- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
DeadBullet
Na szóval sylvi tuning
Motor , sokat próbáltam volt benne piros kicsit vérszegény volt , volt benne zöld , nem volt vele gondom szinte semmi, cseréltem kékre de szinte ugyan azt hozta.
De anno ugymond végsebeségre építettem a kocsit , és a gyorsulás pontja 300 alatt volt, és sok sylvivel találkoztam ami elvert gyorsulásra a nagyobb stattal.
Ezért került bele végül a Kék motorTurbó , nos ez zöld ellensúlyozza nekem a sylvi gyengus végsebességét , lehet hogy miatta , kevésbé gyorsul a szekér de marad benne már nem cserélgetek Zöld turbó
Váltó, még a játék elején nyertem bele egy ursa tunedet , sokáig az volt benne , igy szoktam meg. lehet gyenge a gyorsulása a kocsinak , de ügyességgel , ezt le tudtam vetkőzni mindíg. szerintem , mehet bele nyugodtan az ursa. A world gargae szerint bele probáltam a pirosat , de nem rossz viszont olyan pályán ahol ugrat a kocsi nem jön jól , mert nagyot ugrik tőlle a kocsi. Tehát váltó , most usa tunedre vadászom zöld
Rugó
A piros rugó aranyat ér , de ezt az autót lefogja kibaszott stabil lesz de emiatt kicsit lasul a fürgesége , amikor kerülni kell trafikot , vagy hirtelen kanyarváltsoknál , nem igazán jött be a betonstabil kocsi , ezért vissza került bele a jól bevált ursa tuned , ami hagyja hogy egy kicsit tulkormányozott legyen , hagyja fickándozni a farát igy egy kicsit fürgébb is maradt mint a piros tehát rugó ursa zöldet nekiFék egyértelmű ventura piros ugy megáll tőle mint a gerely
nagyon rövid féktávokat lehet venni vele tehát piros
Gumi
Nos mivel irtam a sylvi nem elég fürge a kanyarokban ezért hagyni kell egy kicsit a tapadást ami annyit tesz piros rugót nem szabad bele tenni lefogja, elég bele a medion és jól jön az a pár pontocska a gyorsuláshoz , ugye a piros hoz képest tehét gumi sárga medionAz igy megépített sylvimmel én nagyon sok győzelmet hoztam , nem szentírás amit itt leírtam nekem ez a stílus jött be ennél a kocsinál. aki kételkedig és köpköd aláírom , nem kötekszem , de akkor legyen benne annyi , hogy megyünk pár futamot ha már jobban tudja
nem akarok nagyarc lenni , elviselem a vereséget is meg tanulni is szeretek , mert midíg tanul az ember ugyhogy hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest