Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
válasz
#83973888 #406 üzenetére
Persze, jó notebookon/PC-n próbáltam, hátlapi usb portokon, plussz másik kábellel is, szóval azok jók. A tablet usb-jét pontosan nem tudom, gyanús, hogy az lesz a rossz, mármint adat részről...
Köszönöm a kitartó segítséget
, valószínűleg megkérdezem vállalják-e valami szervizben, ha nem akkor kuka.
Nem vállalom be itthon a nand törlést. -
tomy_cz
senior tag
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Szenvedek egy ideje a 7-es szériás Raptorral, ez az a verzió amin nincsenek fizikai hangerőgombok.
A probléma, hogy elfelejtették a képernyőmintát. Végigtúrtam a fórumot, a korábban linkelt oldalakat is, de egész egyszerűen nem tudok vele kezdeni semmit. Egy szimpla factory reset kellene, de recovery-be sem sikerül belépni, (már ha van ezen a Rockchipes masinán), adb-t sem tudom beüzemelni, mert ugye nem férek hozzá a beállításokhoz.
Most gémkapoccsal nyomkodom a hátoldalon lévő gombot, próbálom a kombinációkat amiket végig lehet játszani a power+usb+hátlapi gombbal, de semmit nem reagál.Érdekes, hogy ha simán bekapcsolom a tabot, akkor sem érzékel semmit Windows, tehát nem kezd el drivert telepíteni, pedig gondolom ilyenkor kellene, hogy telepítse a microsd illesztőjét, annak elleére, hogy nincs benne sd kártya. Vagy mégsem? A töltést veszi az usb-n, nem kontaktos.
Van tippetek rá, hogy tudok meghaladni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest