- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
DeadBullet
Na szóval sylvi tuning
Motor , sokat próbáltam volt benne piros kicsit vérszegény volt , volt benne zöld , nem volt vele gondom szinte semmi, cseréltem kékre de szinte ugyan azt hozta.
De anno ugymond végsebeségre építettem a kocsit , és a gyorsulás pontja 300 alatt volt, és sok sylvivel találkoztam ami elvert gyorsulásra a nagyobb stattal.
Ezért került bele végül a Kék motorTurbó , nos ez zöld ellensúlyozza nekem a sylvi gyengus végsebességét , lehet hogy miatta , kevésbé gyorsul a szekér de marad benne már nem cserélgetek Zöld turbó
Váltó, még a játék elején nyertem bele egy ursa tunedet , sokáig az volt benne , igy szoktam meg. lehet gyenge a gyorsulása a kocsinak , de ügyességgel , ezt le tudtam vetkőzni mindíg. szerintem , mehet bele nyugodtan az ursa. A world gargae szerint bele probáltam a pirosat , de nem rossz viszont olyan pályán ahol ugrat a kocsi nem jön jól , mert nagyot ugrik tőlle a kocsi. Tehát váltó , most usa tunedre vadászom zöld
Rugó
A piros rugó aranyat ér , de ezt az autót lefogja kibaszott stabil lesz de emiatt kicsit lasul a fürgesége , amikor kerülni kell trafikot , vagy hirtelen kanyarváltsoknál , nem igazán jött be a betonstabil kocsi , ezért vissza került bele a jól bevált ursa tuned , ami hagyja hogy egy kicsit tulkormányozott legyen , hagyja fickándozni a farát igy egy kicsit fürgébb is maradt mint a piros tehát rugó ursa zöldet nekiFék egyértelmű ventura piros ugy megáll tőle mint a gerely
nagyon rövid féktávokat lehet venni vele tehát piros
Gumi
Nos mivel irtam a sylvi nem elég fürge a kanyarokban ezért hagyni kell egy kicsit a tapadást ami annyit tesz piros rugót nem szabad bele tenni lefogja, elég bele a medion és jól jön az a pár pontocska a gyorsuláshoz , ugye a piros hoz képest tehét gumi sárga medionAz igy megépített sylvimmel én nagyon sok győzelmet hoztam , nem szentírás amit itt leírtam nekem ez a stílus jött be ennél a kocsinál. aki kételkedig és köpköd aláírom , nem kötekszem , de akkor legyen benne annyi , hogy megyünk pár futamot ha már jobban tudja
nem akarok nagyarc lenni , elviselem a vereséget is meg tanulni is szeretek , mert midíg tanul az ember ugyhogy hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest