Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Kacsakompot #5 üzenetére
Engedd meg, hogy kijavítsalak: A Crew is a TDU (annak rettenetesen szar) folytatása. (Olyannyira, hogy a játék mai napig őrzi az eredeti TDU bizonyos korlátait) Az Ivory Tower csinálta, akik 95%-ban az az Eden Games, akik az eredeti TDU-t csinálták az Atari-nak. Csak azért nem TDU a neve, mert az Ubi fölösleges pénzkidobának látta megvenni a licenszet, miután a készítők már ott voltak nála.
A Nacon a nevet vette meg és a KyloTon-nal csináltatja az új játékot, de náluk van az eredeti TDU kreatív igazgatója.
És hogy a Forza se maradjon kí, a Horizon széria ma a TDU miatt létezik, de az sem "olyan".
A sors iróniája, hogy idén már 3 különböző nyílt világú versenyzős játék "frencsájz" lesz, mindet a TDU hívta életre, kettő a közvetett leszármazottja, egy névleg is, és a megvetekedett rossebbe eggyik se lesz olyan...
#4 mepet: Jól tudod, a Crew a "valódi" folytatása, többé-kevésbbé az eredeti csapattal, de rengeteg olyan változtatással, ami eltér az első TDU-k szellemiségétől. Ennek okai abban keresendők, hogy az Ubisoft a Driver fejlesztőit küldte segítségül a Crew életrehívásához, de például a 8 fő / insta online limit kő keményen benne van (volt?) a Crew-ba is, ezért voltak max 4 fős a csapatok, hogy kijöjjön a 2 csapat.
A SolarCrown a szellemi örököse akar lenni a TDU-nak, de ott meg technikailag vannak hiányosságok KyloTon vonalon... -
mepet
addikt
válasz
Kacsakompot #3 üzenetére
En ugy tudom a TDU folytatasa a Crew. Tevedek?
-
mepet
addikt
En a TDU 2-ben megvettem anno egy csomo extra kocsit jo penzert. Aztan mivel a mentesem nem volt meg (a PC-re mentett fajl is kellett volna neki, nem volt eleg a fiokba belepni...), igy mar kesobb nem tudtam hajtani oket, azota ugy megharagudtam a szeriara, hogy ra sem neztem...
-
TESCO-Zsömle
titán
Annyi baj legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest