Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
köszi.
A más helyre telepitést meg azért is kérdeztem, mert azért a napelemeket meg az akksikat nem nagy macera leszedni és feltenni a másik helyen, ha egyszer már kifizettem akkor a másik helyen miért ne én használjam, esetleges bövitésnél is jol jon ha már az uj épületben lenne kiépitve napelemes rendszer.csak nem tudom, hogy mennyire engedi illetve szabályos igy.
Mert azon gondolkozom, hogy most olcsobban hozzá lehetne jutni és a szulöi házra felteteném, mivel jelenleg nekem nincs olyan amire fellehet tenni, de később tervezem és oda akkor átvinném .
A 3 fázis növelné a bekerülési költzséget vagy ugyan anynibol megoldanák a telepitést mint aho már van ? csak mert ha jol tudom önmagában a 3 fázis se olcso mulatság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest