- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
ÁÁÁÁ! Eltévedtem topik ügyileg, de most már jó helyen járok.
Itt van az eddigi összes hozzászólásom és mellékletem.Amúgy az első benyomásaim nagyon felemásak! Tetszik is meg nem is! A Project Torque-t nem fogja leváltani nálam.
A táj grafikája nagyon szép lett az autóké kicsit kevés, érzésem szerint, bár nem azt mondom, hogy csúnyák, csak lehetnének jóval több poligónból.
Az irányítás totálisan arcade, de nagyon!
A Most Wanted és a Carbon pályáira épül csak iszonyatosan felturbózva.
Van benne, rendőrös üldözés, mehetünk egymás ellen, vagy csak kocsikázhatunk az óriási területen.
Az autók festése maximálisan kiaknázott, gyakorlatilag olyan színt adhatunk a járgánynak amilyet csak akarunk, viszonylag sok a vinyl.
Nagyon úgy éreztem mintha nem is egy béta játékkal játszanék, véleményem szerint ez már szinte full.
Sajnálom, hogy nincs benne belsőnézet, csak a szokásos arcade.
Biztosan elfogok benne tölteni néhány hetet, talán hónapot, de annyit mint a PT-ben (több mint 2év) soha.Akiket érdekel, itt megnézhetik az álltalam készített shootokat!
Igazából csak a Most Wanted-hez és a Carbon-hoz hasonlítható, de még azoknál is arcade-b. A Test Drive Unlimited ehhez képest full szimulátor.
De, annyira élvezetes maga a versenyzés, hogy nem tudom abbahagyni!
És amit eddig nem nagyon tapasztaltam még a legnagyobb játékoknál sem, iszonyatos a sebességérzet! Hihetetlen pörgősek a versenyek (event).Készítettem néhány in game videót!
[link]
[link]
[link]Na! Megnyertem mindent amit fellehet pakolni egy kocsira a gyorsulást növelve és a végsebességet!
Olyan gyors így a játék, hogy szinte nem is látod már merre mész!
Jaaa és ez a kocsi még csak 1-el a legjobb kocsik alatti! Azokkal milyen lehet a sebesség?
Na de nem sokára ezt is megtudom mert már csak 5 verseny és 9-es szintre lépek, az meg megnyitja a legdurvább autókat!ITT egy észveszejtő sebességü szálguldás tőlem.
Megvettem minden legmagasabb szintü verdát!
Hiába minden paraméter! A legjobb kocsi, szerintem a Lamborghini. Pedig elméletileg a Nissan nak kellene vinni a prímet.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest