Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SH4D0W2011

őstag

válasz gabo91 #234 üzenetére

Oh, köszönöm a tippeket, ma rászántam az időt, és nagyjából ezekre jutottam én is. :R
    A drift igazából nem volt nehéz, levettem easy-re a nehézséget, így nem kellett olyan magas pontszámokat összecsúszkálni, az még sikerült a Deluxe Edition-ös 350Z-vel. :D A nehezebb race versenyekre Acura NSX-et építettem, drag-re összeszedtem a Beetle-t ( nagyon állat :D ), még hátravan a menekülősből kettő, ide már épülőfélben van egy X6-os BMW, illetve az offroad, erre én is a Chevy pickupot gondoltam, már összeszedtem ezt is, csak fel kell majd húzni. A Beetle tuning egyébként nem is volt olyan vészes, mint gondoltam, bár vagy 300.000-be belekerült, de még talán jut a másik kettőre is, meg a feleslegből már pörgetni is fogok tudni párat. A The Crew ettől gázabb? :Y

Egyébként a speedcross dealerhez végig kell játszani a játékot? Utána néztem, hogy hol kellene lennie, de nekem nem jelenik meg a térképen, és ha más, pl. race vagy akármelyik üzletben nézem az autókat, akkor azok elérhetetlenek.

Új hozzászólás Aktív témák