-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #16926 üzenetére
Most nekem is sikerült már venni 8000-es pakkot, mert Moneybookers-el nem szórakozott. A paypalnál én nem tudtam kikerülni a hitelkártya azonosító kérést. Utána kitöröltem amit használtamt, csináltam egy másikat a Derekas által megadott kamucímmel de azzal sem jött össze
#16931 annyival egy autó nem fog menni B classban
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #16909 üzenetére
Nekem van, múlt héten akciósan. Nos ne várj tőle nagy csodát mert nem ellenfele a Zondáknak, ahogy látom viszont én mint megrögzött fanatikus nekem azért is kellett. Nagyon jól kanyarodik az autó nincs semmi beteg túlkormányzottsága mint az Aventadornak csak a gyorsulása/végsebessége nem kiemelkedő. Nitrója erős és a hangja is ott van.
-
tatabike
őstag
válasz
cuebler #13255 üzenetére
Nem gyöngyház, az más, az nem tetszik. A gyöngyház az a pearl, ez meg valami ingredient, vagy mi. A listában a legalsó.
A gyöngyház az mindig mást színt mutat, általában a szivárvány színeit, attól függően, hogyan esik rá a fény. Ezt úgy érik el, hogy a festék különböző rétegeiben különböző színeket visszaverő anyag van, és a fény valamint a rálátás szöge határozza meg, melyik ver vissza éppen. Általában 3-4 rétegben hordják fel, meg mostanság már valami optika réteget is tesznek rá, meg még lakkozzák is ezek után. Valami ilyesmi rémlik...A csiricsáré autók már nem tetszenek. Régen én is fogtam egy matricát, rátettem a tetőre, aztán húztam-vontam nyújtottam mindenfelé, míg be nem borította a kocsit, aztán színeztem.
Mostanság a minimál design jegyében pingálom a verdákat, összeválogatva a színeket, kasztni, felni, ablakfólia, neon. Van piros, lila, zöld meg kék autóm, meg egy sárga is. -
F22Reventon
tag
válasz
cuebler #12814 üzenetére
Igazad van!
Viszont csak úgy maxolhatod, ha 2db háromcsillagost belepakolsz. Befizettem egy pakk négycsillagosra is mikor megjelent, és hát nemsok értelme van. nitro power volt, 33%. Szóval azt is ha maxra szeretném, kell mégegy 3 csillagos. Két csillagos már nem is elég a 4 csillag mellé. Ez hogy most hány százalék, nem sokat számít, a csillagok többet mutatnak.
Ajánlom mindenkinek a miszteri szkill pekket, már kétszer is dobott értékes háromcsillagosat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest