Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ssymon

csendes tag

Már nagyon régóta játszom vele. 2015-ben telepítettem valamikor. Az első esemény autóm a BMW M4 Razor volt, amivel 833 PR-el nagyon sokáig eljutottam a kampányban. Gyakorlatilag mindennap játszok vele nem keveset. És igen, költöttem rá, (VIP10) szenvedélyem lett a játék. Most, hogy meglesz a Ford, amiért kapok majd 2350 mechanikai pontot, mert 45 BP's kell még a 8 csillaghoz :D meglesz a 61-es szint. Utána vissza veszek. Most sikerült vasárnap tuningolhatóvá tenni a LaFerrarit, nagyon nagy álmom volt. Volt korábban két 40 BP's esemény vele, de az nagyon kevés. Egyébként az igazat megvallva nem vagyok csúcsszuper sofőr, mert a TILT irányítást használom és a BRR-ben ez - mint tudjuk nem - előnyös. Nagyon be tud farolni, nehéz visszahozni és veszít a sebességéből. A LaFerrarihoz visszatérve, nagyon utáltam, hogy nem láttam a végét, mikor lesz maxxos- az autó. P1 is mikor lesz maxxos....évek. Volt olyan, amikor elindult a BRR, hogy az első idény végén kaptam egy teljes, fullos Black Parts-ot a Super autóhoz, amivel a Paganim tuningolhatóvá vált. Ezután ugrottam fel a VIP3-as szintre, amit megint csak a gép adott. Egyébként utálom ezt a BRR-t. Kedvencem a nitros pálya, de a 9-es idényben összesen 3 pályát adott be, amiből az egyiknél lefagyott. Mindkettőt megnyertem, az egyiknél egy sokkal jobb számokkal rendelkező autót. Észre vettem, hogy az idény kezdetekor a nagyon jó sofőrökkel találom szembe magam és esélyem sincs, majd amikor azok elhúztak, akkor pikk pukk felugrok 5500-6000-ig. Majd vissza 5800-ig. Legutóbb 59valahánynál fejeztem be. Ennyi egyenlőre! Hajró! Jó játékot!

Új hozzászólás Aktív témák