- Fujifilm X
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
- HAF 912 Plus - a legkisebb nagyfiú
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
AMD Power #8352 üzenetére
rx-7 vagy supra, de rx-7 a legjobb. Nekem az egész játék alatt ez az 1 drift autóm volt és szinte mindig nyertem vele, talán 2szer 3x kaptam ki de akkor is saját hibából nem az autó miatt, minimális tuning 390hp körül, nagyon jó gép a Drift kinget simán hazavágtam vele
-
Suty01
csendes tag
válasz
AMD Power #8335 üzenetére
Hali.
Látom neked is Gallardo-d van ezért kellene RÉSZLETES beállítás az autóról,hogy hogyan van beállítva(motor,meghajtás,váltó meg fékek)mer most csúcssebességre használom de mindig totálkár a vége akárhogy állítom be!
Az enyém 915 LE-max tuningal, de szerintem kicsit sok,vagy csak nekem szarok a beállításaim.
Ha tudsz segíts, lécci, mer már a tököm televan hogy ~260 körül nemtudok bevenni egy normál kanyart!Köszi.
U.i: a WRX-emnek eddig 375km/h volt a vége
-
Gyusz
őstag
válasz
AMD Power #8271 üzenetére
Dodge Charger R/T van nekem, 1/4 és 1/2 mérföldön is verhetetlen vagyok max tuninggal és wheeelie competition is lazán megy vele (ráadásul mindhárom típusú versenyen ugyanazokkal a beállításokkal megyek). Pedig a drag eleinte nagyon vacakul ment ezzel meg olyan, mint az álom.
-
DeltaPower
addikt
válasz
AMD Power #8271 üzenetére
sztem mindenképp hátsókerekest, összkerekes kocsik rosszul mennek, első kerekes nekem nem jött be.
amit ajánlhatok, mert teszteltem: viper, corvette. zonda nem jó mert drága javítani, ha véletlen falnak koccansz (mondjuk pont ezért semmire se jó szvsz).
ami még jó lehet: shelby 500, porsche gt, erősebb muscle car. (pl. porschét itt nagyon dicsérte valaki)
evo-t ne vegyél mert bénán gyorsul. (nekem több mint 1mp-vel lassabb mint a viper) -
ádyz
addikt
válasz
AMD Power #7114 üzenetére
Ja, tényleg, boccs...Este van.
Megkérdezem, melyik változat van meg?Jöhet priviben is.
Más ötletem nem nagyon van, esetleg a virtuális memóriát emeld meg, meg egy vírusirtás/keresés...Vagy grafikán állíts kicsit...Nekem is akkor lépett ki, amikor valami túl magasra volt állítva.
-
szatocs
őstag
válasz
AMD Power #7067 üzenetére
Mondom, nekem gyorsulásra is nagyon bejött az R/T. 7.84 - es időt is sikerült vele mennem. Egy a baja, hogy állítgattam a futóművet, hogy jó legyen kétkerekezni, így most ha 1/2 mérföldezni kell, akkor a végén nagyon instabil, és megy minden felé. De ha nem állítasz rajta, szerintem simán jó még 1/2 - re is.
Szerk.: De így is lehet vele jó időt menni 1/4 - en, annyi, hogy indulásnál nem a perfect - ben kell indulni, hanem túlpörgetni, és úgy elindulni. Akkor nem emeli meg.
-
válasz
AMD Power #7017 üzenetére
Megveszed
Mármint pl: new blueprint,és ha jól emlékszme a legfelső az ilyen tuining csomagokat ad, 1el alatta lehet alkatrészenként vásárolni ( tehát motor,turbo,fék, váltó stb), ha megvetted,akkor automatikusan felteszi,de lehet "finomhangolni", illetve ha nyertél egy alkatrészt,akkor a listában látszik,azt csak fel kell tenni (2x katt rá).
Bocsi a körülményes leírásért,de most nem tudom megnézni in-game, emlékezetből próbálkozom
-
_stick_
őstag
válasz
AMD Power #5405 üzenetére
Izlések és pofonok. Kipróbál -> eldönt
Nehezebb, hosszabb, kicsit unalmasabb, mint a Carbon.
A grafikára nem mondok semmit, sajna a gépem nem viszi a full-t. A törésmodell sztem fasza, csak nekem nem jön be, egy keményebb futam után rendesen lekopaszt a javítás. A drag elég jó lett, a drift-be szar vagyok, faltól falig ütközök, a többi futam elmegy.
Én a 10-es (arcade) skálán a 8-at megadom
Nállam, még mindíg az U1 és a MW a nyerő -
Amur
addikt
válasz
AMD Power #4848 üzenetére
nekem 3mp-enként beszaggat.bár azt olvastam hogy a legújabb catalyst nagyon eszi a procit is,nekem megy csak egy 2500hz-en ketyegő athlon64em van.az 1giga ram is lehet kevés neki,de azt figyeltem tök mindegy hogy 640x480 vagy 1024x768...akkor is van 3-4 másodpercenként egy beakadás(csak egy tizedmásopercnyi,de idegesítő),proci vagy
memó lehet kevés? amúgy tetszene,bár drag race-t még nem nyomtam(azt utáltam a most wanted-ben(eddig azzal a résszel nyomtam a legtöbbet),örültem hogy a carbonból kimaradt,de úgy tudom most megint beletették a dragrace-t.. -
ádyz
addikt
válasz
AMD Power #4261 üzenetére
Minimum:
# Operációs rendszer: Windows XP vagy Windows Vista
# Processzor: Windows XP esetén 2.8 Ghz, Windows Vista esetén pedig 3.0 Ghz
# Memória: Windows XP esetén 512 MB RAM, Windows Vista esetén pedig 1 GB RAM
# Tárhely: 8.1 GB
# DVD olvasó: 8x-os gyorsaság
# Videokártya: 128 MB Pixel Shadar 2.0 támogatással, NVidia GeForce FX 5950 (GeForce MX széria nem támogatót) vagy jobb, illetve ATI Radeon 9500 vagy jobb
# Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
# DirectX: 9.0c verzió szükséges
# Az Online Multiplayer-hez minimum 512 kb/s-os sebességű internet kapcsolat szükséges
# Bemenetek: billentyűzet, egér, ezeken kívül csatlakoztatható még USB kormány illetve GamepadAjánlott:
# Pentium 4 3GHz vagy AMD Athlon 64 3200+
# 1024MB Ram
# ATi Radeon X800 Series vagy GeForce 6800 Series
# Windows XPÜdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest