Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxtreme
üzenetére
Asszem én is ott tartok és nekem ugyan valamennyivel erősebb a járgányom, de volt már egy ellen, aki megvert.
Ott mondjuk lehet én is benéztem valamit.Az biztos, hogy fárasztó lesz, ugyanis ez most a többihez képest elég hosszan kitart, még 6 napig ez lesz.
Engem amúgy rettentően idegesít az ezen pályaszakaszon lévő legelső kanyar. Ott olyan gusztustalanul vezeti valami sín az autót, hogy majdnem rosszul vagyok tőle (driftelve még szörnyűbb).
Mintha valami láthatatlan, mély traktornyomom vezetnénk.
Az viszont biztos, hogy kampányban a Viper utáni Chapterben már nem enged egyik versenyen indulni a Shelby-mmel, oda már minimum 79x-es kocsi kell.
Egyértelmű, hogy a Viper-t fogom gyúrogatni, de mire az eljut olyan szintre, addig bőven december lesz úgy érzem... ha lesz egyáltanán, mert mostanában engem is kerülzetnek force delete gondolatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest