Hirdetés
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Autóhifi
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Szerencséd hogy előre bocsánatot kértél!! mert igen unalmas már hogy időnként jön valaki és csak annyit akar közölni hogy milyen szar ez a játék!!
Vajon hány versenyt mentél vele?? Ez kicst MÁS mint az EDDIGI NFS játékok,sokkal
kevésbé árkád,itt VEZETNI kell(milyen furcsa egy autós játékban?! nem?)
szokni kell,ennyi,egyébként elsőre nekem is nagyon nem bejövős volt,de kb.a 20.verseny után elkezdett tetszeni,és most nagyon tetszik!
Tetszik hogy nem lehet 160al bevenni egy derékszögű kanyart,
Tetszik hogy végre szakitottak az undergroundos sokadik bőrlehuzásos sorozaton,és
végre akartak valami újat kitalálni(persze alapjaiban nem lehet felforgani mindent,mert akkor meg sem vennék a "parasztok")
Tetszik hogy ennyire sok különbözően vezethető autó van, amit jelentősen befolyásolnak
a tunningbeállítások is!
Optimalizációban bizony voltak gondok,de az 1.1 patch ezt is orvosolta.
Nekem bejön.Mindez pontosan 156 futott verseny után.Sok-sok orányi játékkal magam mögött állítom! fáradtgőz ki,ennyi! -
szatocs
őstag
Nekem a 7600FT - os videokártyámon úgy megy, mint a szél, eddig meg sem akadt. (640x480 low)
És amíg nem játszottál vele kb 4 órát úgy, hogy nem csak mégy mindig ugyanazon, hanem haladsz is előre, addig nem tudhatod. Először nekem is szokatlan volt, néztem, hogy most mit akarnak ezek, aztán szívtam vagy 4 autóval, de mégis ez tetszik a legjobban nekem, tele van Hondával, ami nekem nem utoldó szempont, és jobbnál jobb, erősebbnél erősebb gépekkel. Nekem most nem kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- OLED monitor topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest