Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
bernixi #4033 üzenetére
Oksa köszi a választ! Csak érdekelt a dolog, mert amikor én már rég végezhettem volna az előző event-tel akkor láttam, hogy már csak 8h volt hátra a BP gyűjtésből! Persze erről sehol nem szóltak és bosszantott!
Szerintem most akkor lesz BP lehetőség amikor a 8án elindított és 7 napig lehetett legkésőbb elkezdeni a 7napos eventet, ezért 8+14=22 tehát szvsz 23-24 vagy hétvégén 25-26-án lesz a BP bonus lehetőség a Taxi-ra legalább is remélem!Amit észrevettem a két fiók között a fiam LV.49 míg nálam LV.100 max! Én kaptam 2 napja egy újrajátszási (Re-Playable) lehetőséget Chevrolet Corvette C7 (Z06) 48h sikerült is 1*al közelebb kerülnöm a maxhoz! De további 40BP kell még
A fiam garázsában ez a kocsi nem is látszik!
Akinek bármilyen BP megjelenik a borítéknál tudna nekem üzenni akár P.Ü. v. ide off topic-ként?
Köszi a segítséget.Ami ennél a játéknál azért bosszantó, hogy miért nem lehet a fekete piacon random akár több száz goldért is venni más RNG függvénnyel generált BP-ket, mert unalmas az állandóan áthúzott Dodge Viper GTS látni, amikor már jó rég 100-as szinten vagyok! Ill. a Chop Shop-ban se tudok semmit venni, mert minden kocsi BP max persze Parts-okat tudok még az a szerencse!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre ígéri a combosabb AI gyorsítóját az Intel
- Motoros topic
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest