- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem, ez nem ugyanaz... Nekem is van ez a gond, amit a kolléga írt. Amúgy nekem 30-40 fps-t ír az ati tray. De időnként (kb másodpercenként) mégis beszaggat, 2 giga rammal. A vga egy 1950pro.
amúgy a gamespot-on 7.0-t kapott az x360-as verzió, ami elég kevés. Ezt írták negatívumoknak:
* Ads, sponsored achievements, and the ability to purchase cars using real cash
* Missing much of the stuff that made the last few games fun
* Races start to feel the same after a while
* Announcers will make your ears bleed. -
atm*RefeeZ
tag
asszem megtom különböztetni,hogy beakad a kép és,hogy rázkódik a kocsi fps játékos lévén
mondjuk az elképzelhető,hogy bután írtam le a hibajelenséget,olyan mintha a vinyó behalna alatta vagy nemtom...de nem kessel meg semmi hangot nem ad úgyhogy azért nem gondoltam arra.töredezettségmentesítettem is mint a jófajta kisgyerek,úgyhogy a többi tapasztalatommal együtt már készülnék kijelenteni,hogy a "játék szar".de ez túl egyszerű úgyhogy inkább megpróbálom helyretenni és megnézni valójában mit is tud mikor akar
Új hozzászólás Aktív témák
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest