- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssymon
csendes tag
Már nagyon régóta játszom vele. 2015-ben telepítettem valamikor. Az első esemény autóm a BMW M4 Razor volt, amivel 833 PR-el nagyon sokáig eljutottam a kampányban. Gyakorlatilag mindennap játszok vele nem keveset. És igen, költöttem rá, (VIP10) szenvedélyem lett a játék. Most, hogy meglesz a Ford, amiért kapok majd 2350 mechanikai pontot, mert 45 BP's kell még a 8 csillaghoz
meglesz a 61-es szint. Utána vissza veszek. Most sikerült vasárnap tuningolhatóvá tenni a LaFerrarit, nagyon nagy álmom volt. Volt korábban két 40 BP's esemény vele, de az nagyon kevés. Egyébként az igazat megvallva nem vagyok csúcsszuper sofőr, mert a TILT irányítást használom és a BRR-ben ez - mint tudjuk nem - előnyös. Nagyon be tud farolni, nehéz visszahozni és veszít a sebességéből. A LaFerrarihoz visszatérve, nagyon utáltam, hogy nem láttam a végét, mikor lesz maxxos- az autó. P1 is mikor lesz maxxos....évek. Volt olyan, amikor elindult a BRR, hogy az első idény végén kaptam egy teljes, fullos Black Parts-ot a Super autóhoz, amivel a Paganim tuningolhatóvá vált. Ezután ugrottam fel a VIP3-as szintre, amit megint csak a gép adott. Egyébként utálom ezt a BRR-t. Kedvencem a nitros pálya, de a 9-es idényben összesen 3 pályát adott be, amiből az egyiknél lefagyott. Mindkettőt megnyertem, az egyiknél egy sokkal jobb számokkal rendelkező autót. Észre vettem, hogy az idény kezdetekor a nagyon jó sofőrökkel találom szembe magam és esélyem sincs, majd amikor azok elhúztak, akkor pikk pukk felugrok 5500-6000-ig. Majd vissza 5800-ig. Legutóbb 59valahánynál fejeztem be. Ennyi egyenlőre! Hajró! Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest