Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jojokka

tag

válasz fery02 #4394 üzenetére

Az első tuned autóm egy Viper volt, ajándékba kapott fekete partokkal értem el, és mivel két szettet kaptam, a McLaren is "csak úgy" meglett. Kimaxoltam, rápakoltam a feketéket, és hurrá. A Koeniget és a Lambót önerőből húztam fel feketére, hát megmondom, baromi drága volt. Nem forintban, hanem időben és játékon belüli pénzben. az utolsó szint, amikor már minden alkatrész megvolt hozzá, csak a feketék kimaxolása egyenként 800.000 körüli összeg. Na ebből kell 6... Aztán mész 2-3 kört a koeniggel, és rájössz, hogy a vezetési stílusodhoz jobban passzol a McLaren, és vered a fejed a falba. Azóta persze megtanultam azzal is menni, de máshogy kell, mint a McLarennel. Kevésbé szereti a driftet, inkább lendületből kell vele autózni.
    Most alsóbb, sport és super kategóriájú autókat maxolgatok, szigorúan csak napi 2 lépéssel, mert ugye spórolunk... :))) Viszont a Car Series-ek végigjátszása után sok esetben másik autót kezdek tuningolni. Pedig tuningpontokat úgy tudnék a legjobban gyűjteni, ha kimaxolnék autókat, de ez van.. Majd egyszer belelendülök....:D

Új hozzászólás Aktív témák