- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
-
gery dee
aktív tag
igazad van
. de ha ebbe a törögetés irányába haladnak majd a nfs sorozat következő részei akkor már biztos finomítanak rajta és meg találják a modját hogy hogyan lehet valósághűvé tenni a töréseket. kezdésnek jó szerintem ennyi is. azért a vissza pillantó letörését szépen meg csinálták ahogy ott lifeg jobra-balra
. de nem is ez számít igazán a játékban hanem a verseny
. remélhetőleg némi javítást végeznek majd.
-
Kanczy
veterán
a valóságban sincs sok olyan város,ami 6 szögesen eltérő részből állna...egyszer füves,máskor lepusztult terep,felhőkarcolók,stb. szerintem az elképzelhető különbségeket kiaknázták a carbonban,van ott minden...amiket az előbb írtam!
most hirtelen csak new yorkot tudom mondani,ahol sok különböző városrész van
a realisztikusabb irányítás LEHETŐSÉGE tényleg jobb lenne,mert bár én nem szeretem a ,,nincs padlógáz'' stílusú játékokat,de sokan szeretik,így nekik is jobb lenne...de a lényeg a LEHETŐSÉG szón van
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest