Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Sayuar #34298 üzenetére
Köszönöm! Most lejárt már a max, nem is töltöttem addig, így is lehet? Tehát ha jól értelmezem, a NET+ al a 3000 ft lebeszélhetőség nem veszik el 30 nap alatt. Azaz ha pl 3 hónapig minden hónapban NET+ -al töltöm és nem beszélek, akkor havonta lesz 500mb netem, és ( ha nem beszéltem semmit) akkor akár 5 hónap múlva is lebeszélhetem a 9000ft-nyi összeget? Így már jó lenne akár, igaz a 49ft/perc az izgi
-
Sayuar
senior tag
-
mexel
veterán
Én is így voltam ezzel. Feltöltöttem, mert nem nagyon használom, gondoltam egy ideig jó lesz a 3000ft. Sajnos azonnal vonták 1 hónapra a MAX M-et. Ez így nem jobb mint egy előfizetés. Szívesen váltanék arra a NET+ csomagra amit ajánlottak, csak nem tudom hogyan. Ha feltöltöm és szeretnék arra váltani, nem nagyon sikerül mert mire peírnám a 1270-re hogy NET+ vagy akármi, addigra már vonja is a max-ra. Ezt hogyan csináljam?
A másik kérdés: Itt a NET+-nál meddig beszélhetem le a 3000 ft-ot? Itt is csak egy hónapig? Gondolom igen, csak ott 49 ft/perc ( LOL) és 500mb net. A net gondolom 1 hónapra szól, de ha levonja a csomagra a 3000ft-ot akkor 1 hónap múlva újból nem tudok beszélni, csak ha újra feltöltöm? Azt írják 365 nap rendelkezésre állási idő, de ez gondolom azt jelenti hogy 365 napig nem muszáj tölteni hogy a kártya megmaradjon.
-
the_pimp
senior tag
válasz
szabogabor10 #34291 üzenetére
Köszi,
Én is erre gondolok..
-
-
válasz
LightManTM #34292 üzenetére
Köszi! Nekem ez így nem jó. Létezik igazi prepaid csomag? Feltöltöm/lebeszélem amikor akarom, és 1évig él a szám.
-
LightManTM
csendes tag
Igen: http://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/tarifak/feltoltokartyas/max
Lent a "Kérdésed van?" részben a legelső lehetőség: "Hogyan működik a Max?"
"Töltsd fel az egyenleged a választott max csomag díjának megfelelő összeggel. Várd meg míg aktiválódik a csomagod (ekkor levonásra kerül a csomag díja)..." -
válasz
the_pimp #34285 üzenetére
Ahogy nézem a Samu oldalát, 2 évet adnak magára a telefonra.
-
válasz
LightManTM #34286 üzenetére
-
LightManTM
csendes tag
Szia!
Véletlen nem Max M csomagban vagy? Mert annak pont 3.000 forint az időszaki díja. Azzal aktiválják a csomagot 30 naponta, és akkor az egyenleg az 0 forint lesz, de megkapod a lebeszélhetőséget és a netet a csomagban.
Kapnod kellett egy következő SMS-t is, amelyikben az van, hogy a csomag tartalmát meddig használhatod fel. -
the_pimp
senior tag
Sziasztok,
Azt esetleg tudja valaki hogy a német vodánál mennyi a garanciális idő samsung telefonokra?
Üdv.
-
-
eami
veterán
válasz
Daffni2 #34275 üzenetére
én sem értem, de azt sem hogy úgy fut neki a számhordozásnak hogy nem olvas el semmit sem
az mondjuk becsülendő hogy hordozni akarta, mert azt sem szoktam érteni hogy minek cserélgetik annyit a számokat, utána meg megy a sírás hogy éjszaka hívja a behajtó (az előző tulajt) -
Soma01
veterán
A Telekom nem rég emelt, a Telenor ma küldött sms-t, hogy ő is emel. A Voda ma küldött sms-t, hogy csökkennek a roaming percdíjak. Igaz, csak pár forinttal. Mondtam is az ügyfélszolgálaton, hogy így "régi" Red-esként nem esik valami jól, hogy a Red EU-sok és a feltöltőkártyások is sokkal jobb feltételeket kapnak roaming során. Az ügyintéző megnyugtatott, hogy valami készül a régi Red-eseknek is ezen a téren és nem fogunk rosszul járni és nem fogjuk magunkat átverve érezni. Általánosságban véve is árcsökkentés várható, más téren is. Ezt mondták...
-
janeszgol
félisten
Nos, egy kis infó. Aki tudja, attól sorry, lapozzon. Nővérem vett egy telefont számhordózhatósággal. Feltöltős simje volt, amit regisztráltan vett és nem az ő nevére szólt (vaterán vette olcsón, csak a jó számokat nézte). Elutasították a számhordozhatóságot. Felajánlottam a vodának, hogy a rendeléskor kapott 5.000 ft készülékkedvezményt kifizetem, mivel nem jogosult rá a tesóm. Levelezgettem, majd kaptam az infót!
1, Nem hajtják be rajtam.
2, Készüléket nem tiltanak.Felajánlottam, hogy a rendeléskor kapott simet feltötőm ennyivel és levonják, vagy küldjenek csekket.
Tehát mindenki figyeljen arra, hogy minden adata hibátlanul egyezzen hordozhatóságnál. Minden betű, minden szám.Köszönöm szépen a vodafone-nak a korrekt eljárást!
-
Sayuar
senior tag
válasz
gatto_ #34267 üzenetére
a lezárt vitamax prémium perc&net csomag esetén az ÁSZF 171-ik oldala szerint 3000 Ft feltöltésre 50 vodafone percet és 50 MB-tot adatot adnak
A jelenleg kereskedelmi forgalomban elérhető vodafone net+ esetén 3000 Ft feltöltés után 500 MB adat jár.
-
tpmportal
tag
válasz
tpmportal #34244 üzenetére
Na megvan a független GS6, és a program nem reklamál, hogy nem vodás rom, tehát a hivatalos kommunikációjuk nem igaz, hogy csak az általuk eladott telefonnal megy.
Kipróbálni még nem tudtam, mert még SIM-et kell cserélnem, meg OTP-hez is be kell ballagnom (Junior számla miatt), de amúgy úgy néz ki, hogy rendben lesz.Köszönöm a segítséget
-
Sayuar
senior tag
válasz
fradi81 #34264 üzenetére
Igen, már emlékszem.
Ez egy nagyon jó csomag volt.Annak idején ilyen feltételekkel tölthettél:
3000 Ft, ajándék 50 Voda perc + 500 MB net
5000 Ft, ajándék 100 voda perc + 1GB netAztán csökkentették az ajándékokat:
3000 Ft, ajándék 50 Voda perc + 50 MB net
5000 Ft, ajándék 100 voda perc + 100 MB net -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A Vodánál mennyi idő, mire visszajeleznek egy rendelés kapcsán? Tegnap rendeltem egy telefont egy díjcsomaggal, felhívott egy emberke, kérdezett pár dolgot. Aztán azt mondta, hogy majd értesítenek SMS-ben vagy hívnak. Mikor számítsak erre, van rá esély, hogy még ma felhívnak?
-
fradi81
veterán
Ezek a bónuszok csak online bankkártyás feltöltéskor járnak?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Mennyire áll meg a lábán az a dolog, hogy az első havidíjat ki kell fizetni, ha elhozom a telefont. Ma voltam bent a Vodában, 1 forintért akartam elhozni egy készüléket Red csomagban, majd közölte a szimpatikus hölgy, hogy az első havidíjat a helyszínen le kell tudni. Mondtam, hogy akkor ezt elnapoljuk, de őszintén szólva meglepett. Több telefont hoztam ki úgy, hogy nem fizettem akkor semmit, de akkor a Red valószínű más tészta.
-
heim
tag
válasz
zichie #34234 üzenetére
Én sem tapasztaltam semmilyen tíltást. Nem lehet, hogy a: "Több saját eszköz közötti megosztás lehetősége" arra akarna utalni, hogy több telefonszámot is adnak egy előfizetéshez? tehát én a mobilnethez 3 sim kártyát és 3 telefonszámot is kaptam így az adatforgalmat 3 eszközben tudom felhasználni (pl 3 Ipad 3g, mintahogy a cégbe el is van osztva). De lehet rosszul gondolom.....
-
-
zichie
senior tag
Én csak kb. 1 percig próbáltam a netmegosztást. Ezalatt a csatlakozó droidos telómmal az alábbiakat csináltam:
lekérdeztem a külső (vodás) ip címet, megyitottam a böngészőben a prohardver mobilos verzióját, a mobilevoip-vel be- majd kijelentkeztem. Lehet, hogy ha komolyabban használtam volna a netet, akkor érezhető lett volna a tethering korlátozás? Pl. netrádió hallgatás? -
-
tpmportal
tag
A play store-nál a wallet app alatti sírás-rívásra a válaszokban azt mondják, hogy csak vodafone rommal megy. Az ügyfélszolgálatot is felhívtam és ott is azt mondták, hogy hivatalosan csak az általuk eladott telefonnal fog menni (ami a romban különbözik egy mezeitől, simlock gondolom nem érdekli). És rémlik mintha láttam volna a GS5 topikban is, hogy függetlenen nem ment (GS6-ot veszek, szóval gondolom arra is hasonló lesz).
Persze kicsit sánta a dolog, mert kollégám extreme digitalos G3S-ét elfogadja a program, és erre rá is kérdeztem az ügyfélszolgálatosnál. Azt mondta hogy nem kizárt, hogy függetlenen menjen, de hivatalosan csak a vodáson megy.
Nyilván én is kerülni akarnám a vodától vásárlást, de azért a wallet használata (ha már egyszer minden más feltétel adott) szempont lenne.
-
tpmportal
tag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy készüléket vásárolok vodánál mindenféle SIM-kártya, meg szerződéskötés, meg minden nélkül? A wallethez szükséges Vodás rom lesz ezen a készüléken? Függő, vagy független lesz egy ilyen mobil?
Előre is köszi! -
zichie
senior tag
Jobban utána néztem, az ÁSZF-ben ez van:
"A Tethering szolgáltatás igénybevétele nem engedélyezett. A Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően korlátozhatja, vagy megszüntetheti a szolgáltatást, amennyiben a szolgáltatáson keresztül Tethering használatára kerül sor. Tethering szolgáltatás: a számítógép, illetve más internet eléréssel nem rendelkező eszköz (pl. mobilt elefon, táblagép (tablet), netbook, PDA) csatlakoztatása az internethez egy más internetezésre alkalmas készülék (pl. mobiltelefon, táblagép (tablet), netbook, számítógép, PDA) segítségével."Ez alapján nem tiltja, de ha rajtakapja az ügyfelet, akkor "bűntetheti".
-
club1
veterán
-
zichie
senior tag
Tervezem, hogy otthagyom a Telenort és Vodára váltok. A VOIP tiltást már megszűntették, ami fontos nekem, mivel az összes kimenő hívásom voip szolgáltatón megy. A Telenornál van VOIP tiltás, de tapasztalataim alapján nem igazán hatékony, csak papíron létezik. Ami fontos még számomra (és a Telenornál működik), az annak lehetősége, hogy a telómmal wifi-n meg tudjam időnként osztani a mobilnetet a "wifi only" tabletemmel. Korábban olvastam, hogy a Voda a tetheringet tiltja. Gyakorlati tapasztalatom nekem csak a cseh Vodával volt, ahol nem volt tiltás, de persze itthon a magyart akarom akarom majd használni.
Egy ismerősömnek (magyar) Vodafone Net+ kártyás tarifája van. Tettünk egy próbát és működik a netmegosztás. A hálózatsemlegesség táblázatokban ezen díjcsomagot nem találtam, sok esetében a "Több saját eszköz közötti megosztás lehetősége" értéke "nincs". Ennek a táblázatnak a hitelessége számomra megkérdőjelezendő, mivel még tele van VOIP tiltásokkal, amit ugye a Voda eltörölt. Kérdés, hogy van-e tethering tiltás? Ha van, akkor ez úgy tűnik, hogy csak "papíron" létezik, a gyakorlatban szerencsére nem működik. Olyan mint a Telenor voip tiltása. -
club1
veterán
válasz
koma106 #34232 üzenetére
Ha a telefont csak 2G-re állítja, attól még tud adatot forgalmazni. Le kell natur kapcsolni a telefonon az adatforgalmazást, és/vagy ha van adatroaming kapcsoló, azt sem szabad engedélyezni.
Mint leírtam a másik topicban, horvát sim-en lesz egy jelentős nemzetközi hívásdíj, ezen a vodás prepaid előfizetésen viszont nem lesz a fogadott hívásnak díja, mivel ez az ingyenes opció azt kilövi. 990 Ft-ot akkor fizetsz, ha akarsz napi 100 MB netet is. -
koma106
senior tag
Sziasztok! Horvátországba utazunk. A telefonomra vásárolok egy horvát SIM-et, a párom viszont Vodafone feltöltőkártyás és aktiválná az "Európa hazai áron opciót". (Európa adat napijegyet nem aktiválná, tehát az Ő telefonján nem lenne mobilnet.). A leírás szerint az Európa hazai áron opció díjmentes, csupán SMS-ben aktiválni kell, valamint be kell kapcsolni a roaming-ot. Emellett a telefont 2G-re állítja, hogy biztosan ne legyen adathasználat).
A kérdésem, hogy feltöltőkártyás előfizu esetén a mobilnet mentes Európa hazai áron opció tényleg ingyenes, nincs 990Ft/nap díja? Ha a horvát kártyáról hívom majd, akkor ezzel az opcióval nincs 29Ft/perc-es hívásfogadási díja? -
Soma01
veterán
A Voda pár napja teleplakátolta Debrecent, hogy lefedték a 95%-át 4G-vel. Ha jól emlékszem 95, de lehet 97,5.
-
gatto_
senior tag
válasz
fradi81 #34226 üzenetére
Jelenleg ezt írja a net+ csomag tájékoztatója:
Tudom-e használni a Vodafone+ csomagommal a VoIP szolgáltatást?
Igen, a Vodafone Net+ tarifacsomag internetbónusz adatmennyisége felhasználható VoIP szolgáltatások igénybevételére. A kereskedelmi forgalomban elérhető Zsebnet vagy a Zsebnethez vásárolt PluszAdat opciókkal is elérhetőek a VoIP szolgáltatások.Nekem úgy rémlik pár hete még nem így volt. Úgy emlékszem akkor is engedték, de csak akkor ha a 2gb-os zsebnetet rendelted hozzá.
-
fradi81
veterán
voda zsebnet és net+ csomagokkal megy a viber rendesen? Ezek ugye 3G-sek?
Ja és mintha olvastam volna valamit hogy a szim kártya fajtája sem mindegy a netnél, ez igaz? Nekem még egy régi minisim kártyám van, körbeollózva.
-
havri1
félisten
De jó, mindenkinek feloldottak a voip tiltást, de nekünk nem. Továbbra is tiltva van. Olle!
Most beszélek velük :"Arról tudom csak tájékoztatni, hogy az ön tarifacsomagjában jelenleg tiltva van ez az opció"
-
btz
addikt
Van egy tesco mobilos de a vodafon hálózatát használó kártyám, rajta megy a mobilnet de a 3G egyáltalán nem megy rajta. Az edge és HSPA+ is megy de 3G felirat egyszer sem jelenik meg, pedig engedélyezve van. Telekom Domino simmel van 3G is. Miért lehet ez?
A válaszokat előre is köszönöm! -
havri1
félisten
Nekem már megint nem megy flottában a viber.
Eddig jó volt.. -
domager2
tag
Bocs, új vagyok. Van egy-két kérdésem. Eddig mátrix 2-es csomagban voltam, nagyjából meg voltam elégedve vele, de rájöttem, hogy ráfizetés a csomag, a netet kihasználom, viszont beszélgetni alig szoktam, rendszerint bentmarad 300 percnyi vodafone bónusz, mert a sima 150 percet se beszélem el.
Marad a két alap csomag, a Go és a Go+... mivel telefoncserén is gondolkodtam, jó áron ki lehet fogni egy sajátmárkás 4G-s telefont.
A GO-ban csak 150 mega adatforgalom van, a GO+-ban 500.
A GO csomagban nem is létezik 4G/LTE hozzáférés, így lényegében hiába adnak 4G képes telefont, nem érek vele semmit.... hiába veszek mellé + internetet (még abba is belemennék).
Szóval a kérdés, hogy maradjon a mátrix 2 vagy GO+? E-packnál meg figyelni kell a befizetésre, ha jól tudom, különben az is drágul. Viszont akkor megint marad kb. 5000 Ft a havi tarifám, de akkor megint bent hagyok kb. 2000 Ft-ot havonta kihasználatlanul.A legnagyobb bajom, hogy ha jól értem, most már a letöltési határ elérése után nem belassítás lesz, hanem szépen számláznak:
"Ha elfogy a csomagban foglalt adatmennyiséged:
A havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően a sebesség 0/0 Mbit/s-ra korlátozódik a számlázási ciklus végéig, internetezésre a Netinfo oldalon történő kiegészítő adatopció vásárlásával van lehetőség. 2015. június 1-jétől a havidíjba foglalt belföldi adatmennyiség felhasználását követően számlázási ciklusonként egy alkalommal 150 MB belföldi adatforgalmat tartalmazó Automatikus PluszAdat opció kapcsolódik, melynek díja 500 Ft/hó, amennyiben felhasználásra kerül."
Ezt komolyan gondolják? Ki lehet ezt kapcsolni, hogy automatikusan hozzácsapjanak még 500 Ft-ot havonként és 150 megánként?
-
BéHGT
senior tag
Vodafone kér előleget, ha új Redes előfizetéssel veszek telefont?
-
moonguru
őstag
válasz
titkoktudoja #34211 üzenetére
Igen!
-
mexel
veterán
Akkor a tök ászom is jó lesz?
-
moonguru
őstag
válasz
titkoktudoja #34202 üzenetére
Jó a reklám (kezdete) csak ne lenne az a fránya folytatás:
"A Vodafone mobilod a pénztárcáddá alakítja, igy az összes kártyád állandóan veled lehet.
Szuper, van vagy 10...
Csak ne lenne a következő mondat:
OTP bankkártyáidat egyszerűen, gyorsan és biztonságosan hozzáadhatod és használhatod.
Az nekem nincs és nem is lesz!
Kártya hozzáadása:
És erre mi jön fel:
AZ otpbank hogy igényeljek!
Nem, nem a reklám nem ezt írja!
Azt irja hogy:
"összes kártyád állandóan veled lehet"
Még csak "Bankkártyát" se ír...
Tehát az összes meglevő kártyámat is használnia kellene az alkalmazásnak!
Mondjuk nem kell hogy "egyszerűen, gyorsan és biztonságosan" adhassam hozzá, csak használhassam őket!
Ui:
Kár hogy nem Amerikában élek, ebből a kártérítési perből nem lenne gondom a megélhetésre!
Mivel a második mondattól az első mondat még érvényes marad!
-
titkoktudoja
tag
-
BéHGT
senior tag
Mi az a Red plus tablet előfizetés? Ajánlana egy tabletet a telefonhoz, de nem nagyon tudok utána olvasni az akciónak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Vodára nyomva nem lehet kiválasztani a Z1 Compact-ot, de ha a Telekom-ra nyomok, akkor igen.
Mondjuk nem érint a dolog, mert a root kilőtte azt a lehetőséget, hogy használjam a mobiltárcát, mindenesetre érdekes.
-
Soma01
veterán
válasz
Kár, hogy csak OTP.
-
titkoktudoja
tag
annak, akinek már van, és annak, akinek még nincs, de majd most lesz
Illetve mától elindult ennek a TV-s kampánya is, jó eséllyel találkozhattok a TV reklámmal is a következő hetekben.
https://www.otpbank.hu/mobiltarcaFIZESS TE IS OTP MASTERCARD® MOBIL PAYPASS™
KÁRTYÁDDAL, ÉS NYERJ HETENTE
10 X 50.000 FT-OT VAGY VIDD EL
A FŐDÍJAT: 1.000.000 FT-OT!A promóció ideje alatt (2015. május 18. – június 21.) fizess a mobiltárcádban
tárolt OTP MasterCard® Mobil PayPass™ kártyáddal minél többször. Minden
héten a 10 legtöbb fizetési tranzakciót végrehajtó játékos nyer 50.000 Ft-ot.
Egy játékos csak egy heti nyereményre jogosult.
Nyerd meg az 1.000.000 Ft-os fődíjat! Fizess OTP MasterCard® Mobil Pay-
Pass™ kártyáddal a legtöbbször a nyerőnapon és Tiéd az 1.000.000 Ft-os fődíj.
A promócióban csak az 500 Ft feletti tranzakciókkal lehet részt venni. -
mexel
veterán
Azért annyira nem nagyvonalú a voda hogy ebben a net+ csomagban is legalább vagy vodásokkal ingyen, vagy kicsit olcsóbban, ne 49 ft-ért lehessen beszélni.
Akármelyik feltöltő csomagot választom, azért ha akarok netezni vagy beszélni, akkor havonta 3-5000 ft-ért muszáj feltölteni. Így máris olyan szinte mindegyik mint egy előfizetéses, hiszen van havi kötelezettség ha használni is akarom. Vajon mikor lesznek olyan csomagok mint pl ausztriában? Nem akarom elhinni hogy hosszú évek óta kb 50 ft-os percdíjak vannak ha valaki nem akarja évekre elkötelezni magát, vagy nem akar fix havidíjakat fizetni. Ez persze az összes szolgáltatóra igaz.
Ebben a net+ csomagban akkor legalább lenne úgy, hogy 3000-ért kapok 500mb netet de az is tartson addig amíg el nem használom. Nem ártem ezeket a megvásárolt neteket, van amit 1 hétre stb adják. Ha valamit kifizetek akkor miért nem használhatom azt a mennyiséget amit megvettem? Veszek pl. 1gb-ot X ezerért, és használhassam amíg tart. Ha elfogy veszek másikat. Ez miért nem megoldható? Ennyire pénzéhes mindenki? Nem is értem ezekett miért szolgáltatásnak és szolgáltatóknak nevezik, ezek inkább lehúzások.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest