Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Szerencséd hogy előre bocsánatot kértél!! mert igen unalmas már hogy időnként jön valaki és csak annyit akar közölni hogy milyen szar ez a játék!!
Vajon hány versenyt mentél vele?? Ez kicst MÁS mint az EDDIGI NFS játékok,sokkal
kevésbé árkád,itt VEZETNI kell(milyen furcsa egy autós játékban?! nem?)
szokni kell,ennyi,egyébként elsőre nekem is nagyon nem bejövős volt,de kb.a 20.verseny után elkezdett tetszeni,és most nagyon tetszik!
Tetszik hogy nem lehet 160al bevenni egy derékszögű kanyart,
Tetszik hogy végre szakitottak az undergroundos sokadik bőrlehuzásos sorozaton,és
végre akartak valami újat kitalálni(persze alapjaiban nem lehet felforgani mindent,mert akkor meg sem vennék a "parasztok")
Tetszik hogy ennyire sok különbözően vezethető autó van, amit jelentősen befolyásolnak
a tunningbeállítások is!
Optimalizációban bizony voltak gondok,de az 1.1 patch ezt is orvosolta.
Nekem bejön.Mindez pontosan 156 futott verseny után.Sok-sok orányi játékkal magam mögött állítom! fáradtgőz ki,ennyi!
-
szatocs
őstag
Nekem a 7600FT - os videokártyámon úgy megy, mint a szél, eddig meg sem akadt. (640x480 low)

És amíg nem játszottál vele kb 4 órát úgy, hogy nem csak mégy mindig ugyanazon, hanem haladsz is előre, addig nem tudhatod. Először nekem is szokatlan volt, néztem, hogy most mit akarnak ezek, aztán szívtam vagy 4 autóval, de mégis ez tetszik a legjobban nekem, tele van Hondával, ami nekem nem utoldó szempont, és jobbnál jobb, erősebbnél erősebb gépekkel. Nekem most nem kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xbox Series X|S
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest