- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Mini-ITX
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
#70869248 #3194 üzenetére
Megmondom őszintén, én elborzadtam a beállításoktól. Sokan írják itt, hogy sok minden pont fordítva van, mint ahogy írja, és ezek mellett minden egyes beállításnál várjak 3 percet, míg betőt egy pálya. Na nem, egy évtizede még türelmesen megvártam a Gran Turismo-nál, türelmesen hallgatva a CD olvasó nyekergését... de már 2009-et írunk ,sokgigányi helyet foglal a gépemen egy játék, és sokszor tovább tart a betöltés, mint egy kör meg a beállítások összesen
Úgyhogy fogtam magam, és végigküzdöttem az utolsó futamokat is (a bajnokságban persze, szintet nézve még csak 21-es vagyok, vagy mennyi) az Audi R8-cal, mert bár pattogott, meg tényleg nem lehetett kétszer ugyanúgy kilökni Laguna Secán a rázókövekre, de mind a két rövidlátó szememet összeszorítva megoldottam a problémákat... aztán, ha a huszonhatodik patch javít majd a betöltésen és irányításon (RX8 az ovál pályán hihetetlen miket művelt), akkor elkezdem állítgatni a finomságokat, mint anno a régi szép időkben (nem túlzás, a GTO 92 Twinturbo-t anno hetekig csak állítgattam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged