Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olipapa
tag
Nekem is skipelnem kellett az utolsó futamot... Már azzal is szoptam, hogy meg legyen a 719PR... Aztán mikor láttam, hogy a második kanyar után eltűnnek a horizontról, úgy voltam vele, hogy inkább skipelem, nem szopok vele tovább. Ez a játék kezd egyre undorítóbb lenni...
-
joe007
tag
Hali!
Nekem holnap reggel 10-ig tart a Jag!
(Mivel a Ford GT 2017-el végig vittem a Car Series feladatot ahol ez a két kocsi van így nincs tétje a JAG megszerzésének, de mivel szeretném minden kocsit a garázsomban látni ezért küzdeni fogok érte!
)De valszeg az EA-nál is látták, hogy igen sokan megtudják szerezni az új kocsikat, ezért bekeményítettek és már a 4.nap utolsó feladatát se tudtam megcsinálni a 3 feladat közül mindig vmelyik nem teljesült!

Most haladok tovább, de ahogy nálad is olvasom ill. más fórumokban is panaszkodnak a játékosok a nehézség miatt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)