Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
bukshyHUN
üzenetére
Nekem még 40 órát ír az eventre, szóval gondolom Te a sima Campaign-ben kérdezed. Amikor kezdő voltam, akkor 2-3000-es futambevételnek is örültem, de nem biztos, hogy erre kell koncentrálj, én arra is figyelnék, hogy mennyi benzinből hozod ki a pénzt... A chapter 1 második visszajátszhatós futama ahol 3 közel egyforma fiestát kergetsz. Repülőrajt és hosszú pálya. Ha ügyes vagy, ott 3-4000-et lehet keresni. Draft a megoldás, amikor bizonyos távolságon belül követsz egy autót, de nem előzöd meg. Persze érdemes a végén megnyerni a futamot, de nem kötelező. Egy kicsit, 15%-al legyen magasabb PR-ja a kocsidnak, és csak menj utánuk...

A másik pénzszerzési lehetőség a BP-s futamok. Nagyobb pénzösszegek is szoktak lenni a végén nyereményként, bár ott ugye a 2benzin ellene szól. Ha épphogy beérsz egy nitrós pályán, úgy, hogy nem húzod rá a nitrót, csak a lehető leglassabban végigmész a nitrós csíkokon, az is sok pénzt fialhat.
Mégis inkább azt mondanám, gondold végig, mire költesz, mert akár kevesebb pénzből is jól lehet haladni, ha átgondoltan teszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- független kis Pöpec telo Samsung A33 128GB, dobozával, kábellel, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
talán segít