Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
Ha bevezetik a drag -ot akkor vezessék be a drift -et is. Meg nekem nagyon hiányzik a kanyon istenem de jó volt carbon -ban én azt valahogy élveztem ott a sötétbe.
Meg valami fogócskát is kéne rakni a játékba hogy mittudom én 4 rendőr player és 2 versenyző és elkell kapni őket vagy összezúzni, vagy kibirja tovább esetleg 2 versenyző az egész nfs worldben a rendőrök ellen ,vagy valami, jó lenne ha már kitalálnának valami újat.Meg adják meg az autók tömegét meg kipufogórendszer meg az ilyen apróbb dolgokat beletehetnének. meg csíkokban jelezzék ne számokban az autók teljesítményét ne tudja senki hogy pontosan mennyi ellen megy csak egy csíkot lásson ami tud meglepetést is okozni,meg még ilyen apróbb dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó 2db Pixel 7
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest