983
senior tag
Remélem a Koenigsegg CCXR már ütni fogja a Cinque-t legalább CCXR
-
noblem1983
senior tag
válasz
MetalTegla #12524 üzenetére
Az én Zonda F-embe kék-sárga-zöld-zöld-zöld-piros színsor van és én elégedett vagyok vele. Lehet a fék jobb lenne pirosban de így sem rossz
-
noblem1983
senior tag
válasz
Underground2 #12457 üzenetére
Valamit elnéztél azzal a 6000 forinttal. Paysafecard-al a 2000 Ft-os egységgel lehet 3500 boostot szerezni ha Lengyelországra van állítva a profilod. TCMChris állítása szerint.
-
noblem1983
senior tag
Ilyet máskor is csinálhatnának mert így legalább van valami fogalma a játékosnak, hogy mit tud a kocsi és érdemes-e megvenni, mert ha bénák kezében látom az nekem nem ad semmi információt. 2800 Ft-ból egy kocsi jön ki az kicsit húzós errefelé.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Dzsimmi #12373 üzenetére
Fantasztikus lett a kocsi, de komolyan. Murcielagokat fogtam be vele egyenesbe és bár a nitrója és a rajtja most sem brutális de most már lehet jó versenyeket menni vele és lehhet meglepetéseket okozni annak aki még nem tudja most mire képes a nagy Jaguar
. Viszont most találkoztam valakivel akinek még a Mclaren F1-es is lassú. Ő ezért 381 Km/h- val volt képes nitro nélkül menni Main Streeten és az első körben egy csúnya fikázás után 30.37-es 2. kört lenyomva nyert
-
noblem1983
senior tag
A másik oldalon Dzsimmi nevű játékos jelentette, hogy megpiszkálták a Jaguar XKR statját és valóban, talán már S-be is fel lehet vinni és megy is úgy akár egy Gallardo Valentino vagy a DBS és ezekhez hasonó verdákhoz mérhető a képessége
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12360 üzenetére
Motorháztetők vannak a sima R34-hez, Corvette Z06+a Carbon Edition-höz és a ZR1-hez is pl és még biztos van jó néhány autóhoz de gyanítom kevesebb mint 20 autóról lehet szó amihez van
-
noblem1983
senior tag
A Carrera RSR-nek akkor lett a hátsó szárnya mint egy tepsi, már grillezni is lehet rajta
-
noblem1983
senior tag
válasz
chris1997 #12352 üzenetére
Nekem is a grey edition van és vettem rá bodykitet mikor olcsó volt a boost de most olyan magas lett a szárny, hogy már majdnem gagyinak tűnik és lecserélni sem lehet mert nincs a shopban. A felni tényleg lehetne nagyobb de eredeti felnivel a legszebb szerintem. Az Eclipse GS-T-hez szintén nem lehet kapni semmiféle szárnyat vagy egyebet pedig tegnap még volt hozzá egy szép komplett bodykit.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Underground2 #12323 üzenetére
Itt megtalálod a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest